Akvizice ApF HU Slevy s AP+

Vélemények: Glorious Padded Keyboard Wrist Rest - Stealth TKL Slim, fekete

Termékkatalógus
Glorious Padded Keyboard Wrist Rest - Stealth TKL Slim, fekete - Egérpad

Vélemények: Glorious Padded Keyboard Wrist Rest - Stealth TKL Slim, fekete

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Glorious Padded Keyboard Wrist Rest - Stealth TKL Slim, fekete témával kapcsolatban? Nálunk 5 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,6-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Glorious Padded Keyboard Wrist Rest - Stealth TKL Slim, fekete termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Glorious Padded Keyboard Wrist Rest - Stealth TKL Slim, fekete megvásárlása után te is írsz értékelést.
11 290 Ft
Szállításra kész 1 db

Felhasználói vélemények

Ondřej, Kuřimflag
Értékelve: 2022. 08. 06., változat: Glorious Padded Keyboard Wrist Rest - Stealth Compact, Slim, fekete
Hitelesített vásárlás
A padot egy új, 75%-os kiosztású billentyűzet (Keychron K2V2) miatt kaptam és a mérete teljesen kielégítő. Az anyaga egész szép, lehet, hogy valakinek nem árt, hogy ennyiért nincs benne hűtőzselé. A billentyűzet alsó, gumírozott része, ami nem csúszik az asztalon, egész jól kidolgozott. Engem személy szerint kicsit zavar, hogy elég könnyen piszkosodik az anyag, így egy hét használat után kicsit látszanak a szőnyegen azok a helyek, ahol a kezek általában vannak. Szeretném leszögezni, hogy mindig ügyelek arra, hogy a kezem tiszta legyen a számítógépnél, és soha ne menjek piszkos kézzel a billentyűzethez. Árához képest valószínűleg átlagosnak mondható, nem sért, de nem is inspirál. Jól van, de csodát nem lehet várni tőle.
Nem csúszik az asztalon
Minőségi szövet
Könnyen eltömődik
Magas ár
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ