Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Vélemények: GENIE GMA4

Termékkatalógus
GENIE GMA4 - Papírvágó

Vélemények: GENIE GMA4

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) GENIE GMA4 témával kapcsolatban? Nálunk 7 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,1-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) GENIE GMA4 termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) GENIE GMA4 megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2022. 01. 17., változat: GENIE GMA4
Hitelesített vásárlás
Porfogóként jó, de ebben az árkategóriában minőségi vágót kapni valószínűleg elég nagy probléma. A kés elég menő, és az első kb. 50 lap bizonyítja ezt azzal, hogy lecsiszolja a fekete festéket az éléről, és mindenhol összevissza csinálja. A tengely 1 cm-nél kezdődik, így valójában nem tudod pontosan, hogy hol fogsz vágni, hacsak nem látod teljesen a szemed előtt. Még ha azt hiszed is, hogy igen, a fizika egyszerűen nem engedi el - nem engeded. Sebaj, többször is vágható, de vigyázz - ne túl sok levelet, mert csak összerezzensz tőle. A laminált fóliát +- lehet kezelni, de azzal is óvatosan kell bánni, mert az is csak törik. Még mindig a pontosság frontján, úgy éreztem, hogy ha valamit az alapra teszek, és levágom, akkor pontosan derékszögben lesz, és soha nem volt (még egy képmágneses jig-et is használtam). Azzal zártam, hogy kevesebbet kell inni, de aztán megnéztem a többi véleményt, amikor hirtelen itt látom, hogy ez a vágóbetegség. Ettől megkönnyebbültem - szóval csak ne higgy a derékszögekben, csak egyenlítsd ki A és B pontnál. Csak azt nem látod, hogy hol fog vágni. Szóval, alapvetően, ahogy ezt írom, egyenesen csökkentem a minősítést, hogy valaki ne üldözzön le, mondván, hogy megvették, és szar volt. De ez tényleg vág!
rések
Pontatlan
kis lapkapacitás
0 ×Jelentés
Matúš, Poprad 1flag
Értékelve: 2021. 12. 21., változat: GENIE GMA4
Hitelesített vásárlás
Visszaküldték. Még a fotópapírt sem tudta megfelelően kezelni.
0 ×Jelentés
Jozef, Spišská Nová Ves 5flag
Értékelve: 2021. 08. 28., változat: GENIE GMA4
Hitelesített vásárlás
Széles kincstár
Cierne átalakítja az alsó lábszárat, nem lehet látni, hol kezdődik a vágás, de egyenesen vágja el
0 ×Jelentés
Vásárló, Strančiceflag
Értékelve: 2021. 06. 27., változat: GENIE GMA4
Hitelesített vásárlás
Otthoni használatra teljesen nagyszerű. Masszív kivitel, mágnes a rögzítéshez.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ