Shop roku Akvizice ApF HU

Vélemények: HONOR Magic V2 16GB / 512GB fekete

Termékkatalógus
HONOR Magic V2 16GB / 512GB fekete - Mobiltelefon

Vélemények: HONOR Magic V2 16GB / 512GB fekete

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) HONOR Magic V2 16GB / 512GB fekete témával kapcsolatban? Nálunk 4 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) HONOR Magic V2 16GB / 512GB fekete termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) HONOR Magic V2 16GB / 512GB fekete megvásárlása után te is írsz értékelést.
799 990 Ft 714 990 Ft
Raktáron

Felhasználói vélemények

Tomáš, Prahaflag
Értékelve: 2024. 04. 05., változat: HONOR Magic V2 16GB / 512GB fekete
Hitelesített vásárlás
Az Apple-nél eltöltött nyolc év után kezdtem észrevenni, hogy az iPhone + iPad duó nem illik hozzám. Azt hittem, hogy ez növelni fogja a termelékenységemet, de később a tevékenységeim 90%-át amúgy is a mobilomon végeztem. Szóval több tízezer iDevices + tartozékok, hogy a végén az 1X Pro Max, amelyen szinte mindent csináltam a munka. És mivel az Apple makacsul elutasít minden technológiai újítást, eldőlt, hogy én a kirakós játékot akarom, és elhagyom az Apple ökoszisztémáját - ami fájt. A választék nem volt és még mindig nem túl nagy. Van Fold, V2 és OnePlus Open. Valószínűleg ez a legjobb az összes rejtvény közül. Ironikus módon a szoftver egyszerűen nem működött nálam. Kipróbáltam a V2-est a bemutatóteremben, és tiszta volt. Az ára őrületes, de ígértem magamnak egy eszközön belüli termelékenységnövelést. És ez történt. Miután áttelepítettem az adatokat az iPhone-ról, ami kisebb-nagyobb problémákkal járt, rájöttem, hogy a hatalmas, majdnem 8"-os kijelzőn félelmetes volt megnyitni a telefont és megnézni a Teams, Outlook, filmeket és játékokat. Mindezt egy olyan készüléktestbe csomagolva, amely vékonyabb és könnyebb, mint az iPhone 14 Pro Max. Az egész Honor rendszer sima, gyors, nem találkoztam semmilyen összeomlással, és mi több. Az iOS-hez képest a V2 több alkalmazást tart az operációs memóriában, amely nem töltődik be újra az újraindítás után. Ez valószínűleg a hatalmas mennyiségű RAM-nak köszönhető. Júniusban egy nagy Android OS frissítésre számítok, amely biztosan sok új funkciót hoz majd. Hiszem, hogy a Honor bővíteni fogja V2-jét az SW tekintetében, és nem hagyja cserben ügyfeleit. Ha valamit kritizálnom kellene a készülékkel kapcsolatban, az a kamera lenne. Hozzászoktam a kompromisszumok nélküli minőséghez az iPhone-tól. A Honor minősége a felső középkategóriás szinten van. Talán még a Galaxy S22 is jobban lő. A V2-nek problémái vannak a színek természetességével és a sötét és világos közötti átmenetekkel. Gyakran sötétedik a beltérben. Az éjszakai fotózáshoz némi gyakorlatra van szükség. Az iPhone határozottan automatikusabb, csak kattintasz, és máris tökéletes fotók jönnek ki. Ne várd ezt a Honor esetében, és ha fotós típus vagy, akkor inkább a Magic 6 Pro-t választanám, amit szintén kipróbáltam, és tényleg teljesen más minőségű a fotók kimenete. Összefoglalva - a V2 egy csodálatos eszköz. Vékony, könnyű, gyönyörű. Tökéletes teljesítmény, gyönyörű disleys. Az, hogy valaki itt sír a hiányzó töltő miatt, megmosolyogtat egy ilyen árszintű telefonon. Ez bizony nem egy közönséges kirakós játék. Javaslom azonban, hogy először tesztelje a telefont valahol. Ha egy egyedi, összecsukható telefont keresel, amely nem úgy néz ki, mint egy kövér távirányító a tévéhez, akkor ez az: )
Annak ellenére, hogy ez tiszta kínai, a kivitelezés kiváló, sőt prémium.
A titán csukló kellemesen fut, és a két fél záráskor szorosan illeszkedik egymáshoz.
Mindkét kijelző fantasztikus. Erős fényerővel rendelkeznek, megkímélhetik a szemet, és a belső még nem hajlamos arra, hogy a film alatt eltömődő porral problémái legyenek.
A legjobb része a telefon mérete. Gyakorlatilag egyedülállóan vékony és könnyű. A test magnéziumötvözetből készült.
Ha a Foldnak általában problémája van az akkumulátoros üzemidővel, a Honor nagyon jó az akkumulátoros üzemidővel. Az egyedi gyártási folyamat lehetővé tette, hogy az akkumulátor a telefon mindkét felébe kerüljön, és ez meg is látszik az akkumulátor élettartamán. Egy sűrű napot 30%-kal fejezek be. Akárcsak az iPhone 15 Pro Max esetében.
A gyártóspecifikus felépítménnyel rendelkező Android nem biztos, hogy mindenkinek megfelel. Akik a Samsungokhoz szoktak, azoknak nehéz lesz megszokni őket. Ha szereted a tiszta Androidot, a HonorUI az iOS-re fog emlékeztetni. Aki az Apple-ről váltott, mint én, az rendkívül elégedett lesz, mert a Honor megpróbálja lemásolni az iOS-t.
A Huawei-hez képest teljes mértékben támogatja a Google-szolgáltatásokat. Én nem aggódnék a kínai szerverekhez vezető hátsó ajtók biztonsági fenyegetései miatt. A telefonja minden tevékenységet naplóz. A gyártó nagyon hülye lenne, ha ilyesmit tenne ebben az időben.
Általában problémát jelent egy tok vagy bármilyen más tartozék, például egy toll beszerzése.
A kivitelezés rendben van, de a hátul kiálló fotómodul nagyon zavaró. Azt sem tudom, hogy a telefon hátulján lévő műbőr hogyan fog idővel kitartani.
Nekem úgy tűnik, hogy egy hónap után az ízület már nem olyan merev, mint amikor a telefon új volt.
A külső kijelzőn gyári fólia van, és mivel még nem gyártanak edzett üveget, azt javaslom, hogy hagyja ott.
A nagy teljesítményű HW ellenére időnként előfordulnak késések. Holt ez nem iOS nem: )
A telefont gyakorlatilag már a befejező Android operációs rendszerrel árulják, a frissítés pedig 2024 júniusában érkezik. A támogatás általában minden Honor modellnél kérdéses lehet.
Ennek hátránya, hogy - valakinek belső problémája lehet azzal, hogy Honor. A Samsungtól elvárjuk a minőség bizonyos ismérvét. Még ha a Honor V2 jobb is, mint a Fold 5 a HW szempontjából, a legtöbben még mindig a Samsunghoz nyúlnak.
Általában gondot okoz, hogy ügyet kapjunk. A mellékelt egy kicsit szerencsétlenül van kialakítva, hogy kinyitáskor megkarcolja a kijelző átfedő illesztését, vagy inkább a rajta lévő fóliát.
Hiányoznak azok az SW trükkök és érintések, amelyekkel a Fold rendelkezik.
Az árpolitika különleges a Honor számára, amely mindig is a diákokat célozta meg. A OnePlus-szal folytatott párbajban alapvetően nagyon nehéz.
A kamera - nagyon gyenge, és ezt figyelembe kell venni.
A klasszikust már tudod, ha érdekel a V2 - nem tud vezeték nélkül tölteni, és nincs víz- vagy porvédelem. Személy szerint engem ez nem zavar. Én ezt egy dokkolóval oldottam meg, és soha nem vittem a telefonomat a vízbe, pedig voltak tartós telefonjaim.
0 ×Jelentés
Oldřich, Praha 10flag
Értékelve: 2024. 03. 20., változat: HONOR Magic V2 16GB / 512GB fekete
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Egy egyszerű kirakós játék, túlzó áron. Semmi különös a konkurenciához képest.
Egy egyszerű összecsukható telefon a mának. Semmi különös.
Túlárazott. Körülbelül 20000Kč-ot ér, nem többet.
0 ×Jelentés
Jakub, Duchcovflag
Értékelve: 2024. 02. 11., változat: HONOR Magic V2 16GB / 512GB lila
Hitelesített vásárlás
A telefon csodálatos. Ő csak ultraprémium. Volt egy Galaxy Fold2 néhány évig, és amikor kivettem a Honor-t a dobozból, a Fold kezdte úgy érezni magát, mint egy 10 éves roncs. A Honor gyönyörű, és a vastagsága mindig lenyűgöz. 🤤😍
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ