AP+ slevy v app 0% splátky mobily, notebooky

Vélemények: iRobot Roomba Combo j5 PH Amethyst

Termékkatalógus
iRobot Roomba Combo j5 PH Amethyst - Robotporszívó

Vélemények: iRobot Roomba Combo j5 PH Amethyst

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) iRobot Roomba Combo j5 PH Amethyst témával kapcsolatban? Nálunk 1 felhasználó egyelőre 5 csillagból 5,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) iRobot Roomba Combo j5 PH Amethyst termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) iRobot Roomba Combo j5 PH Amethyst megvásárlása után te is írsz értékelést.
251 990 Ft
Raktáron > 5 db

Felhasználói vélemények

Vladimír, Panenské Břežanyflag
Értékelve: 2024. 04. 30., változat: iRobot Roomba Combo j5 PH Amethyst
Hitelesített vásárlás
Ez a harmadik robot az iRobottól, amelyet az elmúlt 10 évben vásároltunk. Háziállataink vannak, így sok szőr, por és egyéb, a háziállatok által viselt öröm, ezért olyan robotot akartunk, amely gyorsan és jól tud porszívózni, és a padlót is fel tudja mossák. Minden a tervek szerint működik. A robot elkészíti a háztartás térképét, és itt gyors döntéseket hozhat a szobák vagy az egyes zónák tekintetében, gyakran használom arra, hogy a kisállatok táljai körül porszívózzon. Megjelöli a szőnyegeket a térképen, így aztán egyszerűen létrehoz egy felmosási tilalmi zónát, hogy ne csússzon át a felmosórongy a szőnyegen. Az alkalmazás elég jól működik, a robot egy régebbi változatán volt, így megszoktam, az irányítás viszonylag intuitív, kivéve, ha van egy felmosó kosarad, ahhoz, hogy a robot felismerje, hozzá kell adni a kódját, mint kiegészítő termék, ez benne van a kézikönyvben, de én fokozatosan olvastam el, miután bekapcsoltam, így kicsit meglepődtem. Például nélküle nem tudok beállítani egy no wipe zónát, egy ideig azt hittem, hogy ez egy bug, de kiderült, hogy csak egy idióta vagyok. A robot számomra csendesebbnek tűnik, mint az elődei, amelyekkel rendelkeztünk, a tisztítás minősége jó, a felmosás persze nem tökéletes, ez inkább így könnyedén törölje le a port, mint hogy elvárja, hogy törölje le néhány megszáradt foltot, például a kisállat tálaknál, ott szépen vagy térden és rongyon kell felmosni. Egy másik kisebb hátránya, hogy ha felmosni szeretne, akkor a tartály feltöltése után azonnal el kell indítania a robotot, és a tankot a munka befejezése után azonnal el kell távolítania (ha nem tisztítja ki úgy, hogy ne maradjon benne víz). Nincs rajta szelep vagy bármi, amint feltöltöd, elkezd "szivárogni". Számunkra ez rendben van, de ha az az elképzelésed, hogy este elkészíted, és a robot másnap felmossa, az nem fog megtörténni, reggel csak egy pocsolyát találnál a robot alatt és egy tönkrement padlót. Egyébként mind a kosarak, mind a kefék vízzel kiöblíthetőek, a karbantartás tehát rendben van, az akadályérzékelés volt a fő ok, amiért ezt a jobb modellt akartam, és remekül működik, érzékeli a kábeleket, cipőket, stb, a régebbi darabbal ellentétben még sosem gabalyodott bele a kábelekbe, ha valami újat lát, akkor lefényképez mindent, és tisztítás után átfuttatod az appon, hogy mi az akadály és mi nem, így kialakít zónákat, ahova nem szabadna bemenni. Elég jól felismeri a helyiségeket a térkép létrehozásakor, minden tisztításkor frissíti a térképet, és még zónákat is javasol a tisztításra, az én esetemben az említett tálak körül, ijesztő, hogy milyen jól működik, amikor az első tisztítás után láttam egy térképet a felismert nappalival, irodával, konyhával, előszobával és előszobával, és javaslatokat a WC és a tálak körüli speciális zónákra.
Egy háztartási térkép, amellyel könnyű dolgozni
Felismeri az akadályokat
Csendesebbnek találom, mint az előző alsó sorozatot
Tartalék kosár felmosóval
A kosarak kiöblíthetők
A törlés nem tökéletes
A víz/fertőtlenítő tartály folyamatosan szivárog, így azonnal el kell kezdenie a tisztítást (számunkra rendben van, de néhány ember számára ez mínusz lehet).
Nincs alkalmazás - hacsak valaki nem akar egy alkalmazással vezérelhető robotot, ez nem jó választás.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ