Shop roku Akvizice ApF HU

Vélemények: Hummer HX

Termékkatalógus
Hummer HX - Indításrásegítő

Vélemények: Hummer HX

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Hummer HX témával kapcsolatban? Nálunk 4 felhasználó egyelőre 5 csillagból 5,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Hummer HX termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Hummer HX megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2022. 11. 22., változat: Hummer HX
Hitelesített vásárlás
Rövid az időm, így csak az első benyomások. Nem hittem el, de tényleg beindít egy X5-öst benzines V8-assal, lemerült akkumulátorral. Egy kis dobozért meghajolok. A gyártó azt ajánlja, hogy 3 havonta USB-n keresztül ürítse ki, és a kapacitás fenntartása érdekében töltse fel teljesen.
Tényleg működik
A V8-as 4.4i többször egymás után beindítja a V8-as 4.4i-t.
Elég egyenletesen ragyog
Tartalmazott tárolótáska
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ