Akvizice ApF HU Slevy s AP+

Vélemények: Jabra Elite 7 Pro arany-bézs

Termékkatalógus
Jabra Elite 7 Pro arany-bézs - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató

Vélemények: Jabra Elite 7 Pro arany-bézs

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Jabra Elite 7 Pro arany-bézs témával kapcsolatban? Nálunk 7 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,3-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Jabra Elite 7 Pro arany-bézs termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Jabra Elite 7 Pro arany-bézs megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Lucieflag
Értékelve: 2023. 12. 12., változat: Jabra Elite 7 Pro arany-bézs
Hitelesített vásárlás
Ezek a fejhallgatók az egyik legjobbak, amiket valaha használtam (sok vezeték nélküli fejhallgatót kipróbáltam), sok zenét adnak az áráért. Én végül úgyis az Airpods pro 2-t vettem meg a kellemetlen érzés miatt, hogy koszolódik, és a bonyolult váltás az Apple készülékek között, de ha olyan fejhallgatót akarsz, ami komolyan átlagon felüli szinte minden olyan funkcióval rendelkezik, amit a hagyományos vezeték nélküli fejhallgató kínálhat egy klasszikus felhasználónak (nem aktív sportoló stb. ), így bátran ajánlom őket. Valószínűleg meg lehet szokni a fülhallgató érzését, mint a legtöbb fejhallgató, mert nem nyom sehol, mindenképpen érdemes megvenni.
nyomógomb (nem érintésvezérlés), amely többféleképpen beállítható, és abszolút mindent vezérelhet, amire szüksége van, hangerő, hívások fogadása és letétele, dalok váltása, ANC, ANC kikapcsolása és átlátszó üzemmód - nagyszerűen működik, és még üzemmódváltáskor sem csak hangot ad, hanem azt mondja, hogy "ANC", "OFF" stb. amivel nem minden fejhallgató rendelkezik
a fejhallgató formája szerintem minden fülbe illeszkedik és tényleg tart, többféle méretű fülhallgató van, biztosan lehet vele sportolni (nem próbáltam, de a fülem nem bírja a fülhallgatók bármilyen formáját és ezek tényleg jól sikerültek, de a negatívumok rovására - lásd mellette a 2. pontot), de a legtöbb fejhallgató vagy nyom vagy leesik és ezek tényleg jól sikerültek
nagyon kiegyensúlyozott és sima hangzásuk van, számomra talán még jobb hallgatni, mint az Airpods, de ez valószínűleg személyes preferenciákról szól, az én fülemnek kellemesebb és kellemesebb a Jabras-on
nagyszerű és különösen FUNKCIONÁLIS alkalmazás, ahol tényleg mindent be lehet állítani, még azt is, amit soha nem vártam, hogy képes leszek beállítani.
az almás termékekkel működik, de az eszközök közötti váltás kicsit szerencsétlen, mindig ki kell kapcsolni a Bluetooth-t a Mac-en vagy az iPhone-on, vagy hosszan meg kell nyomni a fejhallgatót a kapcsolat visszaállításához (megjegyzés. körülbelül fél másodperces késleltetést tapasztaltam a videó vágásakor, de lehetséges, hogy ez nem a Mac vs. Jabra, de hogy egy másik eszközön is megtennék)
Átlátszó mód ismét egy kicsit rosszabb, mint az Airpods pro 2, de még mindig nagyon jól funkcionális, összefoglalnám, hogy az Airpodsnál tényleg úgy érzed, hogy egyáltalán nem a fejhallgatót teszed fel Jabra Elite 7 pro jól hallod a környezeti hangokat, de hallod magad, mintha piszkos füled lenne, de egyébként átlagon felüli funkcionális, határozottan több, mint például a SONY WF700C.
a másik fél hivatkozása szerint jól hallottam a telefonban, egy nagyon forgalmas utcán néha egy kicsit nehezebb volt hallani, de még mindig érthető voltam, szerintem több mint elfogadható a telefonáláshoz.
a dobozt hihetetlenül nehéz kinyitni, túl sima és a formája sem ideális, elég lenne két rovátkát beletenni és máris el lenne intézve, viszont elég idegesítő mindig belenyúlni és ráadásul olyan műanyag, hogy könnyen kinyílik a táskában is
lehet, hogy negatívum - de furcsa vákuumot hoz létre a fülben/fejben, egy idő után elég kényelmetlen, és 10-15 percenként egyszer el kell távolítani az egyik fülhallgatót egy másodpercre, hogy egy kicsit kiegyenesedjen a nyomás, de talán ez csak az én érzésem, és másokat nem zavar.
ANC az Airpods Pro 2. jelentősen rosszabb, de nem szabad elfelejteni, hogy az Airpods is egyszer olyan drága, így nem lehet összehasonlítani. Ha az ANC bekapcsolt állapotában is elbírja a könnyű környezeti hangokat, akkor nem lesz vele gond, de a különbség a bekapcsolt és a kikapcsolt ANC között minimális, tehát maga a fejhallgató elég sok hangot blokkol, és mondhatni, hogy az ANC kikapcsolásával az akkumulátort takarítja meg, így elméletileg ez előnyös lehet: D
0 ×Jelentés
Vásárló, Praha 5 - Smíchovflag
Értékelve: 2023. 06. 17., változat: Jabra Elite 7 Pro arany-bézs
Hitelesített vásárlás
Nagyon gyenge hangzás iPhone-on történő beszélgetéskor, bár a zene jól szól. Vissza akarok menni.
Nagyon gyenge hangzás iPhone-on történő beszélgetéskor, bár a zene jól szól. Vissza akarok menni.
0 ×Jelentés
Lenka, Prahaflag
Értékelve: 2023. 03. 01., változat: Jabra Elite 7 Pro arany-bézs
Hitelesített vásárlás
Kiváló csatlakoztathatóság (akár egyszerre több eszközzel is)
Jó hangminőség
Nem illeszkedik teljesen a fülbe, nem alkalmas sportolásra
0 ×Jelentés
Vásárlóflag
Értékelve: 2023. 02. 22., változat: Jabra Elite 7 Pro arany-bézs
Árösszehasonlítóból származó értékelés
Olyan fülhallgatót kerestem, aminek jó a hangzása, a zajszűrése, könnyű, por- és vízálló és telefonhívásokhoz, videó konferenciához is használható.
- Remek hangzás, jó zajszűrés
- Kényelmes néhány óra használatig
- Lemeríthetetlen, órák után is még teljes töltötts3get jelez a fülhallgató, és a tokjában még többször újra lehet tölteni
- Könnyű
- Kis tok
- Masszív, profi kivitelezés
- Hívásokhoz majdnem használhatatlan. Nagyon sok környezeti zaj behallatszik, míg saját hangomat alig hallani vissza. Erre van egy sidetone nevű beállítás mobilon, ami kicsit segít ha maxon van. Laptophoz csatlakozva ez nem állítható, és alapból nagyon alacsony a szintje. (A Jabra Support válasza erre, hogyobil használatra van tervezve. )
- Elvileg két eszközhöz is lehet csatlakoztatni, de ez nem igazán működik. Két telefonnal igen, de telefon és laptoppal már nem.
- Kevésbé intuitív vezérlés, mint más fülhallgatón
0 ×Jelentés
Vásárlóflag
Értékelve: 2022. 05. 25., változat: Jabra Elite 7 Pro arany-bézs
Árösszehasonlítóból származó értékelés
A vélemények szerint ár/érték aránya nagyon jó. Hangminősége kiváló.
Tényleg nagyon jó a hangminőség. A mérete ellenére a mélyet is jól visszaadja.
Az aktív zajszűrés (ANC) egy nagy nulla. Alig van valami különbség a a kikapcsolt és a maxra állított ANC között. Ennél többet vártam etéren
0 ×Jelentés
Vásárlóflag
Értékelve: 2022. 05. 01., változat: Jabra Elite 7 Pro arany-bézs
Árösszehasonlítóból származó értékelés
Nagyopn szuper a füles, viszont szoftveres problémák azért vannak néha, mindig várom a frissítéseket.
A zajszűrő funkció baromi hatásos, mind a környezeti zajok felerősítése (Hearthrue) mind a zajcsökkentés (active noise cancel) esetén. A viselése nagyon kényelmes, korábbi füleseknél mindig problémám volt, hogy kiestek a fülemből vagy nyomták a fülemet. Már amikor a termék megérkezik érzi az ember, hogy valami fantasztikus dolgot vett, kiemelkedő minőségű a csomagolás, szerintem az applikáció is szuper hozzá. Elképesztően meglepődtem, amikor először önállóan felcsatlakozott egyszerre több eszközre is, így a telefonra és a PC-re, ezért a számítógépen tudok zenét hallgatni, amikor viszont hívás érkezik, egyből átvállt a füles a telefonra.
Szoftveres problémákat érzékelek, főleg a két eszköz esetén az eszközök közötti váltásnál. Viszont megnyugtató, hogy 1-2 havonta frissítik az appot, és ezek azért általában megoldják a felmerülő problémákat.
0 ×Jelentés
Vállalatflag
Értékelve: 2022. 01. 30., változat: Jabra Elite 7 Pro arany-bézs
Hitelesített vásárlás
Nagyszerű headset. A minősítést befolyásolja a bal oldali fülhallgatóval kapcsolatos, folyamatosan visszatérő probléma - néha teljesen leáll, még a töltés sem történik meg. Mire elmentem igényelni, már újra működött. Később ismét leállt, és ez így ismétlődik.
Nagyon jó hangzás, még a basszus is
A maximális hangerő egyesek számára túl halk lehet
Visszatérő problémák a bal oldali fülhallgatóval
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ