Shop roku 0% splátky mobily, notebooky

Vélemények: Immax NEO LITE Smart Locsolórendszer, dupla, WiFi

Termékkatalógus
Immax NEO LITE Smart Locsolórendszer, dupla, WiFi - Öntöző készlet

Vélemények: Immax NEO LITE Smart Locsolórendszer, dupla, WiFi

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Immax NEO LITE Smart Locsolórendszer, dupla, WiFi témával kapcsolatban? Nálunk 4 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Immax NEO LITE Smart Locsolórendszer, dupla, WiFi termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Immax NEO LITE Smart Locsolórendszer, dupla, WiFi megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Ivo, Tuklatyflag
Értékelve: 2023. 06. 20., változat: Immax NEO LITE Smart Locsolórendszer, dupla, WiFi
Hitelesített vásárlás
Az Immax nedvességérzékelővel együtt egyszerűen lehetővé teszi a talajnedvességtől függő, teljesen automatikus öntözést. Van egy búvárszivattyúm egy tartályban esővízzel és elfolyó tömlőkkel, és a rendszert nagyon egyszerűen úgy állítottam be, hogy ha a páratartalom (kb. 10 cm-en) egy bizonyos szint alá csökken (azaz amikor nem esik az eső), akkor az öntözés bizonyos napokon elindul, és kikapcsol, amikor a páratartalom eléri a beállított szintet. Ez minden egyes szelepnél (áramkörnél) külön-külön működik - a különböző zöldségeknek más-más öntözésre van szükségük. És több szelepet is hozzáadhat (külön megvásárolható), ha több áramkörre van szükségem. Rengeteg vizet spórolok meg, nem kell aggódnom, és a zöldségek nem főnek túl vagy fonnyadnak meg. Ez nagyszerű. Azt is számon tartom, hogy mennyi vizet locsoltam valaha. Csepegtető vagy egyéb öntözéshez is használható, és legalább feleannyiba kerül, mint az öntözőkomputerek.
Teljesen automatikus talajnedvesség öntözés Immax érzékelővel
egyszerű beállítás
két külön áramkör különböző öntözéssel
mobil és távvezérlés
szelep és akkumulátor érzékelő, egy évig tart, és láthatom az állapotot a mobiltelefonomon
nagyszerű Immax támogatás (szintén itt a helpdeskben)
Ára
Nem találtam semmit, pedig maximalista vagyok.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ