Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Vélemények: HyperX Cloud Orbit S

Termékkatalógus
HyperX Cloud Orbit S - Gamer fejhallgató

Vélemények: HyperX Cloud Orbit S

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) HyperX Cloud Orbit S témával kapcsolatban? Nálunk 12 felhasználó egyelőre 5 csillagból 2,8-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) HyperX Cloud Orbit S termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) HyperX Cloud Orbit S megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Radim, Kladno 1flag
Értékelve: 2023. 10. 23., változat: HyperX Cloud Orbit S
Hitelesített vásárlás
Hang rendben
3 hónap múlva elpattantak, és a pénzt visszafizették.
0 ×Jelentés
Jakub, Prahaflag
Értékelve: 2022. 11. 21., változat: HyperX Cloud Orbit S
Hitelesített vásárlás
hangminőség
könnyű
a mikrofon több mint használható
fél év elteltével a kontúr megrepedt, ma átadták panaszra.
0 ×Jelentés
Lukáš, Kralice nad Oslavouflag
Értékelve: 2022. 09. 16., változat: HyperX Cloud Orbit S
Hitelesített vásárlás
fél év normál kopás után a gépnél eltört a szerkezet és elutasították az igényemet.
0 ×Jelentés
Petr, Frýdek-Místek 1flag
Értékelve: 2022. 07. 06., változat: HyperX Cloud Orbit S
Hitelesített vásárlás
Ez egy kicsomagolt darab, nem tudom, hogy ez mennyiben felelős a tapsolásért, de ez volt az egyik fő oka a visszatérésnek, valamint a fejhallgató kényelmetlensége. Elég sokan vannak az interneten, akiknél egy év után azt is tapasztalják, hogy a hosszabbító részek előtt eltörik a készülék műanyaga. A 6 éves Cloud II-em a fülkagylók durva párnázottságának köszönhetően nem is érzem, hogy a fejemen lenne, és annyit nyomhatok a fülhallgató belsejében lévő anyagot/habot, amennyit csak akarok, és az anyag nem egyetlen hangot sem ad ki. Ilyen áron egyszerűen nem akarsz kompromisszumot kötni.
A hang zene/film hallgatásakor, a hangvetítés igazán tiszta és tiszta volt, néha könnyes volt a szemem a wow effektustól (Trance/Hardwave/House).
3D effektus 7.1 módban játék közben meglepett, hogy a fejhallgató milyen hatékonyan képes megadni a hibák és az általános hangforrások helyzetét, például a Deep Rock Galacticban, ahol ez mindig gondot okozott.
Életminőség – Az üzemmódok/hangerő általános szabályozása a fejhallgató gombjaival.
A fülkagylók szűk része a fülek körül túl szűk az én ízlésemnek, összességében a fejhallgató elég kényelmetlen volt számomra és keskeny a fejem. 3 óra elteltével fájdalmas zúzódásokat is éreztem a fejem tetején és a fülem környékén.
A bal fülhallgatóban a fül és a fülhallgató belső szerkezete közötti anyag „összetörésének” jelensége volt. Tehát amikor az ember beszélt vagy megrágott valamit, minden alkalommal, amikor megmozdította az állkapcsát, a fülhallgatója kattant, mert a benne lévő anyag a fül nyomására tapadt a szerkezethez, majd levált. A tapadás már akkor is észrevehető volt, ha ujjal megnyomta az anyagot. A jobb oldali fülhallgatóval ez a jelenség csak ujjal történő megnyomáskor jelentkezett, fejhallgató használatakor nem.
A játékokban egyrészt furcsa volt a hangzás, tiszta hangzás, de összességében úgy találtam, hogy a lépések/hangeffektusok valami nyájasnak és elvesztek/megfulladtak a többi környezeti hangban. Biztos van bőven (8? ) EQ módok, esetleg 7.1/Sztereó vagy 3D be/ki mód, de egyszerűen nem találtam olyan módot, ahol a szükséges hangok olyan kifejezőek/természetesek lennének, mint a „szokásos” HyperX Cloud II. Talán csak megszokás volt.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ