Akvizice ApF HU 0% splátky mobily, notebooky

Vélemények: iWill Luxury Electroplating Phone Case az iPhone 12 Pro Max készülékhez White

Termékkatalógus
iWill Luxury Electroplating Phone Case az iPhone 12 Pro Max készülékhez White - Telefon tok

Vélemények: iWill Luxury Electroplating Phone Case az iPhone 12 Pro Max készülékhez White

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) iWill Luxury Electroplating Phone Case az iPhone 12 Pro Max készülékhez White témával kapcsolatban? Nálunk 3 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,7-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) iWill Luxury Electroplating Phone Case az iPhone 12 Pro Max készülékhez White termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) iWill Luxury Electroplating Phone Case az iPhone 12 Pro Max készülékhez White megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Jan, Plzeň 12flag
Értékelve: 2023. 09. 26., változat: iWill Luxury Electroplating Phone Case az iPhone 12 Pro Max készülékhez White
Hitelesített vásárlás
59 CZK-ért vettem akciósan - Nagyszerű olcsó tok, nagyon vékony és szinte semmit sem nyom. Ráadásul nagyon jól néz ki. Ez nem egy kemény tok, ahogy a leírásban írják, ez még mindig egy kis TPU, de nem érzem, mint a szilikon vagy a gumi, ez szilárdabb. A gombokat meglepően könnyű megnyomni. A tok tényleg nagyon vékony, így szinte egyáltalán nem védi a kamera objektívjét. Jól dörzsölődik, de egy kicsit ujjlenyomatmágnes. Mindent egybevetve, az árához képest egy igazán kiváló sivatag. Az árat félretéve, 7/10
Ár akcióban
Megjelenés
Vékony tok (vékony)
Alacsonyabb védelem
A festék idővel lekophat.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ