Shop roku Akvizice ApF HU

Vélemények: Harman Kardon Citation 200 - szürke

Termékkatalógus
Harman Kardon Citation 200 - szürke - Hangszóró

Vélemények: Harman Kardon Citation 200 - szürke

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Harman Kardon Citation 200 - szürke témával kapcsolatban? Nálunk 13 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,3-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Harman Kardon Citation 200 - szürke termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Harman Kardon Citation 200 - szürke megvásárlása után te is írsz értékelést.
143 690 Ft
Szállításra kész 2 db

Felhasználói vélemények

Jakub, Prahaflag
Értékelve: 2023. 01. 13., változat: Harman Kardon Citation 200 - szürke
Hitelesített vásárlás
nagyszerű hangzás
design
a mobilhoz való repro kapcsolat bekapcsolása után körülbelül 15-20 másodpercig tart. elég idegesítő. még egy olcsó BT hangszóró is másodpercek alatt csatlakozik
wifi kapcsolat szükséges, különben nem játszik le
A Bluetooth nem működik wifi kapcsolat nélkül
a gombok vezérlése meglehetősen unintuitív
0 ×Jelentés
Jaroslav, Klínecflag
Értékelve: 2022. 12. 09., változat: Harman Kardon Citation 200 - fekete
Hitelesített vásárlás
Körülbelül fél év rendszeres használat után értékelem a terméket, és ez idő alatt a kezdeti negatívumok közül néhányat átértékeltem pozitívumokká. Először is szeretném értékelni a hangzást. Adott árkategóriában és más termékek (JBL, Sonos, Bose és mások) valós összehasonlításában számomra ennek a hangszórónak a hangja a legjobb. Szeretnék rámutatni, hogy sok szempont szubjektív érzékelésen alapul, és mások számára eltérő lehet. Sokan úgy vélik, hogy ez a hangszóró eltúlzott basszusokkal, valamint erőtlen közép- és magas hangokkal rendelkezik. A kezdeti időkben adtam némi igazságot az ilyen véleményeknek, de az akusztika fizikája itt is szerepet játszik. A hangszóró nem 360°-ban sugároz, hanem a fő hangszóró az elülső oldalon található. Oldalain csak passzív sugárzók vannak, amelyek főként az alsó sávról gondoskodnak. És ez sokak számára eltemetett probléma lehet, mivel sok múlik a hangszóró térben való elhelyezésén. De végül is bármelyik másik is. Az eltúlzott basszus problémája megoldódott az új firmware-verzióval, ahol az EQ beállítási lehetőség is bekerült. Eredetileg csak szórványos eseményekre vásároltam a készüléket, de mostanra már rendszeres zenehallgatásra is elkezdtem használni kisebb hangerőn. A basszus más hangszórókkal ellentétben (pl. JBL) sűrű és a hangzás nem olyan lapos. A hangszóró jelenleg 200+ óra felvett idővel rendelkezik, és azt mondanám, hogy nincs probléma a túlzott basszussal. Igen, ismétlem, a szubjektív érzékelés szerepet játszhat, amikor valaki alkalmazkodik, de én még mindig nagyon pozitívan értékelem. Ami az első benyomást egy kicsit elronthatja, az a hangszóró működése a dobozból kivéve. Ehhez kellett a Google Home, és őszintén szólva az első percekben azt hittem, hogy rögtön visszavezetem. Én azonban megoldottam, és tulajdonképpen örülök ennek a megoldásnak, mivel a készüléket WiFi-hez csatlakoztattam, hangvezérlést használok, és nincs szükség arra, hogy bármi máshoz csatlakoztassam. Itt csak egy kis hátrányt látok abban, hogy a hangszórót nem lehet második önálló üzemmódban használni, és csak klasszikusan bluetooth-on keresztül, Google Home nélkül. A klasszikus bluetooth párosítás közvetlenül a gomb segítségével lehetséges, közvetlenül a Google alkalmazáson keresztül történő kezdeti konfiguráció után. Hozzátenném, hogy a 230 V-os hálózatra csatlakoztatott állványt is mellékelik, amelyen keresztül a készüléket töltik. A belső akkumulátorral való működés során a teljesítmény némileg csökken az állványon való működéshez képest. Ahogy már sokan írták, működés közben is lehet USB-C-n keresztül tölteni, pl. a tápegységről, hogy meghosszabbítsa a játékidőt. Ez teljesen elegendő még további tápegység nélkül is. Szóval összességében nagyon pozitívan értékelem a hangszórót, kiegyensúlyozott hangzás, és ha nem kell közvetlenül a medencében fürödni, akkor nagyon jó választás.
Hangminőség (bővebben a leírásban)
Google Home és a hangvezérlés használata (egyelőre csak angolul)
Közvetlen wifi-csatlakozás és streaming lehetősége pl. a Spotify-ból (a Google Home beállításaitól függően)
Lehetőség a klasszikus módon, Bluetooth-on keresztül történő csatlakoztatásra a párosító gomb segítségével (a Google Home kezdeti konfigurálása után).
Talapzat. amelyről a hangszóró áramellátása és töltése történik
Egyesek számára pokolian nehéz lehet az első megbízás. Google Home szükséges.
A Google Home inicializálása nélkül nem tud csatlakozni a hangszóróhoz Bluetooth-on keresztül.
0 ×Jelentés
Andrej, Praha 8 - Kobylisyflag
Értékelve: 2022. 11. 22., változat: Harman Kardon Citation 200 - fekete
Hitelesített vásárlás
Összességében nem rossz hangszóró, de inkább olyan fiataloknak, akik basszushatást akarnak. Lehet, hogy a tiéd jó volt a sztereó gőzben, de ez egy másik fejezet. Volt otthon egy Beolit 20-asom vele összehasonlításképpen. A hangminőség győztese otthon maradt. Az idézet visszamegy az Alza-hoz, még akkor is, ha az okosabb.
Google
Wi-Fi
Megjelenés
távvezérelhetőség
Méret
túltelítettség
hangminőség
0 ×Jelentés
Petr, Neprobyliceflag
Értékelve: 2022. 11. 20., változat: Harman Kardon Citation 200 - szürke
Hitelesített vásárlás
A hangszóró ésszerű kompromisszumot köt a méret és a teljesítmény tekintetében, hogy minden szokásos napi igényt kielégítsen. Hatótávolságával és képességeivel bármit lejátszhat. Csak néhány számban nem tudta kezelni a legmélyebb mélyhangokat, de ezt egyszerűen nem lehet senkitől sem kérni, még a drágább konkurenciától sem, néhány liter doboz után. Nem igazán. Könnyű viselni, párna mellé illeszkedik az igazán csendes éjszakai zenehallgatáshoz. A hangerő nem nagy, de határozottan teljesen elegendő, és semmiképpen sem túl kicsi. Az USB-C töltésnek köszönhetően a készülék működése közben is tölthető, így nem okoz gondot, ha egész nap a powerbankkal játszol. A hangszóró hangja szép, rendezett és erős basszusokkal rendelkezik. Néha túl erős, és meg kell szelídíteni. Ahogy a hangerő növekszik, a hangerő-tartomány kétharmadánál egy éles basszuslecsengés kezdődik, és ezt hallani is lehet. Kár érte, ezt a funkciót sokkal óvatosabban kellett volna bevezetni. Normál hangerőn a basszus nagyon erős, már-már vulgáris, de ha feljebb tekered, észrevehetően elveszíted. A hangszórónak megvoltak a feltételei egy verhetetlen terméknek, de ez megint elrontja a "Azt kapod, amiért fizetsz" szintjét. Meg kell érteni, hogy jelenleg ez az ár tökéletesen megfelelő. Határozottan előnyben részesíteném ezt a hangszórót bármelyik olcsóbb konkurenciával szemben (volt vagy hallottam néhányat), és még a JBL Extreme-t is, amely talán egy hajszállal hangosabb, de ehhez képest nem lehet belőle basszust kihozni. Ezért fenntartásokkal ajánlom a terméket. Ha Ön elbírja, akkor a szabadban is elbírja.
Nagyszerű kompromisszum a méret és a hangzás között
"Jó hi-fi hangzás" torzítás és extravagancia vagy bármilyen nagy színezés nélkül.
Ésszerű ár ahhoz képest, amit tud. A szocialista korszakban a fizetésed negyedéért, tizedéért tényleg nem tudtál ilyesmit venni: -)
A basszust 42 Hz-ig tolja, és 38 Hz-ig kielégítően játszik. A sűrű műfajok esetében a mélynyomó teszteken stb. kívül tényleg mindent meg tud csinálni.
Közvetlen ellenőrzés és jelzés. Soha nem láttam még jobbat.
Lehetőség a powerbank menet közbeni feltöltésére, azaz egész napos játékra hálózat nélkül.
Valószínűleg szétszerelhető és fejleszthető. Gondolom, lehetne még jobban tuningolni, és egy jobb akkumulátor több kitartást adna.
A vulgáris basszus már kis hangerőn is nyomja, és nagyobb hangerőn is maximális szinten marad, miközben csak a magasak erősödnek fel. Harmannak ezt egy kicsit meg kellett volna szelídítenie és lágyítania. Ez a harsány "Envelope Processing" nagyjából minden gyártó egy ember. A hangszóró erősnek tűnik, de hamarosan kifullad. És csak a márka és az ár fogja eldönteni, hogy milyen hamar. Itt eléggé ésszerűen, de túl éles beállással.
A basszus és a magasság négy fokozatban állítható a készüléken, de az értékek és az ugrások mérete a váltáskor nem túl jó. Még egy kiegyenlítőre van szükség
A feldolgozásnak szinte minden felett hatalma van, nem sokat tehetsz ellene. Ez az, ami. Nem rossz, de nem is annyira ízlés és hangulat szerint alakítható.
Szörnyű módja a Google Home-on keresztüli csatlakozásnak olyanok számára, akik csak egy bluetooth hangszórót szeretnének.
0 ×Jelentés
Matěj, Jihlava 1flag
Értékelve: 2022. 01. 22., változat: Harman Kardon Citation 200 - fekete
Hitelesített vásárlás
gyönyörű design (óvatos, nem teljesen fekete, kissé foltos)
pontos feldolgozás
tiszta hang
intelligens funkciók és csatlakoztathatóság
egyszeri beállítás, könnyű párosítás és általános működés
sns A Google Home jobb, mint az Apple Homekit, a Google asszisztens tökéletesen kezeli a különböző parancsokat az intelligens otthonok vezérléséhez.
a homepodhoz képest, talán minden tekintetben jobb
Alig várom, hogy több CITATION hangszórót helyezzek el az otthonomban
esetleg rövidebb akkumulátor élettartam (még készenléti üzemmódban is lemerül), így ha töltő nélkül hagyja éjszakára, nem lesz teljesen boldog, de így nem elsősorban hordozható hangszóró.
egyes műfajok kissé túlbasszusítottak
a kezdeti beállítás eltartott egy darabig (bluetooth nem csatlakoztatható a hangszóró teljes beállítása nélkül, a google assistant beállítása esetén a telefont angolra kell dobni, a hangszóró beállítása után vissza lehet váltani)
kis ajánlat a CITATION sorozat a HK-tól az Alza-n, már fél éve várok egy soundbarra
0 ×Jelentés
Ondřej, Chyňavaflag
Értékelve: 2021. 12. 13., változat: Harman Kardon Citation 200 - szürke
Hitelesített vásárlás
Abszolút verhetetlen hangzás az árához képest! Elegendő magas hangzás, a telefon/pc eq-vel a magas hangzást a Hifi dobozok szintjére emeli! Olyan mély és jó minőségű basszus, hogy apámmal egy órán át hallgattunk mindenféle műfajt, ha ez egyáltalán lehetséges, vagy megőrültünk. Szerintem a hangszóró sok drágább darab eladásán is csorbát ejtett!
A Harman készíti a hangot a BMW-hez, így az autóból hallott zene alapján ez egy kicsit hosszútávú volt, és ez egy sláger volt.
Bluetooth és AirPlay is lejátszható az iphone-ról
A két darab párosítása biztos nagyszerű lehet: ) (meg tudod csinálni)
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ