0% splátky mobily, notebooky Effaclar

Vélemények: HARTMANN Veroval Baby, kék

Termékkatalógus
HARTMANN Veroval Baby, kék - Digitális hőmérő

Vélemények: HARTMANN Veroval Baby, kék

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) HARTMANN Veroval Baby, kék témával kapcsolatban? Nálunk 18 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,8-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) HARTMANN Veroval Baby, kék termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) HARTMANN Veroval Baby, kék megvásárlása után te is írsz értékelést.
19 290 Ft
Raktáron > 5 db

Felhasználói vélemények

Jana, Mokrá-Horákovflag
Értékelve: 2024. 04. 22., változat: HARTMANN Veroval Baby, kék
Hitelesített vásárlás
Jó minőségű hőmérő, tökéletes méret a kézhez. A mérés elég pontos az ilyen típusú hőmérő esetében. Határozottan értékelem, hogy nem csak egy helyen, hanem a homlok közepén mérik, különösen kisgyermekeknél tapasztaltam, hogy a hőmérséklet a halántéknál és a homlok közepén általában jelentősen eltér. Határozottan pontosabb eredményeket kapok így. Összességében elégedett vagyok a hőmérővel.
Mérési pontosság
Megjelenés
Egy tokkal érkezik
Részletes utasítások és könnyű használat
Világos kijelző és csendes működés
A saját hőmérséklet mérése egy kicsit nagyobb kihívás, de egy kis gyakorlással megoldható.
0 ×Jelentés
Martina, Bouzovflag
Értékelve: 2024. 04. 22., változat: HARTMANN Veroval Baby, kék
Hitelesített vásárlás
Ami a legjobban tetszik a hőmérőben, az a színfelbontás a hőmérsékletmérésnél. Lázban vörösre színeződik. A homlok közepétől a halántékig méri a hőmérsékletet, ezért a mért érték kissé magasabb lehet. A kék fény a hőmérséklet mérésekor, amely jelzi, hogy helyesen mér-e, rendben van, de éjszaka néha zavarja a kis beteget.
színfelbontás a mért hőmérsékleten
mérési sebesség
tökéletesen illeszkedik a kézbe
a homlokon lévő kék fény néha zavaró a mérések során
0 ×Jelentés
Vásárló, Postrizinflag
Értékelve: 2024. 04. 22., változat: HARTMANN Veroval Baby, kék
Hitelesített vásárlás
Végre egy családbarát hőmérő. Óriási előnye a pontos mérés és az a tény, hogy nem ad ki hangot. Tehát az éjszakai ellenőrző mérésekhez teljesen ideális. Nemcsak a testhőmérsékletet, hanem például a tej vagy a fürdővíz hőmérsékletét is képes mérni. Szintén nagyszerű a praktikus csomagolás, nem csak utazáshoz. Végre van egy hőmérőm, amelyre támaszkodhatok.
Csendes mérés
Praktikus csomagolás
0 ×Jelentés
Pavla, Poděbrady IVflag
Értékelve: 2024. 04. 22., változat: HARTMANN Veroval Baby, kék
Hitelesített vásárlás
Nagyon elégedett vagyok a hőmérővel csendes nagy a kijelző pontos nem ébreszti fel a kicsit mindenképpen ajánlom nagyon ajánlom
Megjelenés
Csend
Gyönyörű kijelző
Pontosság
Színek
Semelyik
0 ×Jelentés
Zuzana, Brno 21flag
Értékelve: 2024. 04. 21., változat: HARTMANN Veroval Baby, kék
Hitelesített vásárlás
Nagyon elégedettek vagyunk ezzel a hőmérővel. A test- és környezeti hőmérséklet mérése pontos. A hőmérsékletmérések a memóriában tárolódnak. A hőmérséklet mérése hang nélkül, kék fénnyel történik. A gyerekek imádják, és nem ébreszti fel őket éjszaka. A tej hőmérsékletét is mérhetjük a palackban. A fürdővíz hőmérséklete és még sok más. Kényelmesnek találom a méretet. Ha megbízható segítőt keres a hőmérséklet méréséhez, akkor ezt a hőmérőt ajánlom.
Mérési pontosság
A testhőmérséklet és a tárgyak hőmérsékletének mérésére való képesség.
Mérési memória
Műanyag doboz
Csendes hőmérő
Érintésmentes
Hátul
0 ×Jelentés
Veronika, Praha 5 - Stodůlkyflag
Értékelve: 2024. 04. 20., változat: HARTMANN Veroval Baby, piros
Hitelesített vásárlás
Teljesen elégedett vagyok a hőmérővel. Végre találtam egy olyan hőmérőt, amely pontos hőmérsékletet mér, és nem ad ki hangot. Ezért éjszaka meg tudom mérni a lányomat, és semmi sem ébreszti fel. Tetszik a hőmérő kialakítása és a praktikus tok, amelyben bárhová magammal vihetem a hőmérőt, és nem sérül meg. Tetszik a környező tárgyak mérése is. A kisgyermekes anyák például így mérhetik a tej hőmérsékletét. Így mérem a lányom teáját vagy fürdővizét. Ez egy nagyon klassz dolog. Ha még nem találtál olyan hőmérőt, amely valóban pontos, akkor mindenképpen ezt ajánlom.
Pontos mérés
Csendes
Design
Praktikus tok
Az utolsó 10 mérés tárolása
Képesség a környező tárgyak mérésére
Semelyik
0 ×Jelentés
Vásárló, Děčín 2flag
Értékelve: 2024. 04. 19., változat: HARTMANN Veroval Baby, kék
Hitelesített vásárlás
Összességében elégedett vagyok a hőmérővel. Pontosan és gyorsan mér. Tetszik, hogy a kijelző pirosan világít, ha láz van. A vízhőmérséklet mérését fürdéshez is használjuk, így a tárgyak hőmérsékletének mérésére való áttérés képessége szintén pozitív.
A mért hőmérsékletek memóriája
Tok
Pontosság
Mérési sebesség
0 ×Jelentés
Vlastimil, Libavské Údolíflag
Értékelve: 2024. 04. 19., változat: HARTMANN Veroval Baby, piros
Hitelesített vásárlás
Megpróbáltuk megmérni magunkat, a babát, a cumisüvegben lévő teát, és összehasonlítottuk az általunk megbízható hőmérőkkel, és egy kis eltéréstől eltekintve egyezett. A kölykünket lenyűgözi a kék fény, amikor mérem, de nincs hangjelzés, amikor alszik, és én mérem, így nem ébreszti fel a kisfiút. Nagyszerű kemény tokkal rendelkezik - kicsit nagyobb, de biztos lehet benne, hogy a hőmérővel nem történik semmi baj.
Gyors intézkedés
Viszonylag pontos mérés
Nem csipog, így nem ébreszti fel a kicsit.
Kemény borító
Viszonylag nagy csomagolás
0 ×Jelentés
Veronikaflag
Értékelve: 2024. 04. 19., változat: HARTMANN Veroval Baby, piros
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
A közelségi hőmérő jól csomagolva érkezett. A csomag tartalmazta a hőmérőt elemekkel, tokkal és cseh nyelvű használati utasítással együtt (az esetleges hibaüzenetek miatt ajánlatos megtartani). A használat nagyon egyszerű, oldalsó gomb az emberek / dolgok mérésének átkapcsolásához, bekapcsolás, 3-5cm a mért ponthoz, a Scan megnyomása után egy kék sugár látható a helyszínen, és 2s-en belül az érték a háttérvilágítású kijelzőn. Hangjelzés nélküli mérés, a kijelző magas hőmérsékleten pirosan világít. Memória 10 mérés számára. Rövid időnk van, elégedett vagyok a méréssel, nincs nagy eltérés.
Mérési sebesség
Pontosság
Háttérvilágítású kijelző
Kemény tok
0 ×Jelentés
Daniel, Ostrava-jihflag
Értékelve: 2024. 04. 18., változat: HARTMANN Veroval Baby, kék
Hitelesített vásárlás
Valószínűleg ez az első érintésmentes hőmérő, amely valóban pontosan és csendesen mér, amit különösen éjszaka értékelek, amikor nem kell felébresztenem a lányomat. Én is Veroval használom a fürdővíz vagy a Nutrilon mérésére. Összességében a működése egyszerű és intuitív. Az egyetlen hátránya számomra a fény a mérések során, ami néha felébreszti a lányomat, de ez nem biztos, hogy mindenkit zavar. Számomra ez egy nagyszerű termék, és mindenképpen ajánlom mindenkinek, akinek kisgyermeke van.
pontos mérés
Csendes
Környezeti hőmérséklet mérése
Fény
0 ×Jelentés
1 - 10 ebből 18
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ