AD květen univerzal Alza Dny květen

Vélemények: HOOVER NDPEH10A2TCBEXSS

Termékkatalógus
HOOVER NDPEH10A2TCBEXSS - Szárítógép

Vélemények: HOOVER NDPEH10A2TCBEXSS

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) HOOVER NDPEH10A2TCBEXSS témával kapcsolatban? Nálunk 1 felhasználó egyelőre 5 csillagból 1,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) HOOVER NDPEH10A2TCBEXSS termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) HOOVER NDPEH10A2TCBEXSS megvásárlása után te is írsz értékelést.
198 990 Ft
Kérés esetén megrendeljük

Felhasználói vélemények

Zbyněk, Žatec 1flag
Értékelve: 2022. 04. 26., változat: HOOVER NDPEH10A2TCBEXSS
Hitelesített vásárlás
A szárítót 2022 április elején vettem újonnan. 2022. április elején, amikor először szárítottam, hangos ütemes hangot kezdett kiadni - mintha egy dob ütközne a szárító falához. A panaszeljárás megindítása után az alza darabról darabra cserélt minket. A második szárító (azonos modell) ugyanezt a hangot adta ki. Abban a hitben, hogy ez egy jelentéktelen hiba, felhívtam a Hoover csehországi forgalmazóját, amelyet három próbálkozás után sem sikerült elérni. Ezért egy e-mailben küldött kérdőíven keresztül leírtam a tapasztalataimat, ahol 24 óra elteltével a szerviztechnikus azt válaszolta, hogy a zaj 15 ciklus után le fog csillapodni. A biztonság kedvéért feltöltöttem egy videót (https://www.youtube.com/shorts/IgJ9cLALSGM) a technikusnak, mert ebben a dübörgésben lehetetlen volt 15 ciklust kibírni. Az idegeim eluralkodtak rajtam, és az első ciklus után újabb reklamációs eljárást indítottam az Alsa-val, ahol egy másik gyártó szárítóját választottuk. Két nappal azután, hogy mindent elrendeztem Alsa-val, kaptam egy hívást a Hoover szervizszolgáltatójától, hogy egyeztessenek egy időpontot egy technikusszal (amit még nem is foglaltam le). Ennyit a Hoover forgalmazóról a Cseh Köztársaság számára. Tehát, tökéletes Alza akciók, az üzemeltetők és a reklamációs technikusok első osztályúak! A Hooverről (bár eddig nagy rajongója voltam a márkának) sajnálom, hogy ezt kell mondanom.
Nagyszerű design
Alacsony ár
2x új termék, 2x panasz
A Hoover CZ szervizközpont nem érhető el
Két esetben túlzottan zajos
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ