Shop roku Akvizice ApF HU

Vélemények: HyperX Cloud Revolver 7.1

Termékkatalógus
HyperX Cloud Revolver 7.1 - Gamer fejhallgató

Vélemények: HyperX Cloud Revolver 7.1

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) HyperX Cloud Revolver 7.1 témával kapcsolatban? Nálunk 22 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,6-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) HyperX Cloud Revolver 7.1 termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) HyperX Cloud Revolver 7.1 megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Pavel, Ostrava - Třeboviceflag
Értékelve: 2023. 08. 10., változat: HyperX Cloud Revolver 7.1
Hitelesített vásárlás
Elég rövid kábel, amely alkalmas max. k NB
Rövid kábel
0 ×Jelentés
Jakub, Brnoflag
Értékelve: 2023. 08. 07., változat: HyperX Cloud Revolver 7.1
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Átlagos hangzás. A levehető mikrofon nagy csalódás, ha leválasztják, minden beállítás törlődik, és minden alkalommal újra kell állítani. A fejhallgató nehéz, kényelmetlen, nincs rögzítés, és nyomja az arc alsó részét.
Hosszú kábel.
Fejhallgató hangzás 6/10
Mikrofon minősége 5/10
A fejhallgató nehéz, és nem illeszkedik a fejre.
Nem tartalmaznak zárat.
0 ×Jelentés
Vásárlóflag
Értékelve: 2023. 08. 04., változat: HyperX Cloud Revolver 7.1
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Engem személy szerint zavar a zsinór hossza, véleményem szerint feleslegesen hosszú.
A fiamnak vettem, másodszorra is ugyanazt rendelte, úgyhogy gondolom, jó lesz. A fiam elég válogatós.
Kellemes, kényelmes, mekoucke.
0 ×Jelentés
Vásárlóflag
Értékelve: 2023. 07. 06., változat: HyperX Cloud Revolver 7.1
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
A fiam boldogan használja a PS4
0 ×Jelentés
Tomáš, Včelákovflag
Értékelve: 2023. 06. 28., változat: HyperX Cloud Revolver 7.1
Hitelesített vásárlás
mikrofon
Hang
0 ×Jelentés
Vásárlóflag
Értékelve: 2023. 06. 22., változat: HyperX Cloud Revolver 7.1
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
A fiamnak vettem fejhallgatót a játékkonzoljához, amit természetesen zenehallgatásra is lehet használni. Valószínűleg nem a következő szint a zenében, de a fiam szerint tökéletesek a konzoljátékokhoz. Nagyon elégedett. Szerintem nagyon jó minőségű az árához képest. A magam részéről nagyra értékeltem a termék nagyon precíz kivitelezését, a fejhallgató valóban nagyon jól elkészítettnek tűnik, beleértve az olyan részleteket is, mint a csomagolás. A magam részéről ajánlom őket a rendeltetésszerű használatra.
0 ×Jelentés
Richard, prahaflag
Értékelve: 2023. 06. 06., változat: HyperX Cloud Revolver 7.1
Hitelesített vásárlás
fejhallgató leesik a fejedről
nehéz
a mellékelt hangkártyával, halkan játszanak és szörnyű hangjuk van
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2022. 07. 19., változat: HyperX Cloud Revolver 7.1
Hitelesített vásárlás
Más gyártót nem ismerek, de 2016-ban vettem egy hyperx cloud revolver fejhallgatót és tökéletes volt. Tetszik a fejhallgató kialakítása ezeken és az újakon is - a fém ív és a felső párna laza - tökéletesen illeszkedik a fejre. A fülkagylók nagyok, így az egész fület elrejtik, én személy szerint órákon át gond nélkül viselhetem őket, és nem fáj a fülem, ahogy itt valaki említette. Viszont a fülem nagyon közel van a fejemhez, szóval lehet, hogy ez? Ami a hangot illeti - szerintem remek, és szerintem a 7.1 még jobb és egyáltalán nincsenek különös érzéseim vele kapcsolatban (ahogy itt is írta valaki). Az egyetlen dolog, ami nagyon zavar, és aminek köszönhetően értékelném például ezt a konkrét alkalmazást - van egy kis panel a hang beállításához egy 7.1 gombbal a tápkábelen. A 7.1-es gomb be van kapcsolva háttérvilágítással és elég világos és még nappal is eléggé zavar, éjjel pedig rá kell tenni valamit, hogy ne legyen a szememben a világító kerék . Írtam egy kérdést, de még mindig válasz nélkül, valószínűleg fekete lélekkel áthúzom. Aztán még mindig zavar egy kicsit, hogy a régi fejhallgatóban volt hangerőszabályzó kerék, de olyan, aminek semmi köze a Windowshoz és így még hangosabb lett a hang. Ezeken az új illesztőprogramokon Ön szabályozza a Windows hangját, ami véleményem szerint inkább visszalépés. Az USB-n keresztüli számítógéphez való csatlakozás jól jön egy hozzám hasonló embernek, akinek a hangkártyája kezdett megőrülni, így most nincs gondom. Ennek ellenére nagyon pozitívan értékelem a fejhallgatót. Nem értem, hogy csak 3,8-as az értékelésük, tökéletesek, és örülök, hogy a rossz értékelés ellenére is kipróbáltam őket, és rendkívül elégedett vagyok. A HyperX Cloud Revolverek szabták meg számomra a mércét 2016-ban, és ezek szinte tökéletesen megfelelnek ennek. P. S. Én vagyok a BFU / Rendszeres Franta Felhasználó), és nem olyan személy, aki zenéből él, és valószínűleg más követelményeket támaszt a fejhallgatóval szemben. Egy olyan BFU számára, mint én, ez a fejhallgató nagyszerű: )
nagyszerű hangzás
hosszú tápkábel (3m)
USB csatlakozás PC-hez
a “7.1“ gomb háttérvilágítással rendelkezik, és ez borzasztóan elvonja a figyelmet
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ