Akvizice ApF HU Effaclar

Vélemények: Intel Arc A770 16G

Termékkatalógus
Intel Arc A770 16G - Videókártya

Vélemények: Intel Arc A770 16G

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Intel Arc A770 16G témával kapcsolatban? Nálunk 12 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,2-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Intel Arc A770 16G termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Intel Arc A770 16G megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

David, Praha 13flag
Értékelve: 2023. 09. 16., változat: Intel Arc A770 16G
Hitelesített vásárlás
Magam számára, egy hónapos napi használat után, teljes elégedettség. Én is váltottam GTX 1060 6 GB-ról, és a különbség jelentős. Mivel a harmadik játékos és az Intel rajongója vagyok a kezdetektől fogva, a kíváncsiság győzött, amikor ez elég nagy kockázatot jelentett, de a magam részéről még nem bántam meg, és a körülbelül 25 játékból, amit volt alkalmam kipróbálni, tesztelni és játszani, nem vettem észre semmilyen nagyobb problémát. Például System Shock Remake, No mans Sky, Returnal (itt is RT-vel az epic-en), Death Stranding, Pillars of Eternity, Layers of Fear 2, Dark Souls Remastered (módosított), Witcher 3 (old gen a modok miatt, itt sokat segített a fenti DXVK), D2R, Vampyr, The Outer Worlds, RE 8: Village és mások. Mindezt fullHD felbontásban, maximális részletességgel (pr. smes magas) magas FPS-sel (75 Hz-en rögzítem a monitort). Mindenesetre ez persze függ a többi építeni (személy szerint van párosítva i7 11700f, 16 gb ram DDR 4 3600 CL 17 Kingston Predator, Z590-es kártya Gigabyte Gaming X PCI-E 4, 1 TB M2 gen. 3 Samsung 980), a ReBar funkciót a BIOS-ban kell ellenőrizni. Minden, amire szüksége van, megtalálható az intel támogatási oldalain, többek között. utasításokat arra vonatkozóan, hogyan lehet "megszelídíteni" az üresjárati üzemmódban jelentkező igényt (jelenleg 5-20 W között van, a helyzettől függően), ismét a mások által lentebb leírtak szerint.
- jelenleg RTX 3060-3060 ti között teljesít, néhány játékban közel RTX 3070, 16 GB memóriával.
- az illesztőprogramok a megjelenés óta nagyon sokat fejlődtek, nincs semmilyen "crashfeszt" vagy BSOD
- alapvetően egyetért azzal, amit mások írnak alább.
- néhány (nem minden, sőt nem is a legtöbb) régebbi játékhoz a DX 11 pr alatt. A DX 9-nek még mindig a DXVK könyvtárakat kell használnia, amihez 2 fájlt kell bemásolni a játékkönyvtárba "exe" betűvel. A teljesítmény ilyenkor gyakran háromszor olyan jó, és "dadogás" nélkül. Ajánlom az enyhén módosított DXVK GPLasync 2.2-2.4 verzióját, nekem ez vált be a legjobban.
0 ×Jelentés
Ondřej, Bílovice nad Svitavouflag
Értékelve: 2023. 07. 08., változat: Intel Arc A770 16G
Hitelesített vásárlás
Csak érdeklődésből vettem meg a GPU-t. Linuxon használom.
16 GB VRAM
tisztességes teljesítmény az árához képest
HW codec támogatás + korlátlan párhuzamos feldolgozás (ez érdekelheti azokat, akik nyafognak, hogy az Nvidia korlátozott max. 3-4 kódolás/dekódolás párhuzamosan GeForce-on, és nem akarnak Quadro-t fizetni. ) valósul meg. Az R-D görbével történő minőség-összehasonlítás során az Intel kodekjei a H264 és H265 esetében az Nvidia NVENC-ével egy szinten vannak. A VP9 azonban kivétel, az Intelen nagyon rossz, de még mindig egy kicsit jobb, mint amit az AMD integrál. Általánosságban elmondható, hogy minőségileg olyan, mint az x264 kódolása a "gyorsabb" előbeállításon vagy az x265 a "nagyon gyors" előbeállításon, de gyorsabb, mint a CPU-n (a 4K H264 a OneVPL könyvtár használatával ~400fps körül mozog, mivel a VAAPI felesleges másolatokat készít, és nem használ HW gyorsított feltöltést/letöltést a rendszer RAM-ba, stb. El tudom képzelni a használatát egy ABR létrán, ahol egyetlen képet több bitrátával és felbontással kódolnak. ) valósul meg. Nehéz megmondani az AV1 esetében, a GPU nagyon jó a "szintetikus" videók kódolásában, mint például a képernyőfelvétel, de filmek vagy játékok rögzítésére is jó. Nagyon tisztességes támogatás különböző kódolási profilokhoz, mint például YUV 4:4:4:4 H264, YUV 4:2:0 10-bites AV1 és jó támogatás a HW dekóder különböző kimeneti pixelformátumaihoz.
A Linux támogatása jó, és a GPU stabil.
A fogyasztás nem magas, az asztali munkához most már biztosan nem több, mint 20W. (Linuxon)
A legtöbb játékot Linuxon 4K-ban is játszhatod. Végül is a WIndows a DXVK-t használja, amelyet eredetileg azért hoztak létre, hogy a D3D7-11-et lefordítsák Vulkanra a Linuxon történő játékhoz.
nyílt forráskódú illesztőprogramok Linuxon - szó szerint plug&play (a számítógépet természetesen le kell állítani) helyettesíti az AMD vagy Nvidia GPU-t.
A GPU-k Linuxon (a Windowsról nem tudok) jól működnek egy olyan rendszerrel, ahol lassan minden AMD-től származik (még egy másodlagos AMD GPU-val is). Az Nvidia az illesztőprogramjaival nem rendelkezik ilyen képességgel.
ReBAR nélkül a Linuxon a játékok teljesítménye a normál teljesítmény 70%-a körül mozog, és az FPS gyakran csökken. A BIOS-ban engedélyeztem a CSM-et (az UEFI-támogatás nélküli operációs rendszer indításához), és ez letiltja a ReBAR-t. Jobb, ha kétszer is ellenőrzi, hogy a ReBAR valóban engedélyezve van-e, mert az én kártyámon akkor is engedélyezve volt, amikor nem (a kernel naplójából tudtam meg, hogy az Intel meghajtó panaszkodik, hogy nincs engedélyezve).
Kár az RGB-ért, amelyet csak az oldalán lévő csatlakozóval ellátott kábelen keresztül lehet vezérelni. Azt hiszem, ez néhány embert zavarhat. A kábel egy belső csatlakozóval végződik az MB USB2.0 portjához. Számomra ez egy utolsó pillanatban beépített dolognak tűnik, mert más gyártóknál normális, hogy az RGB-beállítások mindenféle extra kábel nélkül elérhetők, általában csak azzal, hogy a GPU a PCIe-nyílásban van.
A felügyeleti segédprogramok támogatása Linuxon rosszabb, mint például az AMD GPU-k esetében, de lassan javul.
Kisebb különbség az MB és a GPU között. Az én x570-es kártyámon, amely aktív hűtéssel rendelkezik, a GPU-t elég szorosan takarja az MB ventilátor. Ez még nem történt meg velem AMD vagy Nvidia GPU-kkal, vagy eddig szerencsém volt.
0 ×Jelentés
Michal, Most 1flag
Értékelve: 2023. 05. 09., változat: Intel Arc A770 16G
Hitelesített vásárlás
Megfelelő teljesítmény
16 GB VRAM
Folyamatosan javuló vezérlők, amelyek sok FPS-t adnak hozzá, DE
Sajnos a grafikát HDMI 2.1-es HDMI 120Hz-es 4K TV-vel futtatom, és naponta kb. 5 alkalommal vannak különböző kattogások és teljes hangkimaradások, amikor csak egy újraindítás segít. Sajnos kezd túl idegesítő lenni, ezért visszavittem a grafikát. (De annak, aki hang nélküli monitorral használja, jó lesz).
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ