0% splátky mobily, notebooky Akvizice ApF HU

Vélemények: HP 410 Slim White Bluetooth Mouse

Termékkatalógus
HP 410 Slim White Bluetooth Mouse - Egér

Vélemények: HP 410 Slim White Bluetooth Mouse

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) HP 410 Slim White Bluetooth Mouse témával kapcsolatban? Nálunk 2 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,5-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) HP 410 Slim White Bluetooth Mouse termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) HP 410 Slim White Bluetooth Mouse megvásárlása után te is írsz értékelést.
8 690 Ft
Raktáron 2 db

Felhasználói vélemények

Tomáš, Mníšek pod Brdyflag
Értékelve: 2024. 04. 17., változat: HP 410 Slim White Bluetooth Mouse
Hitelesített vásárlás
Az egér szép, de intuitív munkára használhatatlan. Csak az egérre helyezett ujjam súlya spontán megnyomja a jobb gombot, amikor megnyomom a bal gombot, ezért gondolkodni kell azon, hogy az ujjadat a jobb gomb fölé emelve tartsd. A laptopba integrált touchpadet már könnyebb használni. Bárcsak korábban kipróbáltam volna az egeret, így időben vissza tudtam volna küldeni. Így ő is egy újabb egér lesz, aki örökre a pincében marad a többi haszontalan egérrel együtt. De ahogy mondják, minden rossz dolog jó, és így megtanultam használni az érintőpadot gesztusokkal, ami valójában teljesen TOP, amikor a laptopot a dokkolón kívül használjuk.
Csinos design
A nagy rossz - a jobb gomb szinte magától megnyomja a bal gomb megnyomásával együtt
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ