Akvizice ApF HU Slevy s AP+

Vélemények: Huawei nova Y70 fehér

Termékkatalógus
Huawei nova Y70 fehér - Mobiltelefon

Vélemények: Huawei nova Y70 fehér

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Huawei nova Y70 fehér témával kapcsolatban? Nálunk 9 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,5-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Huawei nova Y70 fehér termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Huawei nova Y70 fehér megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Michal, Lanškrounflag
Értékelve: 2023. 02. 18., változat: Huawei nova Y70 kék
Hitelesített vásárlás
Elégedett.
0 ×Jelentés
František, Ústí nad Labemflag
Értékelve: 2022. 11. 10., változat: Huawei nova Y70 fekete
Hitelesített vásárlás
Eddig a legjobb mobil, ami valaha is volt!
Ajánljuk!
Nem probléma!
0 ×Jelentés
Radek, Klatovyflag
Értékelve: 2022. 10. 17., változat: Huawei nova Y70 fekete
Hitelesített vásárlás
Nem támogatja a Google-t
0 ×Jelentés
Martin, Pteníflag
Értékelve: 2022. 09. 02., változat: Huawei nova Y70 fekete
Hitelesített vásárlás
Mióta az eszemet tudom, Huawei telefonokat használok. Itt-ott belekóstoltam a versenyvizekbe, és mindig is szívesebben tértem vissza a Huawei márkához. A versenyhez képest dicsérem a feldolgozást és a berendezéseket a 4000 CZK-ig terjedő árkategóriában, ahol gyakorlatilag nincs verseny - sok zene kevés pénzért. Számomra és munkám számára fontos, hogy a tel. GLONASS, A-GPS, Galileo, BeiDou g-szenzorokkal és GPS-szel is rendelkezett, amely azon kevés telefonok egyike ebben az árkategóriában, amelyet teljesít. Óriási probléma számomra azonban a munkahelyemen igénybe vett Google szolgáltatások (e-mail, naptár, Google Playen keresztül vásárolt licencek) támogatásának tiltása. Szerencsére ez a Tramp „trükk” viszonylag könnyen megkerülhető, még ha egy kis ügyességet is igényel a felhasználótól. Ezt követően a google szolgáltatások és alkalmazások már „normálisan” működnek. Egyelőre csak azt a problémát oldom meg, hogy a Viber alkalmazásban hiányzik a csevegések és jegyzetek előzményei, amikor a régebbi hua tel-en googleplay-vel készült biztonsági mentés ellenére ez a mentés nem töltődik be az új tel-en google nélkül, és megvan a alkalmazás - pánik: -( - Sajnos, ha mindent el akarsz húzni, akkor nem lehet. amint bekapcsolja az alkalmazást a számítógépén, az automatikusan átvált az új telefonra egy QR-kód segítségével, és minden rendben lesz. Vissza kell töltenie a QR kódot az eredeti telefonról, majd az eredeti chatről is biztonsági másolatot készíthet a PC-n. - Valószínűleg ez az egyetlen nagy probléma, amivel most foglalkozom. Egyébként megkaptam a Google licencet és az összes szükséges alkalmazást is a telefonomra. Sygic, Waze, google naptár, internetes banki alkalmazás. Egyelőre nagyon meg vagyok elégedve a telefonnal, és a Csavargó napirendje csak egy apró bonyodalom, ami könnyen megkerülhető. Csak idő kérdése, hogy ez is lemaradjon az operációs rendszer egy másik verziójának feltöltésével. Csak az Android operációs rendszer legújabb verziójának hiánya fagy le.
Huawei – aki szereti megbocsátani a Google Play bonyolult telepítését
1000 utasítás a google szolgáltatások telepítéséhez, amelyek a telefonban vannak. teljesen működőképes, bár bonyolultabb
elem élettartam
végre USB-C!
kijelző - méret, színek
ram 4gb, processzor sebesség, rendszer válasz
felszerelés - g érzékelő,
Jack (3,5 mm)
Megjelenés
hiányzik a google ap támogatása - naptár, fiók szinkronizálás, viber,
nem tud hozzáadni egy Google-fiókot és a kapcsolódó licenceket a google-tól
rossz az alkalmazások választéka a Huawei áruházban
Itt nem találtam a SIM kártya tű eltávolítását
szükséges telefonbiztonság biometrikus adatokon keresztül – nem találtam, hogyan kapcsolhatom ki a biztonságot
hiányzik a vezeték nélküli töltés: -(
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ