Slevy s AP+ Akvizice ApF HU

Vélemények: Helmer LK 512

Termékkatalógus
Helmer LK 512 - GPS nyomkövető

Vélemények: Helmer LK 512

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Helmer LK 512 témával kapcsolatban? Nálunk 2 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Helmer LK 512 termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Helmer LK 512 megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Ondřej, Praha 6flag
Értékelve: 2022. 10. 15., változat: Helmer LK 512
Hitelesített vásárlás
A készülék valószínűleg nem teljesen rossz, de nem felelt meg az elvárásoknak, részben a hibás ütésérzékelő miatt - egyáltalán nem reagált, de a mozgásriasztás nem teljesen működő kezelése (például a legkisebb lehetséges távolság 200 m-re van rögzítve, még akkor is, ha a parancsot ennél kisebb távolságra állítottuk be) és különösen az energiagazdálkodás miatt. A motorkerékpáros használat viszonylag nagy problémája a viszonylag magas fogyasztás még "alvó" állapotban is (20-40 mA), ami a motorkerékpár akkumulátorát egy héten belül elég megbízhatóan lemeríti, kisebb akkumulátorok esetén még hamarabb. Vagyis. például a nyaralásokhoz valószínűleg rendben van, de egész éves használatra kissé praktikátlan. Másrészt, ha a riasztó csak akkor van csatlakoztatva (és feltöltve), amikor a kapcsoló fel van kapcsolva, akkor az apró belső akkumulátor még egy éjszakán át sem bírja. Másrészt pozitívum, hogy a készüléket csak SMS üzemmódban (=adatátvitel nélkül) lehet használni, a konfiguráció egyszerű, és a készülék még az EU-n kívül is működőképes, elfogadható áron. akár ingyen is (például "nullás tarifával" VF), amennyiben nem állítottam be semmilyen riasztást (ami alapvetően amúgy is szar), és csak csörgéssel kérem a helyszínt, ha szükséges. A cseh forgalmazónak köszönhetően elég funkcionális felhasználói támogatás áll rendelkezésre, ami nagy +.
kicsi méret
funkcionális felhasználói támogatás
meglehetősen részletes cseh utasítások
az EU-n kívül, SMS üzemmódban, elfogadható áron, illetve. ingyenesen (kivéve, ha riasztás van)
nem működő lökésérzékelő (valószínűleg egy adott darab hibája)
A mozgásriasztás az eredeti pozíciótól akár 200 m távolságból is reagál.
alacsony akkumulátor-üzemidő (több tíz perc)
Alvásfogyasztás 20-40 mA, ami sok egy motorkerékpárhoz képest.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ