Shop roku Akvizice ApF HU

Vélemények: Icy Box IB-382H-C31, 3,5"/2,5" HDD/SSD, USB Hub

Termékkatalógus
Icy Box IB-382H-C31, 3,5"/2,5" HDD/SSD, USB Hub - Külső merevlemez ház

Vélemények: Icy Box IB-382H-C31, 3,5"/2,5" HDD/SSD, USB Hub

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Icy Box IB-382H-C31, 3,5"/2,5" HDD/SSD, USB Hub témával kapcsolatban? Nálunk 1 felhasználó egyelőre 5 csillagból 1,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Icy Box IB-382H-C31, 3,5"/2,5" HDD/SSD, USB Hub termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Icy Box IB-382H-C31, 3,5"/2,5" HDD/SSD, USB Hub megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Vállalatflag
Értékelve: 2022. 06. 04., változat: Icy Box IB-382H-C31, 3,5"/2,5" HDD/SSD, USB Hub
Hitelesített vásárlás
Abszolút kiöblített külső doboz, pontatlan méretek SATA port közel 1mm van mellette, így nem lehet SATA lemezt, lemezt a táskába illeszteni még az összes csavar gondos meghúzása után sem (a lemezt csak a tábla kicsavarása után sikerült chipset és csatlakozók, de visszaküldeni lemezzel szinte lehetetlen. ), az első műanyag karosszéria lötyög és leválik az alumínium karosszériáról a dilettáns mechanikai kialakításnak köszönhetően, a hátsó egység csatlakozókkal nem sokkal jobb - megint teljesen hihetetlenül rossz mechanikai kialakítás, hihetetlenül vékony az alumínium ház - mit tud még előrukkolni az IcyBox ? Kényszeríti-e, hogy fóliába csomagoljam a lemezeket, és „fém külső doboznak” nevezzem? Miután behelyeztem a lemezt, és hosszasan próbáltam visszatenni a dobozba, és miután kiderült, hogy a lemez szabad, meg sem próbáltam és nem is csatlakoztattam. Ez a srác kirepül a házból. Számomra itt a vége az IcyBoxnak, így sokáig nem veszek semmit ettől a „márkától”. Megpróbálok panaszkodni és visszaadni ezt a hiányosságot. Azt kell mondanom, hogy teljesen csalódott vagyok, hogy az Alza egy olyan bolt, ahol egyáltalán lehet ilyesmit kiadni, csak időt és pénzt raboljak azzal, hogy ezúttal egy új, talán használható dobozra kell válogatnom és várnom. Kár, hogy egyáltalán kínál ilyesmit. Nem az árról beszélek, az ár töredékét sajnálnám ezért a selejtért.
NINCS KRAM
A SATA port majdnem 1 mm-re van mellette, így nem lehet SATA meghajtót telepíteni.
A tárcsa a nagyon fáradságos csatlakoztatás és a doboz összes csavarjának meghúzása után is elmozdul és a falakba dobódik.
Az első és a hátsó panel nagyon kis nyomás hatására leválik az alumínium házról
Összességében ez a doboz teljesen amatőrnek tűnik
1700, -CZK ezért a smejdért teljesen komikus ár, kínai e-shopokon 200-300CZK-t sajnálnék ezért a boltért.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ