Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Vélemények: GARNI 2055 Arcus

Termékkatalógus
GARNI 2055 Arcus - Időjárás állomás

Vélemények: GARNI 2055 Arcus

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) GARNI 2055 Arcus témával kapcsolatban? Nálunk 5 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,8-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) GARNI 2055 Arcus termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) GARNI 2055 Arcus megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Vállalatflag
Értékelve: 2022. 01. 30., változat: GARNI 2055 Arcus
Hitelesített vásárlás
tökéletes létesítmény
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2022. 01. 29., változat: GARNI 2055 Arcus
Hitelesített vásárlás
az időjárás állomás megérdemelné a Garni alkalmazás tisztességes feldolgozását a minősége és az ára miatt, csak Ios-ról van tapasztalatom, azaz az Ipad-en, ami katasztrófa, az alkalmazás szigorú értékeket mutat, a grafikon minősége szörnyű, nincs részletesség, az alkalmazás csak portré módban fut, és nem lehet egyszerre több eszközre telepíteni, egyszóval, egy szóval, használhatatlan. Én a Weathercloudot használom, amely sokkal jobban néz ki a weben, de ismét webböngészőt kell használni, és ez fárasztó, és előfordul, hogy az állomás egyszerre mutatja például a max 30kmh szélsebességet, és csak 20kmh van a WC-n.
minőségi feldolgozás - ami ezen az árszinten követelmény, a cidlyhez való csatlakozás problémamentesen, a kijelző könnyen látható 3 fokos fényerő beállítással és 8x kontrasztos kontraszttal.
Garni alkalmazások
0 ×Jelentés
POOLSTAR s.r.o., Prahaflag
Értékelve: 2021. 01. 24., változat: GARNI 2055 Arcus
Hitelesített vásárlás
A legjobb állomás a piacon
Szuper kijelző
Tisztaság
7in1 precíziós érzékelő egység
Számos adat és beállítás
Szinkronizálás a Wunderground és a Weathercloud segítségével
Gyönyörű és tiszta
Csak kisebb problémák a telepítés során az időszinkronizálással. Egy másik szervert kellett választanom
Figyeljen a Wi-Fi beállításaira. A 2,4/5Ghz-es kettős sáv esetén az 5 Ghz-es sávot előzetesen ki kell kapcsolni az útválasztón, és a beállítás után be kell kapcsolni. De ez valószínűleg egy általános telepítési probléma, és nem csak ennél az állomásnál.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ