AD květen univerzal Effaclar

Vélemények: Hyundai PC 222

Termékkatalógus
Hyundai PC 222 - Befőző edény

Vélemények: Hyundai PC 222

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Hyundai PC 222 témával kapcsolatban? Nálunk 1 felhasználó egyelőre 5 csillagból 1,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Hyundai PC 222 termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Hyundai PC 222 megvásárlása után te is írsz értékelést.
51 090 Ft
Szállításra kész 3 db

Felhasználói vélemények

Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2021. 12. 26., változat: Hyundai PC 222
Hitelesített vásárlás
Az volt az elképzelésem, hogy eléri a beállított hőmérsékletet, és utána csak gyengén párolódik. Valójában több mint egy órába telik, amíg eléri a forráspontot (96 fok a mi területünkön), és csak egy emeleten voltak edényeim. Aztán csak ki- és bekapcsol a klasszikus unalmas termosztát, nincs önszabályozás, így egy ideig forral, és tízszer annyi ideig, mint semmi, mielőtt a hőmérséklet három fokot esik, és újra teljes mértékben bekapcsol. Hogy az időzítő hogyan működik, azt alapvetően nem tudtam kitalálni. Elindul ugyan, amikor eléri a forráspontot, de aztán egy darabig fut, egy darabig nem, furcsaság. És ami a legjobban szórakoztatott, amikor 100-ra állítod, nos, csak kilencvenhétre, a mi magasságunkban sosem lehet 100-ra állítani, így a ragu őrülten tombol (forr), de az időzítő nem indul. (A valódi forró víz hőmérséklete 96 fok, ennél magasabbra nem megy, vagy nem éri el a beállított 97-100 fokot, és a termosztát nem tudja bekapcsolni az időzítőt. Csak Velencében tud megfelelően működni, amely tengerszinten van. De nem a Jizera fölöttiekben: -) Szóval aki azt hiszi, hogy ezt a szart be tudja kapcsolni, és kész produktum lesz belőle, az ugyanúgy téved, mint én. El sem tudom képzelni, hogy mennyi időbe telne 50 kiló uborkát két óra főzéssel megfőzni (két szintre számolom a teli lábast). Ezekre úgyis figyelni kell, de nem kell, mert a forrásig való melegítés hosszától szarrá főnek. A húshoz pedig használható, darabosra kell főzni, és ez a ragu jól megy, de sajnos teli knédlire, így fél óra alatt képes megfőni. De ha 96-ra állítod a hőmérsékletet, elindul az időzítő, és nem két órán át lesz hús a lábasban, hanem két napig, késleltetett kikapcsolással. Azt hiszem, az időzítő csak akkor járt le, amikor a lábas már forr. A konstrukciót pedig mellőzöm, mert 0,4-es rozsdamentes acélból készült, tehát jobb az alufólia. A leeresztő szelep 3 cm-rel az alja felett van, valószínűleg biztonsági zár az ürítés ellen, és a víz nagyon lassan folyik ki belőle. mintha nem hagyhatnád elmenni, ez egy teljes nap. Ki lehet önteni, csakhogy nincs mibe kapaszkodni, mert a fülek nagyon aprók. A ragut szakértő tervezte. Egy aranyszínű lábas a tűzhelyen. 2500-ért egy gyönyörű zománcozott 50 literes lábas fedővel a Sfinx-től, és 100%-ban működik. Visszaviszem ezt a szart.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ