Slevy s AP+ Slevy s AP+

Vélemények: GIGABYTE ATC800

Termékkatalógus
GIGABYTE ATC800 - Processzor hűtő

Vélemények: GIGABYTE ATC800

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) GIGABYTE ATC800 témával kapcsolatban? Nálunk 6 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,4-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) GIGABYTE ATC800 termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) GIGABYTE ATC800 megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2021. 11. 29., változat: GIGABYTE ATC800
Hitelesített vásárlás
Összeszereltem egy új PC-t, és amikor bekapcsoltam, minden világított, kivéve a hűtő elülső részét, amelynek a CPU sebességét és hőmérsékletét kellett volna jeleznie. Egy egész napot töltöttem a Bios frissítésével, mindenféle programokkal, beállításokkal és teszteléssel. Végül nem működőképesnek hirdették meg. Kaptam egy újat, amelyet először oldalirányban csatlakoztattam, és minden működött. De miután betettem a szekrénybe, a homlokom nem világított újra. Tehát a radiátor megint elromlott. Multiméterrel végül rájöttem, hogy a csatlakozók néhány csapja a radiátortesttel együtt csikorog. Szóval szétszedtem a radiátort, és a műanyag felület alatt van egy nyomtatott illesztés, amit semmi nem támaszt alá. A facsaró csapjai a radiátor utolsó bordáján ültek. Szóval beragasztottam a csillámot, visszatettem a radiátort, és most izzik a homlokom. Sajnos az RGB Fusion amúgy sem jeleníti meg a sebességet és a hőmérsékletet, és nem emlékszik a hűtő beállításaira. Egyébként minden más hatás működik. 2k-ért ez egy rakás szar, legközelebb inkább a Fera 5-öt választom. A szerelés miatt is, amit valami önjelölt fickó talált ki itt.
Szépen csillog, és ennyi az egész.
Az RGB Fusion 2.0 még mindig nem tudja kezelni a CPU sebesség és hőmérséklet élő kijelzését
Tragikus installáció. Ez a pokol racsniskulcs nélkül.
Főleg, hogy többször is ki kellett vennem.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ