Akvizice ApF HU Slevy s AP+

Vélemények: Jabra Elite 7 Active zöld

Termékkatalógus
Jabra Elite 7 Active zöld - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató

Vélemények: Jabra Elite 7 Active zöld

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Jabra Elite 7 Active zöld témával kapcsolatban? Nálunk 2 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Jabra Elite 7 Active zöld termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Jabra Elite 7 Active zöld megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2022. 08. 12., változat: Jabra Elite 7 Active zöld
Hitelesített vásárlás
Plusz garancia mindenképpen javasolt,ha napi szinten használod.
Jól szól.
Aplikáció
Másfél óra futás után még 84% volt az aksi
Ha minden klappol jó holmi,én szeretném,ha pontosan illeszkedne, és nem dobná el a jelet a futópályán.
A legnagyobb szilikonnal maradt csak a fülben, erős nyomásra, préselésre, ami már hallójárati fájdalmat okozott. Ha bírod is a szenvedést a szilikonok tuti nem sokáig bírják, és 15 euró egy új készlet. Nem lehet csak nagyot rendelni,új készlet kicsi,nagy,közepes, és akkor ugye már lesz egy marék kicsi,és közepes szilikonod amit sosem használsz. vicc. Futást bírja, előre hajlás,aktív gyakorlatoknál diszkonfort érzet mert mindig úgy érzed mindjárt kiesik. Nem érzed vele jól magad, állandóan izgulni, hogy a kondiban mikor pattan ki a 70 ezres fülhallgató a füledből.
Mivel azonnal leáll ha kiveszed az egyiket a füledből, nagyon érzékeny, ha nem illeszkedik pontosan azt érzi kivetted és leáll a zene lejátszása. Már idegből fájdalomig nyomtam a bal fülembe, mert mindig lekapcsolta magát. Nevetséges, hogy ilyen funkciókat adnak hozzá. Ki tudom kapcsolni magamtól is, ha akarom,
Garmin Fenix 7 el megy, de nem minden funkció működik. Én nem tudtam hangerőt adni rá,és levenni a fülhallgatón keresztül,csak az órán.
Mivel nincs vezetékes kapcsolat a 2 egység között nagyon érzékeny az idegen zavaró jelekre. Ami alap szinten nem okoz problémát, de a futópályán ahol vagy kamera, vagy egyéb egység jelét a levegőbe sugározták egy oszlopra szerelhető akármiből, azonnal eldobta magát a füles. Az oszlophoz közelítve folyamatos disconect bla..blabla.. aztán elhallgatott, távolodva se áll vissza a kapcsolat,újra kell kapcsolódni manuálisan, és ezt minden 400méteres kör után megcsinálta. Ekkor döntöttem úgy, hogy erre nincs szükségem 70 ezerért, mert a 15 ezres Sony CH 510 fülessel semmi probléma de a JBL Under Armour React amit eddig használtam azzal se volt gond, kár hogy már nem gyártják. Érdekes, hogy amint lejárt a garancia, 1 hónap múlva megnémult az egyik oldal. Ma már a mérnököm nem azért tesztelnek, hogy jobban bírja valami, hanem azért, hogy biztos tönkremenjen ha már nincs rá garancia.
A csillagok szerencsés együttállása kell, hogy ki tudd használni, tökéletesen illeszkedő hallójárat, miért nem tudtak egy belső íves kampót rátervezni mint a JBL Under Armour React on akkor stabilan állna a fülben, mert kizárt hogy a videóban szereplő mutatványokat meg tudd vele csinálni kipottyanás nélkül. Szerintem az kamu, vagy beragasztották...
Gyermeteg szín választék, semmi élénk szín, ha véletlen kiesik a füledből egy mezőn, tuti ne tudd megtalálni, fekete,és zöld. Vicc. Se fehér,sárga,piros, hogy könnyű legyen észrevenni.
az a füles,aminek örülsz ha megkapod,aztán 2-3 használat után fióktöltelék lesz, mert nincs kedved bajlódni vele
Migrén pirszinggel (hallójárati) kizáró ok.
0 ×Jelentés
Miroslav, Orlováflag
Értékelve: 2022. 03. 21., változat: Jabra Elite 7 Active zöld
Hitelesített vásárlás
ANC
az akkumulátor üzemideje
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ