A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 ApF HU

Vélemények: Huawei nova 8i ezüst

Termékkatalógus
Huawei nova 8i ezüst - Mobiltelefon

Vélemények: Huawei nova 8i ezüst

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Huawei nova 8i ezüst témával kapcsolatban? Nálunk 7 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Huawei nova 8i ezüst termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Huawei nova 8i ezüst megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2022. 04. 16., változat: Huawei nova 8i fekete
Hitelesített vásárlás
Ha ezen a mobiltelefonon szeretne internetbankot használni, legyen óvatos, nem a Huawei AppGallery-ből fogja letölteni! Ahhoz, hogy a legtöbb cseh bank alkalmazásait használni tudd, le kell töltened a GSpace-t, majd benne a Google Play-t, majd le kell töltened néhány alkalmazást, amelyek ezután már csak elszigetelten működnek a GSpace környezetben. Az Equa Bank és az Air Bank alkalmazást így sikerült telepítenem, az Unicredit letölthető, de a GSpace-ben nem működik (érdekes, hogy az olasz Unicredit internetbank közvetlenül az AppGallery-ben tölthető le). A PIDlítačka nekem is működik a GSpace-ben. Észrevettem, hogy például a ČS (George), KB, mBank alkalmazások közvetlenül a Huawei AppGallery-ben tölthetők le. A bankok és a kiskereskedők biztosíthatnák, hogy több cseh alkalmazás, például banki alkalmazás is letölthető legyen a Huawei AppGallery oldaláról.
a Google szolgáltatásaihoz való hozzáférés nélkül
GSpace emulátort vagy valami hasonlót kell használni a Google Playen elérhető alkalmazások letöltéséhez
0 ×Jelentés
Automatikus fordítás
Erik, p. Tršiceflag
Értékelve: 2022. 02. 22., változat: Huawei nova 8i ezüst
Hitelesített vásárlás
jó akkumulátor-üzemidő
tisztességes kijelző
Egy hete megvannak, még nem tudom megítélni
Huawei 3 órával párosítva
néhány banknak nincs pályázata, de erre számítottam
0 ×Jelentés
Automatikus fordítás
Roland, Dunajská Streda 1flag
Értékelve: 2022. 01. 07., változat: Huawei nova 8i ezüst
Hitelesített vásárlás
Szinte minden alkalmazás összeomlik. Az Alza alkalmazás sem működik. Sem a Chrome, YouTube, HorizonTV, Netflix. Ha egyszer elindulnak, néhány másodperc múlva egyszerűen bezáródnak. Mit lehet tenni ez ügyben, kérem?
0 ×Jelentés
Automatikus fordítás
Lenka, Bojniceflag
Értékelve: 2022. 01. 01., változat: Huawei nova 8i ezüst
Hitelesített vásárlás
A telefon semmi különös, számomra kidobott pénz, ebben az árkategóriában sokkal jobb telefonok vannak más márkákból - jobb szoftverekkel. Sajnos a telefon nagyot csalódtam, a Google alkalmazások hiánya olyan részlet, amivel egyik eladó sem büszkélkedhet sokat, az én hibám, hogy elhanyagoltam a kutatást, mert eddig elégedett voltam a huawei márkával. Azt hittem, megszokom, de nem, ha tehetem, visszaadom a telefont, de már nem tehetem - kacarászott. Túl hosszú vagyok: /
Nincs
Nem támogatja a Google alkalmazásokat - a legnagyobb negatívum számomra, ha a Google és a hozzá kapcsolódó alkalmazások használatához szoktál hozzá.
A kamera rosszul reagál, rosszabb fényviszonyok között rosszul fényképez, a kamera zárja nem reagál az első megnyomásra, a telefon sokáig tart a fókuszálás, és néha nem lehet úgy fotózni, ahogy szeretnénk, amikor végre reagál, a fotó elmosódott vagy más módon tönkremegy.
0 ×Jelentés
Automatikus fordítás
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ