Shop roku Akvizice ApF HU

Vélemények: Jabra PanaCast

Termékkatalógus
Jabra PanaCast - Webkamera

Vélemények: Jabra PanaCast

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Jabra PanaCast témával kapcsolatban? Nálunk 3 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Jabra PanaCast termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Jabra PanaCast megvásárlása után te is írsz értékelést.
135 890 Ft
Szállításra kész 3 db

Felhasználói vélemények

Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2023. 06. 06., változat: Jabra PanaCast
Hitelesített vásárlás
Sajnos, hacsak nem ülünk közel hozzá, a kamera felváltva fókuszál az asztal körül, függetlenül attól, hogy ki beszél, vagy ki ül az asztalnál. FV naprakész volt. Az SW-ben manuálisan átállíthatod a lövés szélességét, de nem ez a cél. A hangzás is, udvariasan szólva, borzalmas, de ez is kiderül az Alza értékeléséből. Bár ígéretesnek tűnt, még a vásárlás napján visszaküldték.
a keret szélessége
hang, automatikus üzemmódban véletlenszerűen váltogat az emberek között.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ