Shop roku Effaclar

Vélemények: Helmer LK 511

Termékkatalógus
Helmer LK 511 - GPS nyomkövető

Vélemények: Helmer LK 511

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Helmer LK 511 témával kapcsolatban? Nálunk 14 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,8-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Helmer LK 511 termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Helmer LK 511 megvásárlása után te is írsz értékelést.
167 490 Ft
Szállításra kész > 5 db

Felhasználói vélemények

Tomáš, Lipolticeflag
Értékelve: 2024. 02. 16., változat: Helmer LK 511
Hitelesített vásárlás
Véletlenül áthajtottam rajta egy kotróval, és még mindig működik.
az akkumulátor biztosan nem tart ki ennyi órát. Csak egy rázó és újrapozícionáló órát állítottam be, és elégedett voltam néhány napos működéssel egyetlen töltéssel.
0 ×Jelentés
Barbora, Bašťflag
Értékelve: 2023. 06. 29., változat: Helmer LK 511
Hitelesített vásárlás
Az autóban használjuk, az akkumulátor sokáig bírja. A beállítás kicsit bonyolult, de nem tart sokáig "átjutni".
0 ×Jelentés
David, Kolínflag
Értékelve: 2023. 02. 13., változat: Helmer LK 511
Hitelesített vásárlás
Az elején az ember a készülék minden funkcióját ki akarja próbálni, vagy én hibáztam valahol, de a készülék kb. 5 napig bírta feltöltve, az ember lusta folyamatosan tölteni, és az "ezredik" dolgot akarja feltölteni. A szolgáltatók közül a Cactust találtam a legjobbnak ehhez a készülékhez. Egy kis erőfeszítéssel, sok funkciót engedélyeztem, a készüléket hívva ellenőrzöm a helyet, és remélhetőleg mindig visszaküld egy szöveget a helyzettel. Persze időnként néhány száz méterrel korábban regisztrálja a pozíciót a mozgó tárgyak, járművek esetében, de még mindig pontosabb, mint a Skoda alkalmazás és a jármű pozíciója. Végül, az akkumulátor élettartama nagyszerű, mielőtt a készülék lemerülne, két szöveges üzenetet küld az akkumulátor és a helymeghatározási adatokkal. Úgy tűnik, hogy naponta egyszer szöveges üzenetet küld, ha a készülék mozog. Soha nem küldtem még tévedésből sms-t, nem szabad, hogy olyan megrázkódtatás érjen, mintha valaki ellopná a motoromat, lakókocsimat. A készülék alján erős mágnes található, ami nagyon praktikus. Én nem vettem észre, hogy a Közép-Európában szokásos fagyoknál bármilyen mentesítésre került volna sor. Végül is elégedett vagyok a készülékkel. 2022-ben vásárolták 2629 CZK-ért.
0 ×Jelentés
Vásárló, Praha 10 - Uhříněvesflag
Értékelve: 2023. 01. 03., változat: Helmer LK 511
Hitelesített vásárlás
megbízhatatlan készülék, nem ajánlott megvásárolni.
0 ×Jelentés
Vállalatflag
Értékelve: 2022. 11. 23., változat: Helmer LK 511
Hitelesített vásárlás
Nem értek egyet néhány véleményezővel, hogy az utasítások szerinti beállítás bonyolult - nem az, csak figyelmesen kell olvasni. (Ezenkívül a kézikönyv letölthető a "tanácsok és útmutatók" fülön, így mindenkinek lehetősége van arra, hogy vásárlás előtt felmérje, mivel jár a beállítás, és hogy meghaladja-e a képességeit. ) valósul meg. A helymeghatározó SMS-üzenetekkel vezérelhető, majd az elküldött SMS-ek segítségével nyomon követhető a tevékenység/helyszín. Ugyanakkor a helymeghatározó vezérelhető, beállítható és nyomon követhető online PC-n vagy mobilalkalmazáson keresztül, amit nagyon ajánlok. Ami a kényelmet illeti, a kevesebb mint 500 CZK egyszeri díj mindenképpen megéri. Ami a felkínált előre beállított üzemmódokat illeti, először is megfelelően el kell olvasni, hogy mi, mikor és hogyan működik a lokátor az adott üzemmódban + fel kell ismerni, hogy mire van szükségem a lokátor vezérléséhez a választott vezérlési módban (SMS vezérléshez más funkciókat kell aktívan használni, mint a GPRS üzemmódhoz), és ennek megfelelően kell kiválasztani a lokátor üzemmódját. Ha valaki olyan üzemmódot választ, amely az SMS kommunikációs csatornákat alvó üzemmódba helyezi, miközben a helymeghatározót SMS-en keresztül vezérli (vagy amely az adatkommunikációt alvó üzemmódba helyezi, miközben a helymeghatározót GPRS-en keresztül vezérli), akkor nem csoda, hogy a helymeghatározóval való kommunikáció nem működik megfelelően. Ami nem a lokátor hibája. Nagyon elégedett vagyok a lokátorral - mind a funkcionalitás és a vezérlési lehetőségek, mind a tartósság szempontjából.
Viszonylag egyszerű beállítás.
Az utasításban megadottak szerint működik.
Egy kis díj megfizetése után online nyomon követheti és beállíthatja a számítógépén vagy mobilalkalmazáson.
Hosszú akkumulátor-üzemidő.
semelyik
0 ×Jelentés
Marián, Praha 4 - Michleflag
Értékelve: 2022. 11. 20., változat: Helmer LK 511
Hitelesített vásárlás
A mellékelt utasítások szerint a riasztónak a sokkriasztásra SMS-üzenet küldésével kell reagálnia, és 3 perc múlva újabb értesítést kell küldenie egy esetleges következő sokkriasztásról. Szó szerint a kézikönyv szerint "Ha a helymeghatározó 3 percen belül ismét rezgést érzékel, ismét figyelmeztető SMS-t küld, de csak az első figyelmeztetés után 3 perccel. "A probléma az, hogy ez nem így működik. A lokátor csak az első riasztásra reagál. Amikor a következő riasztás bekövetkezik, már nem küld értesítést SMS-ben, sem 3 perc, sem 3 óra elteltével. A probléma akkor jelentkezik, amikor az "alvó sokk" üzemmód be van kapcsolva. Az "alvó mélysokk" üzemmód bekapcsolásával pedig a lokátor teljesen kikapcsolhatóvá válik. Az első riasztáskor egyszerűen küld egy értesítő üzenetet, és ha az illető 3 percen belül nem válaszol, akkor a kereső nem hívja a helymeghatározót. Mert 3 perc és az ezt követő önalvás után a jeladó a következő sokk során látszólag felébred - villog a zöld LED, de nem küldi el a szöveges üzenetet. Így nem lehet tudni, hogy a lokátor mikor hívható. Emberrablás esetén az "alvó mélysokk" üzemmódban az ember nem is telefonál, mert nem tudja, mikor következik be a következő rezgés, azaz mikor éled fel a lokátor 3 percre. Már többször is visszaállítottam a lokátort a begin. Kipróbáltam mind nyomkövető, mind monitor üzemmódban, és a riasztás minden alkalommal úgy viselkedik, ahogy leírtam.
Aktív üzemmódban elég pontosan mutatja
Felhívhatja és meghallgathatja, mi történik a környéken.
Nem használható semmilyen alvó üzemmódban, amelyben egy évig kell kitartania. Ezért csak az egyik élő üzemmódban használható, és ideális körülmények között legfeljebb 3 hónapig, azaz télen valószínűleg 1,5 hónapig.
0 ×Jelentés
Jiří, Praha 5 - Radliceflag
Értékelve: 2022. 08. 24., változat: Helmer LK 511
Hitelesített vásárlás
Egyáltalán nem felhasználóbarát. Mivel a többi termék között magasabb az ára, jobb kontrollt várnék. De Isten tudja, ha mások nincsenek hasonló helyzetben, vagy még jobb, ha megnézi a többi felhasználó véleményét. Azonban mindezek ellenére úgy gondolom, hogy felhasználóként nem kell majd rendszeresen vezérelnie a készüléket. A kezdeti nehézségek után állítson be mindent, és többé nem lesz interakciója a termékkel. Csak az ellopott tárgy GPS-helyét tartalmazó üzeneteket kap. azonban
A készülék GPS-helyzetét a lokátorban található telefonszám megcsörgetésével is megtudhatja
Beállíthatod sms-ben, és bizonyos időközönként küldhetsz egy SMS-t a tartózkodási helyedről öt ismétlés időtartamra.
segíthetsz beállítani az sms-t úgy, hogy amikor a készülék X méternél többel elhagyja az aktuális helyet, akkor eligazít.
Ha mobiltelefonján vagy számítógépén egy alkalmazásból szeretné követni a GPS-helyzetet, egyszeri 490 CZK díjat kell fizetnie. Ingyenesen követhető a Google Maps-en keresztül a megállapított szabályok szerint, melyeket a kézikönyvből SMS-parancsokkal állítunk be (így meg lehet szokni és nem kell gyakran használni)
Csak SMS-ben vezérelhető, az üzenet szövegének meghatározott megfogalmazásával. Nem ez a jelenlegi felhasználói élmény, amit elvárnék.
A GPS-helyzet küldése csengetés után leállt
Elromlott az iOS alkalmazás, iphone 11-em van és az alkalmazás grafikája is elromlott.
0 ×Jelentés
Marie, Praha (okr. Hlavní město Praha)flag
Értékelve: 2022. 01. 25., változat: Helmer LK 511
Hitelesített vásárlás
elég jól működik
hosszú akkumulátor-üzemidő
jó együttműködés a GPS szolgáltatóval Helmer LK
az utasítások nem túl jól megírtak
egyes funkciók nem működnek megfelelően
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ