AD květen univerzal Akvizice ApF HU

Vélemények: Gogen TAS 950

Termékkatalógus
Gogen TAS 950 - SoundBar

Vélemények: Gogen TAS 950

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Gogen TAS 950 témával kapcsolatban? Nálunk 7 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,3-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Gogen TAS 950 termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Gogen TAS 950 megvásárlása után te is írsz értékelést.
42 390 Ft
Raktáron > 5 db

Felhasználói vélemények

Vásárló, Kecskemétflag
Értékelve: 2024. 04. 21., változat: Gogen TAS 950
Hitelesített vásárlás
Nagyon szépen szól, erőteljes hang.
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2024. 04. 16., változat: Gogen TAS 950
Hitelesített vásárlás
A tényleges soundbar hangzását kiegyensúlyozottnak találom, és a három előre beállított "equalizer" nincs rá hatással, csak a mélynyomóra. Ez a három equalizer állítja be a mélynyomó üzemmódot (hangerőt) a minimumtól a közepesig és a maximumig. Valami más, ami minden fülnek megfelel. Az én esetemben a maximális beállítás túlbasszusos volt, a közepes beállításnál a basszushangok természetellenesnek tűntek a soundbar hangjához képest, a minimális beállításnál pedig a mélynyomó szinte hallhatatlan volt. Tehát kihagytam, hogy 1-2 között állítsak be valamit. Továbbá csendes szakaszokban, vagy amikor a hangerő a minimumra volt állítva, a mélynyomó hangszóróból sípoló hang hallatszott. Ami a hangerő beállítását illeti, különösen ha a forrásjel erősebb volt, a lépések túl durvák alacsony hangerő beállításoknál. A hangsáv jelét csak HDMI-n keresztül tápláltam a Panasonic TV-ről, és a hangsáv hangereje könnyen szabályozható volt a TV távirányítójával.
A hangerő és a ki/be kapcsolás a TV távirányítóval vezérelhető.
A mélynyomóval való párosítás zökkenőmentes
Alacsonyabb hangerőn a mélynyomó sípoló hangja zavarja
Az előre beállított equalizer túl sok vagy túl kevés basszust kínál. Semmi közte.
0 ×Jelentés
Josef, České Budějovice 5flag
Értékelve: 2024. 03. 17., változat: Gogen TAS 950
Hitelesített vásárlás
Szuper hang
Nincs
0 ×Jelentés
Martin, Liberec 6flag
Értékelve: 2023. 07. 07., változat: Gogen TAS 950
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Ezt a terméket egyáltalán nem vásároltam. Az én termékem egy GoGenn TAS 950 volt, és a hangja teljesen nagyszerű. A 140 W RMS abszolút megszólal egy 50 m2-es szobában.
0 ×Jelentés
Petr, Veleňflag
Értékelve: 2023. 04. 27., változat: Gogen TAS 950
Hitelesített vásárlás
Nem számítottam semmilyen erős hifire. A telepítés után egy üveg pergola (15 m2) dolgok kezdtek történni, hang, mint egy koncerten, BT-n keresztül a telefonról Spotify szuper. A tévé hangja kicsit gyengébb volt, de a hang tisztasága engem is meglepett. Azt javaslom, hogy csatlakoztassa ARC HDMI kábel vagy Opto. Elégedett vagyok
hang, sok zene kevés pénzért
semmi
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ