AD květen univerzal Effaclar

Vélemények: Homatics Box R 4K Android TV

Termékkatalógus
Homatics Box R 4K Android TV - Médialejátszó

Vélemények: Homatics Box R 4K Android TV

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Homatics Box R 4K Android TV témával kapcsolatban? Nálunk 9 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,7-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Homatics Box R 4K Android TV termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Homatics Box R 4K Android TV megvásárlása után te is írsz értékelést.
39 590 Ft
Szállításra kész > 5 db

Felhasználói vélemények

Vásárlóflag
Értékelve: 2024. 01. 10., változat: Homatics Box R 4K Android TV
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
ár/teljesítmény arány
A távirányító és a TV párosítása nem mindig működik 100%-ban.
0 ×Jelentés
Martin, Brno 39flag
Értékelve: 2023. 11. 23., változat: Homatics Box R 4K Android TV
Hitelesített vásárlás
SetTopBoxként használjuk egy internetes TV-hez. Az évek során több settopboxot is kipróbáltam DVB-T, DVB-T2, kábeltelevíziós és internetes tévézéshez, és többnyire elég szörnyű felhasználói élményt nyújtottak. Ez az első olyan doboz, amely működik, nem zuhan össze, és ami a legfontosabb, hogy gyors és gyors. A működő hangalapú keresés csak hab a tortán.
Gyors rendszer
Megbízhatóan működik
Nincsenek stabilitási problémák
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2023. 09. 12., változat: Homatics Box R 4K Android TV
Hitelesített vásárlás
Többé-kevésbé azért kaptam meg ezt a médiaközpontot, mert a T-mobile TV Go (Mangeta TV) Apple TV-n nincs, és mert az alkalmazás teljesen használhatatlan az LG TV-n, ahol hihetetlenül lassú volt, és csak a programok váltása frusztráló volt. Ezt a funkciót könnyedén kezeli, a T-mobile TV Go alkalmazás simán és gyorsan fut ezen a készüléken. Az egyetlen probléma, amivel foglalkoztam, a rövidebb mellékelt HDMI kábel volt (1m? ) valósul meg. Ha hozzám hasonlóan neked is van egy tévéd a falon, valószínűleg ugyanezzel a problémával küzdesz.
Elég erős
Rengeteg kikötő
Android TV
Szép megjelenés és vezetők
Nagyon agresszív LED (különösen piros, amikor a készülék ki van kapcsolva)
Elegáns ránézésre, de a kivitelezés olcsónak tűnik
0 ×Jelentés
Pavel, Kopřivniceflag
Értékelve: 2023. 07. 20., változat: Homatics Box R 4K Android TV
Hitelesített vásárlás
Betartja az ígéreteit. A programok működnek, a telepítés gyors.
Hasonló termékeket ezekkel a paraméterekkel körülbelül 800-500 CZK-val olcsóbban adtak el körülbelül egy évvel ezelőtt. Lehet, hogy drágább az energia?
0 ×Jelentés
Kamil, Třebíč 1flag
Értékelve: 2023. 07. 08., változat: Homatics Box R 4K Android TV
Hitelesített vásárlás
A készülék egyszerűen működik, még 4k-ban is. Van Android TV most a 11-es verzióban a Google Play támogatással, így gyakorlatilag bármit behúzhatsz, amit csak akarsz, teljesen legálisan. Személyesen ellenőrizte, hogy ez egy kezelhető alkalmazás: TV-nézés, Telly, O2 TV, Skylink, Jobb TV, Vodafone TV, t-mobile TV, Netflix, Youtube és ez anélkül, hogy eltömődik és még mindig frissíti magát. Ha pedig valami nem szabványos vagy egyedi filmmel találkozik, a képet és a hangot bárhonnan, például mobilról, táblagépről, laptopról, a Chromecaston keresztül küldheti el. Ha akarod, USB-n keresztül billentyűzetet is csatlakoztathatsz hozzá, vagy akár egy közönséges egeret is (a kezdeti beállítás egy pillanat alatt megtörténik a jelszavak beírásakor). Javaslom, hogy szerezzen egy másik vezérlőt, amelyhez számok tartoznak. Maga a gyártó 2 vezérlőt készít, és a közönséges, számok nélküli van a csomagban (mindkettő vezeték nélküli vezérlő, az IR csak a TV vezérlésére szolgál, nem ennek az eszköznek a vezérlésére). Tehát ne vásároljon univerzális illesztőprogramokat, mert azok használhatatlanok lesznek. Alternatívaként szerezze be ezt is az Alza-tól https://www.alza.cz/dalkovy-ovladac-homatics-big-cerny-originalni-d7634348. htm Számomra sokkal hasznosabb a színes gombok használata és a csatornaszám közvetlen bevitele miatt is. Az ALZA esetében: hogy az emberek, mint egy másik termék egy egyenes köteg ez a készülék egy meghajtó, egy kicsit jobb áron, az emberek boldogok lesznek, és van boldog ügyfelek egy jobban felszerelt termékkel, és ez nem fog ártani.
élénk
kicsi
Android TV 11, beleértve a Google Play-t
beépített Chromecast
WiFi (2,4 és 5 GHz) vagy LAN kapcsolat
optikai audió kimenet
filmlejátszás pendrive-ról (2x USB) vagy kártyáról (micro SD olvasó van beépítve)
A hangalapú keresés, amit diktálsz a gépelés helyett, egy klassz funkció, közvetlenül a vezérlőn.
Nem szabványos TV-hez csatlakoztatva a CEC néha lekapcsolódik, a CEC-et ki és be kell kapcsolni.
Ideális esetben csak egy klasszikus TV-hez kell csatlakoztatni, vagy külső hanggal kell foglalkozni.
Az Android újabb verziója is jó lenne
közönséges távirányító számok nélkül
Az alapmenü az új alkalmazások keresésével egy kicsit fájdalmas, nem lehet szöveg szerint keresni, hanem alkalmazás szerint kell keresni. Remélhetőleg minél hamarabb kijavítják, ez csak egy SW bug, számomra nem jelentős.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ