Shop roku LEGO AP+ hu

Vélemények: Husky Musset -3°C - jobbos

Termékkatalógus
Husky Musset -3°C - jobbos - Hálózsák

Vélemények: Husky Musset -3°C - jobbos

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Husky Musset -3°C - jobbos témával kapcsolatban? Nálunk 1 felhasználó egyelőre 5 csillagból 5,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Husky Musset -3°C - jobbos termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Husky Musset -3°C - jobbos megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2022. 08. 25., változat: Husky Musset -3°C - balos
Hitelesített vásárlás
nagyon jó minőségű amerikai gyártó terméke, amely az egyik vezető a kültéri területen
az anyag nem szaga, ellentétben az olcsó termékekkel, ezért alkalmas zárt helyiségben és pl asztmásoknak, allergiásoknak stb. kicsomagolás után azonnal
nagyon kellemes tapintású, kiválóan kidolgozott, esztétikailag jól megválasztott szín
negatívumként értékelhető, hogy nincs benne beépített párna. Valaki megszokta, hogy a feje magasabban aludjon, mint a teste. Azonban másoknak megfelelhet, és jobb alváshoz vezethet. Mindenkinek meg kell próbálnia magát összehasonlítani.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ