Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Vélemények: HP LaserJet MFP M234dwe

Termékkatalógus
HP LaserJet MFP M234dwe - Lézernyomtató

Vélemények: HP LaserJet MFP M234dwe

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) HP LaserJet MFP M234dwe témával kapcsolatban? Nálunk 34 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,5-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) HP LaserJet MFP M234dwe termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) HP LaserJet MFP M234dwe megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Patrik, Strannýflag
Értékelve: 2023. 12. 06., változat: HP LaserJet MFP M234dwe
Hitelesített vásárlás
Életem legrosszabb vásárlása. A nyomtatóval kezdettől fogva probléma volt. egy ideig működött (amikor a havi díjat kifizették), most pedig egyáltalán nem nyomtat. Az állítólagos intelligens alkalmazás a toneren kívül szinte semmit sem mutat, és úgy tesz, mintha az nem is létezne.
Mindig van valami probléma
bonyolult telepítés
még mindig dolgozol valamin.
drága tonerek
0 ×Jelentés
Stanislava, Pardubice 3flag
Értékelve: 2023. 09. 12., változat: HP LaserJet MFP M234dwe
Hitelesített vásárlás
Egy hete van meg a nyomtató, először egyáltalán nem tudtam telepíteni. Amikor végre sikerült, körülbelül egy napig működött, azóta kétszer kellett újratelepítenem. Ma már nem nyomtat újra, az IP-cím kézi beírása után sem látja a számítógép (HP Smart program), pedig a "pinq" működik. A HP Smart program tényleg szívás! Ennél nagyobb szart nem is választhattam volna.
Ha eddig unatkoztál, most már nem fogsz unatkozni.
csak alkalmanként nyomtat, gyakori újratelepítés szükséges
0 ×Jelentés
Denisa, Pacovflag
Értékelve: 2023. 09. 12., változat: HP LaserJet MFP M234dwe
Hitelesített vásárlás
A nyomtató szép, ennyi.
Fél év után már nem működik, nem nyomtat, semmi. Nem tudom befejezni a beállítást, hiába hoztam létre fiókot a hp-nél, már semmi sem működik. Még az informatikus sem tudott megbirkózni vele. Azt mondják, hogy probléma van az "e" végtermékmegjelöléssel. Határozottan nem ajánlom.
0 ×Jelentés
Jaroslav, Plzeňflag
Értékelve: 2023. 08. 22., változat: HP LaserJet MFP M234dwe
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Nyomtató néhány koronáért, szkennerrel együtt. Online nyomtatási támogatás Windows, android, iOS. Könnyű használat. Elégséges papíradagoló tálca.
0 ×Jelentés
Roman, Srnojedyflag
Értékelve: 2023. 07. 30., változat: HP LaserJet MFP M234dwe
Hitelesített vásárlás
A Smart alkalmazás lehetővé teszi a dokumentumok PDF-be szkennelését Windows PC-n és közvetlenül iPhone-ról is. Ez az alkalmazás nem telepíthető Chromebookra, de a Chrome OS-nek van saját dokumentumszkennelő alkalmazása, amely megtalálja a hálózati szkennert, és PDF-be tud szkennelni. A nyomtatás Chrome OS-ről és iOS-ről is működik, mindkét rendszer megtalálja a hálózati nyomtatót, és minden tökéletesen intuitívan működik. A HP+-ra a cashback miatt iratkoztam fel, egyébként nincs szükségem felhőszolgáltatásokra. A HP Instant Ink nem kötelező, keveset nyomtatok, így a toner évekig kitart. A teljes funkcionalitás az általam használt összes operációs rendszerre kellemes meglepetés. PS: A nyomtató internetkapcsolat nélkül is szkennel és nyomtat. Internetkapcsolat nélkül azonban a HP Smart windows alkalmazás nem működik. A Windowsról történő nyomtatás azonban működik, a nyomtató elérhető a hálózaton keresztül, és a winre történő szkennelés is működik. Fax és szkenner eszköz. A HP Smart alkalmazás iOS-en internetkapcsolat nélkül is működik, és a programozók itt jobb munkát végeztek. A Chromebookon nincs ilyen alkalmazás, így minden működik, bár maga a Chromebook eléggé el van intézve azzal, hogy elveszíti az internetkapcsolatát: )
LAN-port hálózati csatlakozáshoz kábelen keresztül
AirPrint az iPhone/iPadről történő közvetlen nyomtatáshoz
Szkennelés a hálózaton keresztül és közvetlenül az iPhone készülékre
nyomtatási és szkennelési munkák a Chrombook-tól
0 ×Jelentés
Kamil, Český Krumlov 1flag
Értékelve: 2023. 06. 29., változat: HP LaserJet MFP M234dwe
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
nem teljesen automatikus, mint az sdwe, így nincs annyi elektronikus kütyü, ami otthoni használatra megfelel; először zavart, hogy nem tudtam USB-kábelen keresztül telepíteni, de a wifin keresztül történő telepítés és a hálózathoz való csatlakozás után UTP-kábelen keresztül elégedett voltam; ugyanakkor a HP részleges visszatérítési akciójával nagyon árbarát; otthoni és kis irodai használatra alkalmas mfp
0 ×Jelentés
Michal, Usti nad Labemflag
Értékelve: 2023. 06. 24., változat: HP LaserJet MFP M234dwe
Hitelesített vásárlás
A nyomtató nyomtat, és minden rendben van. Másnap hirtelen semmi. Jelzi, hogy a nyomtató telepítése nem fejeződött be, és bumm. HP smart, újratelepítéskor hirtelen nem találja a nyomtatót stb. Ha véletlenül találja meg, nem tudja befejezni a telepítést. Bárcsak lenne USB, hogy közvetlenül csatlakoztathassam.
gyorsan nyomtat
hirtelen leáll a nyomtatás
A HP Smart számomra nem tűnik túl "okosnak", mivel inkább problémákat okoz, mint megoldja azokat.
USB-port hiánya.
0 ×Jelentés
Studio CMYK Ostrava, s.r.o., Ostravaflag
Értékelve: 2023. 05. 04., változat: HP LaserJet MFP M234dwe
Hitelesített vásárlás
gyors nyomtatás
0 ×Jelentés
Jan, Praha 6flag
Értékelve: 2023. 05. 01., változat: HP LaserJet MFP M234dwe
Hitelesített vásárlás
Úgy döntöttem, hogy utólag változtatok a neheztelésemen. A nyomtató beállítása során problémám volt azzal, hogy a felhő regisztráció nem fejeződött be többször egy nem specifikus hiba miatt. Talán nem nyomtató probléma, hanem egy Zyxel O2 Gateaway router, amelynek beállításai nem engedték, hogy kövesse a HP támogatási szakemberének ajánlását az AP izoláció letiltására, azaz az Intra-BSS forgalom blokkolására vonatkozóan. Végül a mobilomon lévő hotspotot használtam a regisztrációhoz, majd a wifit az O2 által biztosítottra cseréltem. Mindent összevetve a hívások, a videokonferenciák, az önsegítő nyomtatóbeállítás és a HP támogatási könyvtárakban való keresgélés körülbelül 15-20 órát vett igénybe, és végül siker koronázta. Megtenném újra? Nem. De ez nem jelenti azt, hogy másnak is át kell élnie ugyanazt a mártíromságot, amin én keresztülmentem.
Elégedett vagyok a nyomtató funkcionalitásával.
A HP támogatási szakemberével való kapcsolatfelvétel nagyon kellemes volt, elkötelezett volt és próbált segíteni nekem.
Ez egy felhőnyomtató felhőregisztráció nélkül, egy ideig működik, majd leáll.
A felhőre való feliratkozás nem kell, hogy plug & play legyen. További részletekért lásd a terméktapasztalatot.
0 ×Jelentés
Radovan, Slezská Ostravaflag
Értékelve: 2023. 04. 24., változat: HP LaserJet MFP M234dwe
Hitelesített vásárlás
Kerülje el annak az idézőjeles nyomtatónak a megvásárlását, amely csak jó napokon működik. Javaslom, hogy nézze meg a HP Smart alkalmazás értékelését.
Kedves.
Nem működik
A sajtó folyamatosan kudarcot vall
0 ×Jelentés
1 - 10 ebből 21
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ