Shop roku Effaclar

Vélemények: HP LaserJet MFP M234dw

Termékkatalógus
HP LaserJet MFP M234dw - Lézernyomtató

Vélemények: HP LaserJet MFP M234dw

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) HP LaserJet MFP M234dw témával kapcsolatban? Nálunk 8 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) HP LaserJet MFP M234dw termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) HP LaserJet MFP M234dw megvásárlása után te is írsz értékelést.
69 990 Ft
Szállításra kész > 5 db

Felhasználói vélemények

Vásárlóflag
Értékelve: 2023. 08. 03., változat: HP LaserJet MFP M234dw
Árösszehasonlítóból származó értékelés
Egy jó megbízható multifunkciós nyomtatót kerestem, nem csalódtam a HP-ban. Nekem nem tetszett, hogy az olcsóbb verzióban csak internetkapcsolat mellett lehet nyomtatni, ezért választottam a drágább verziót.
Könnyű kezelés, gyors nyomtatás
nem tapasztaltam
0 ×Jelentés
Jana, Litoměřiceflag
Értékelve: 2023. 05. 26., változat: HP LaserJet MFP M234dw
Hitelesített vásárlás
A korábbi kétpártisághoz képest ilyen előrelépés és visszalépés. A duplex már eleve intelligens, így amikor beállítja, hogy a papír üres oldalára nyomtasson, a nyomtatóban lévő egy oldal valójában nem fordul át, és nem kerül a nem kívánt oldalra. A korábbi nyomtatókhoz képest az eddigi tapasztalatok szerint valószínűleg nem csak akkor fog hibát jelezni, ha elakad a papír.
Gyors, automatikus duplex nyomtató
Számomra, mint könyvelő számára óriási előny a papírhoz való nyílt hozzáférés, hogy rövidebb papírokat helyezhetek el előlegfizetésekhez stb.
A HP LJ 135a készülékkel ellentétben, amely a rövidebb papírok után mindig elakadt, jól kezeli a kisebb formátumú nyomtatást.
Gazdaságos energiafogyasztás
Ez nem "etikus", így nem kell fiókot létrehoznia, hogy dolgozni tudjon vele.
Szép méret a kétoldalas multifunkciókkal összefüggésben.
Az automatikusan telepített sw nem tartalmazta a szkennert. Ezután volt egy küzdelem, hogy telepítse az illesztőprogram, hogy volt benne (nem számítva az általános HP szkennelési illesztőprogram, ahol a felhasználó beolvassa jpg egyoldalas fájlokat)
Nem lehet kompatibilis tonereket beszerezni (vannak chip nélküli toner ajánlatok, de nincs megbízható információm arról, hogy a chip cseréje 100%-ban biztosítaná a működőképességet).
Pár napos használat után hirtelen leállt a nyomtatás, hibát jelentett (szám szerint), aminek a leírását nem találtam a kézikönyvben, a HP honlapján pedig volt egy olyan állítás, hogy ilyen hibát néha egyszerűen jelenthet (no, mi az). Csak többszöri megszakítás és idegeskedés után kezdett el nyomtatni, hogy mi történik, és hogy képes lesz-e folytatni a nyomtatást.
0 ×Jelentés
Kamil, Třebíč 1flag
Értékelve: 2023. 03. 13., változat: HP LaserJet MFP M234dw
Hitelesített vásárlás
Tiskarma nagy potenciállal rendelkezik ahhoz, hogy sokkal jobb legyen, mint amilyen. Ez egyfajta gyenge átlag, semmi különös. Kétoldalasan nyomtat, gyakorlatilag bárhová és bármihez rögzíthető, üvegről szkennel. Ez egy lézer, így nem szárad ki, logikusan a nyomtatás fekete-fehérben történik egy CB nyomtatóval. A probléma a nagy teljesítményű HP Smart szoftverük használatának szükségességével van, amelyet a HP most már mindenhol használ. Ha nem használja, nem szkennel PDF-be, hanem csak JPG-be. Ha a HP Smart segítségével nyomtat, az első oldal nyomtatása nagyon lelassul. Ezért azt javaslom, hogy használjon klasszikus illesztőprogramokat, és a HP Smartot csak szkennelésre használja, vagy teljesen kerülje el őket. Ha a HP Smart használata mellett dönt, lehetősége van arra, hogy visszautasítsa az Önre vonatkozó információk küldését és nyomon követését, vagy ne töltse ki a telefon regisztrációját. Nálam még soha nem működött a visszautasítás (kb. 6 nyomtatón teszteltem), így nincs más lehetőséged, még akkor sem, ha felajánlják neked. nagyon sokszor nem lehet telepíteni a HP Smartot, ha nem működik a regisztráció a HP-nál, állandóan zavar, hogy nem telepített, de nem a te hibád, és nagyon nehéz ebből kiszállni. Hozzon létre tehát egy meghajtófiókot, mielőtt telepíti a nyomtatót, majd egyszerűen jelentkezzen be. Összességében a nyomtató egész jól használható, de a körülötte lévő szoftver katasztrófa, és ezt nem vártam a HP-tól.
csatlakoztathatóság, USB, WiFi, LAN, Direct, mi mást kérhetnék még: o)
kétoldalas automatikus nyomtatás
gyors nyomtatás nem csak az első oldalra (csak ha nem használja a HP Smartot)
Sajnos a HP rákényszeríti Önt a nagy teljesítményű HP Smart szoftver használatára.
kijelző minden további értelmes értesítés nélkül, csak ikonok vannak, mindenféle leírás nélkül.
Nem rendelkezik ADF szkennerrel (számomra egyértelmű, hogy ez a modell nem rendelkezik vele, de megemlítem a referencia kedvéért mások számára).
Alkalmanként újra kell indítani a nyomtatót, hogy újracsatlakoztassa a hálózatot mind a LAN és a WiFi kapcsolat ugyanezt teszi, de ez nem olyan rossz.
Ehhez a modellhez nincs utántöltött toner, aki hasonló sorozatú nyomtatóval akarja, annak a HP kínálatában van.
0 ×Jelentés
Vásárló, Praha5 , Zbraslavflag
Értékelve: 2023. 02. 26., változat: HP LaserJet MFP M234dw
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
minden rendben működik
0 ×Jelentés
Pavel, Praha 7 - Holešoviceflag
Értékelve: 2023. 02. 22., változat: HP LaserJet MFP M234dw
Hitelesített vásárlás
gyorsan nyomtat, ha csatlakoztatva van, nem okoz gondot, hogy bármit kinyomtasson telefonról vagy pc-ről
teljesen szörnyű szoftver, állandóan megszakad a kapcsolat, fájdalmas újraindítani. Vásároljon egy másik márkát, a HP szar
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ