0% splátky mobily, notebooky 0% splátky mobily, notebooky

Vélemények: Immax NEO LITE Smart Security BALL, kültéri, 355° 90° P/T, WiFi, 4MP, ONVIF

Termékkatalógus
Immax NEO LITE Smart Security BALL, kültéri, 355° 90° P/T, WiFi, 4MP, ONVIF - IP kamera

Vélemények: Immax NEO LITE Smart Security BALL, kültéri, 355° 90° P/T, WiFi, 4MP, ONVIF

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Immax NEO LITE Smart Security BALL, kültéri, 355° 90° P/T, WiFi, 4MP, ONVIF témával kapcsolatban? Nálunk 7 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,2-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Immax NEO LITE Smart Security BALL, kültéri, 355° 90° P/T, WiFi, 4MP, ONVIF termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Immax NEO LITE Smart Security BALL, kültéri, 355° 90° P/T, WiFi, 4MP, ONVIF megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Evžen, Deštné v Orlických horáchflag
Értékelve: 2024. 03. 17., változat: Immax NEO LITE Smart Security BALL, kültéri, 355° 90° P/T, WiFi, 4MP, ONVIF
Hitelesített vásárlás
a kábelen keresztül OK
az isten szerelmére, nem tudok rájönni, hogyan kell beállítani a wifit az alkalmazásban, amelyhez a kamerának csatlakoznia kell az UTP leválasztása után. Kábelen minden rendben van, de wifin kell futtatnom. Több alkalmazás és látható, hogy ugyanaz a fejlesztő készítette, wifi csak nem lehet sehol beállítani, a kézikönyv szerint sem lehet.
0 ×Jelentés
Marián, Karvináflag
Értékelve: 2024. 03. 03., változat: Immax NEO LITE Smart Security BALL, kültéri, 355° 90° P/T, WiFi, 4MP, ONVIF
Hitelesített vásárlás
A kamera mindent meg tud csinálni, amit deklarál, de minden funkció, mint az egész kamera, csak "low end". ez egy 1k-s kamera. Örömmel láttam, hogy képes arra, amire számítottam. Egy olyan ingatlanon van, ahol sok macska és nyúl van éjszaka, és a kamera tényleg csak igény esetén érzékeli az embereket. Nem jelent nekem mozgó fát, amit lát, sem macskákat, sünöket, nyulakat ...leginkább a ledes háttérvilágítás funkciót értékelem. így ha éjszaka észrevesznek egy személyt, akkor amellett, hogy értesítik őket a mobiltelefonjukon, világítanak is rájuk. Másrészt a mozgáskövető funkció eléggé megbízhatatlan, tényleg barátkozni kell a kamerával, hogy szemmel tartson... mert könnyen el lehet menekülni előle.
Ára
ONVIF
emberi felismerés
0 ×Jelentés
Jiří, Oslavanyflag
Értékelve: 2024. 02. 09., változat: Immax NEO LITE Smart Security BALL, kültéri, 355° 90° P/T, WiFi, 4MP, ONVIF
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Alkalmazás cseh nyelven
Még nem tudom
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ