Shop roku Alza Dny květen

Vélemények: iQtech SmartLife TCT01 Wi-Fi adapter hőmérsékletméréssel

Termékkatalógus
iQtech SmartLife TCT01 Wi-Fi adapter hőmérsékletméréssel - Okos konnektor

Vélemények: iQtech SmartLife TCT01 Wi-Fi adapter hőmérsékletméréssel

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) iQtech SmartLife TCT01 Wi-Fi adapter hőmérsékletméréssel témával kapcsolatban? Nálunk 2 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) iQtech SmartLife TCT01 Wi-Fi adapter hőmérsékletméréssel termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) iQtech SmartLife TCT01 Wi-Fi adapter hőmérsékletméréssel megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Daniel, Brnoflag
Értékelve: 2024. 01. 17., változat: iQtech SmartLife TCT01 Wi-Fi adapter hőmérsékletméréssel
Hitelesített vásárlás
Tekintettel a termék árára, hiányoznak belőle az okosotthonhoz elengedhetetlenül szükséges funkciók. És még a fogyasztást sem tudják mérni. De azok számára, akiknek nincs okosotthonuk, vagy nincs szükségük automatizálásra, ez rendben van.
Hiszterézis két Celsius fok
Hűtés és fűtés kapcsolható
Beállítások váltása telefonon keresztül
Nem lehet egyéni hiszterézist választani (nekem az előre beállított érték megfelel).
A hőmérővel nem lehet elindítani az automatizálást, amihez megvettem a hőmérőt. Bár méri a hőmérsékletet, más készülékeket nem lehet ennek megfelelően vezérelni (a légkondicionáló teljesítményének beállítása stb.). 3 havonta egyszer használd.
Nem lehetséges az egyes aljzatok hőmérsékletfüggő kapcsolása. Az alkalmazáson keresztül csak a hűtést és a fűtést lehet egyszerre működtetni. Aminek semmi értelme.
Fogalmam sincs, miért nincsenek itt ezek az okoseszközök számára alapvető fontosságú funkciók. Ezen az áron teljes csalódás 😟
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ