Shop roku Akvizice ApF HU

Vélemények: Inno3D GeForce RTX 4090 iChill X3 24G

Termékkatalógus
Inno3D GeForce RTX 4090 iChill X3 24G - Videókártya

Vélemények: Inno3D GeForce RTX 4090 iChill X3 24G

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Inno3D GeForce RTX 4090 iChill X3 24G témával kapcsolatban? Nálunk 6 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,9-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Inno3D GeForce RTX 4090 iChill X3 24G termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Inno3D GeForce RTX 4090 iChill X3 24G megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Vállalatflag
Értékelve: 2023. 03. 06., változat: Inno3D GeForce RTX 4090 iChill X3 24G
Hitelesített vásárlás
Legalább egy Ryzen 7900X-et és egy modern tápegységet ajánlok. Megpróbáltam 3800X-szel futtatni, és a frissítés után több mint kétszeres teljesítményt kaptam a játékokban ultra minőségben és felbontásban.
teljesítmény
Delka
Ára
Fogyasztás
0 ×Jelentés
Zdeněk, Děčínflag
Értékelve: 2023. 01. 22., változat: Inno3D GeForce RTX 4090 iChill X3 24G
Hitelesített vásárlás
Ez egy nagyon nagy kártya, de én egy új PC-hez vettem, egy nagy házzal, így ez nem zavart engem. Egy új tápcsatlakozót használ, amely rosszul van megtervezve, és vannak olyan esetek a világon, amikor megolvadt (a tervezés és a felhasználói hiba kombinációja). Ismétlem, ez egy új PC volt, ezért olyan tápegységet vettem, amelyiknek már a dobozból kivéve is van ilyen csatlakozója. Megfelelően megnedvesítettem és nem hajlítottam meg túlságosan, és minden rendben van. Csak óvatosan kell bánni ezzel a csatlakozóval. Az AMD új és izgalmas GPU-jaihoz képest sajnos a régi DisplayPorttal rendelkezik, és ez az egyetlen dolog, ami igazán elszomorít. Egy ilyen nagy teljesítményű kártya esetében egy újabb interfész hasznos lenne a jövőben, amikor új érdekes monitorok jelennek meg. Az egyik ilyen grafika több éve van. Egyébként az internet tele van teljesítményértékelésekkel - ez egy brutálisan erős megoldás még brutálisabb áron. Az ár is egyszerűen brutális. A referencia új AMD GPU-kkal összehasonlítva nincsenek hűtési problémák, a hűtő erős és csendes. A többmonitoros, különböző frekvenciájú beállításoknál (ami az én esetemben két monitor - egy 144 Hz-es és egy 60 Hz-es) sincs áramfogyasztási probléma.
Brutális teljesítmény
Csendes és erőteljes hűtő
Alkalmazás teljesítménye fotó/video/3D modellezéshez
Csak DisplayPort 1.4
Brutális ár
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ