Slevy s AP+ Slevy s AP+

Vélemények: GORENJE NRC6203SXL5 ConvertActive

Termékkatalógus
GORENJE NRC6203SXL5 ConvertActive - Hűtőszekrény

Vélemények: GORENJE NRC6203SXL5 ConvertActive

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) GORENJE NRC6203SXL5 ConvertActive témával kapcsolatban? Nálunk 3 felhasználó egyelőre 5 csillagból 5,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) GORENJE NRC6203SXL5 ConvertActive termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) GORENJE NRC6203SXL5 ConvertActive megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2022. 03. 11., változat: GORENJE NRC6203SXL5 ConvertActive
Hitelesített vásárlás
A hűtőszekrény csak egy napig, az üzembe helyezés után kettő napig zajos. Az utasításokban is le van írva. Különben ő SUPERCICH. Csak akkor zajosabb, ha a túlhűtés / fagyasztás be van kapcsolva, vagy ha hosszabb ideig tartó ajtónyitás után lehűtik. 2 hónap használat után kijelentem, hogy a hűtőben tovább frissek az élelmiszerek. A belső tér a hűtőszekrény külső méreteihez képest óriási. Az Alza kiegészítő alapbeépítése nem tartalmazza az ajtónyitás megváltoztatását, amit csak a futártól fog megtudni, ők nem tudják az ügyfélvonalon. Nyíláscsere után a zsanéroldali ajtótömítést fel kell melegíteni/rugózni, hogy illeszkedjen, különben a hűtés nem működik megfelelően - ez az információ hiányzik a kézikönyvből, de a szerviztechnikus szerint ez egy közös dolog. Nagyon meg vagyok elégedve a hűtővel és a gyors szállítással a lakásba. Végül még a fagyasztó ajtaján lévő hibás repedt tömítés miatti reklamáció is nagyjából egy hónap alatt megtörtént és nagyon korrekten, amit kiemelnék. Nagyon meg vagyok elégedve a hűtővel.
tágas hűtőszekrény
az ajtóban remekül elférnek a nagy PET-palackok
jó megvilágítás
palacktartó
CSENDES MŰKÖDÉS
egy extra nagy (mély) fiók a fagyasztóban
gyors hűtés / fagyasztás
szép megjelenés, kijelző
Nincs fagy
könnyen hozzáférhető fiókok
fogantyúk
tartó csak körülbelül 7 tojás
a polcok kisebb variálhatósága az ajtóban
0 ×Jelentés
Jana, Kralupy nad Vltavouflag
Értékelve: 2021. 07. 11., változat: GORENJE NRC6203SXL5 ConvertActive
Hitelesített vásárlás
Csendes működés!
Eddig nem tudok olyanról.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ