Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Vélemények: IglooHome Smart Padlock

Termékkatalógus
IglooHome Smart Padlock - Okos zár

Vélemények: IglooHome Smart Padlock

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) IglooHome Smart Padlock témával kapcsolatban? Nálunk 1 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) IglooHome Smart Padlock termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) IglooHome Smart Padlock megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Vállalatflag
Értékelve: 2023. 06. 18., változat: IglooHome Smart Padlock
Hitelesített vásárlás
Egy olyan raktárhoz vásároltunk zárat, amelyhez több személynek kell tudnunk hozzáférést biztosítani különböző időtartamú hozzáféréssel, ideális esetben anélkül, hogy fizikailag a helyszínen kellene tartózkodnunk. Erre a célra a zár teljesen ideális. Az egyetlen gyenge pont a mi szempontunkból az ár. Hosszú távon több zárra lenne szükségünk, ami elég drága lenne.
Tökéletes zökkenőmentes működés, intuitív alkalmazás
A párosított alkalmazásban a hozzáféréshez időhöz kötött PIN-kódok hozzárendelése anélkül, hogy fizikailag jelen kellene lenni a zárnál. Ahhoz, hogy megosszon egy helyet valakivel, ki kell osztania pl. Az egyablakos hozzáférés, ha nyaralni vagy valahol máshol tartózkodik, teljesen ideális.
Lehetőség arra, hogy az alkalmazásban a szinkronizálás után láthassa, ki férhetett hozzá a zárhoz. Ha a kérdéses személy a saját PIN-kódját használja, akkor pontosan látható, hogy mikor nyitotta és zárta ki a zárat, és ki volt az. Ideális a hozzáférés nyomon követésére, ha valakinek hozzáférést biztosít, és tudni szeretné, hogy mikor és milyen gyakran használta azt.
A csomag tartalmaz egy gumiborítást a zárhoz, amely segít a vízállóság növelésében, és így a nedves környezetben való tartósságot növeli.
Minden funkciója ellenére a zár meglehetősen kicsi.
Nehéz értékelni az akkumulátor élettartamát, eddig körülbelül egy hónapja használjuk, és naponta egyszer hozzáférünk, és az akkumulátor még mindig feltöltöttnek tűnik.
Az ár határozottan lehetne alacsonyabb, de még mindig nagyon jó termék.
A naplók és a zárbeállítások eléréséhez bluetooth hatótávolságon belül kell lennie. Teljesen zseniális lenne, ha például megtehetné. feloldási értesítések küldése GSM-en keresztül, de ez valószínűleg más árkategóriát jelentene.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ