Shop roku 0% splátky mobily, notebooky

Vélemények: Hape Grand City pálya

Termékkatalógus
Hape Grand City pálya - Vonatpálya

Vélemények: Hape Grand City pálya

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Hape Grand City pálya témával kapcsolatban? Nálunk 2 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Hape Grand City pálya termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Hape Grand City pálya megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Denisa, Plzeň 12 - Ujezdflag
Értékelve: 2022. 01. 03., változat: Hape Grand City pálya
Hitelesített vásárlás
A fiam kapott Vanocum, az állomás szép és könnyen összecsukható, és a pályák minőségi fából készültek, nyolc nem működött hangfény semmi. Sajnos a vonat nem elemmel működik, de lehet venni egy másikat, de az leesik a sínekről, mert a kanyarok túl rövidek és élesek. Még egy kocsis vonat is nehezen fordul be a kanyarba. Kompatibilis más márkákkal. A Lidlből rendeltünk három vonatszerelvényt ugyanennyiért a fiamnak, és mindegyik működik. Sajnos, most várunk a követelésre, és karácsony után ez eltart egy ideig, reméljük, hogy visszakapjuk a pénzünket. Az ár nem felel meg az elképzelésünknek, bár a termékvideók gyönyörűek.
Minőségi fa
Fix kincstár
Szép design
Kompatibilis más márkákkal
Könnyen építhető
A felüljáró nem működött (hang, fény semmi)
Egy műanyag rész az alapon megkeményedett a csavartól
Túl éles, rövid kanyarok
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ