Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Vélemények: JBL Live Pro 2 TWS, fekete

Termékkatalógus
JBL Live Pro 2 TWS, fekete - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató

Vélemények: JBL Live Pro 2 TWS, fekete

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) JBL Live Pro 2 TWS, fekete témával kapcsolatban? Nálunk 54 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,5-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) JBL Live Pro 2 TWS, fekete termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) JBL Live Pro 2 TWS, fekete megvásárlása után te is írsz értékelést.
49 190 Ft
Szállításra kész > 5 db

Felhasználói vélemények

Petr, Ostrava-Porubaflag
Értékelve: 2024. 02. 27., változat: JBL Live Pro 2 TWS, kék
Hitelesített vásárlás
Mi vagyunk a tulajdonosa körülbelül 10 különböző fejhallgató, amelyek mindegyike a de. Az Alza napokban úgy döntöttem, hogy kipróbálok még néhányat, és végül még az Alza napok vége előtt megrendeltem egy másik párt. Ez a fejhallgató számomra a legjobb fejhallgató, ami valaha is volt. Amit a fejhallgatótól vártam: 1) Egyik pipám sem volt ANC. a tornatermünkben a tulajdonos sajnos úgy gondolja, hogy a zenét mindenhol és hangosan kell játszani. Így a futópadon a zeneszámok használata gyakorlatilag lehetetlen volt, mert nem hallottam a saját zenémet a zaj felett. Van otthon két híd ANC-vel, de azokkal nem igazán futok. Eredmény: Az ANC ebben a fejhallgatóban hihetetlenül jól működik, tényleg nem vártam ilyen teljesítményt a pips-től. Alapvetően csillapítják a környezetet, mint a SONY kilenchídosom. 2) Tisztességes akkumulátor-üzemidő. A tartósság tényleg nagyszerű, különösen a Razer Hammerhead True Wireless fejhallgatóval, amely eddig a kedvencem volt. Szépen játszottak, de nem tudtak ANC-t csinálni, és csak kb. 2 órát bírtak! 3) Zökkenőmentes viselkedés a Garmin órákkal. Ez számomra abszolút létfontosságú. A Garmin Watches CZ&SK Facebook-oldalak tele vannak rossz tapasztalatokkal a fejhallgató és a Garmin órák összekapcsolásával kapcsolatban, a leggyakoribb probléma a nem működő hangerőszabályzó. Én is találkoztam ezzel a problémával ezekkel a fejhallgatókkal: https://www.alza.cz/soundeus-soundglasses-5s-d6725109. htm? o=2 Ezért választottam a Garin óra csoport adminisztrátorai által létrehozott lista alapján a fejhallgatót, és megerősítem - ezek a fejhallgatók teljesen megbízhatóan működnek a Garmin órákkal. 4) Természetesen azt akarom, hogy a fejhallgató szépen szóljon. És ez alatt nem azt értem, hogy abszolút lapos, mert ezek tényleg sportos fejhallgatók, így a basszusosabb megjelenítés tökéletesen megfelel nekem. Ez egy nagyon egyéni dolog, de az alkalmazás equalizerében végzett enyhe beállítás után sikerült a fejhallgatót egy számomra teljesen elképesztő profilra hangolnom. Végezetül meg kell említenem egy negatívumot, ami nem a fejhallgatóval, hanem a szállítással kapcsolatos. Sajnos az Alza úgy döntött, hogy megszabadul a 25 000 lakosú lakótelep közepén, kiváló helyen lévő Alza box-tól, és az Alzaboxot a perifériára költöztette. Ezért hagyom, hogy az Alza+ tagságom lejárjon, és nem fogom megújítani. Ha valahová autóval kell mennem az áruért, a **** általában jobb árat kínál, ingyenes átvétellel a fiókban.
Zökkenőmentes viselkedés a Garmin órákkal. 100%-ban ajánlom a Garmin órát. Nincs olyan probléma, amely a piacon lévő sok fejhallgatót sújt, mint például az, hogy nem lehet a hangerőt a Garmin óráról szabályozni. Itt minden 100%-ban működik
Számomra nagyszerű fejhallgató hangolás, ahol jobban szeretem a több basszust, még az alapértelmezett Bass módot is választottam, de a JBL alkalmazásban kicsit közelebb hoztam a FLAT módhoz. Tökéletesen kezelik a basszusokat.
Viszonylag jó minőségű bluetooth, sokkal ritkábbak a kimaradások, mint más fejhallgatóknál
Igazán nagyszerű aktív környezeti zajszűrés. Ez volt a fő ok, amiért megvettük a fejhallgatót - sajnos a mi edzőtermünkben úgy gondolják, hogy a hangszórókból szóló zenének hangosnak kell lennie, és a hangszórók mindenhol ott vannak.
Annak ellenére, hogy a 2,4 GHz-es frekvencia teljes elhomályosításával rendelkező helyeken, mint például bevásárlóközpontokban, a bluetooht időnkénti meghibásodása előfordul, hogy a fejhallgatók mintegy 10 féle fejhallgatótípuson felülmúlják. De tényleg, az eddigi fejhallgatókhoz képest egyszerűen jobb.
Az Alza törölte az Alzaboxot egy nagy lakótelep közepén, és a fejhallgatóért a lakótelep peremén lévő ALZA boxhoz kellett menni. Ez a vége az Alza+-nak számomra.
0 ×Jelentés
Automatikus fordítás
Tomáš, Brno - Kníničkyflag
Értékelve: 2024. 02. 22., változat: JBL Live Pro 2 TWS, fekete
Hitelesített vásárlás
JBL
tisztességes minőség tisztességes áron
0 ×Jelentés
Automatikus fordítás
Pavel, Dolní Lutyněflag
Értékelve: 2024. 01. 27., változat: JBL Live Pro 2 TWS, fekete
Hitelesített vásárlás
Számomra minden rendben van.
0 ×Jelentés
Automatikus fordítás
Ondřej, Větrný Jeníkovflag
Értékelve: 2023. 09. 21., változat: JBL Live Pro 2 TWS, fekete
Hitelesített vásárlás
Néha az alkalmazás összeomlik, egyébként minden nagyszerű.
0 ×Jelentés
Automatikus fordítás
Vásárló, Budapestflag
Értékelve: 2023. 09. 14., változat: JBL Live Pro 2 TWS, fekete
Hitelesített vásárlás
Nagyon jól illeszkedik a fülbe az ovális gumiharangok miatt
Nagyon pici tokja van, ami gyorsan tölt
Zene hallgatás közben a zajcsillapítás nagyon jól működik
Csak két eszközhöz társítható
Nem tud aptX-et, így ahhoz, hogy szép hangja legyen, ACC kódolást kell kiválasztani, ami leterheli a telefon Bluetooth-át, és emiatt hosszabb zenehallgatás mellett előfordulhat, hogy a zene megszakad 1-2 mp-re
Nincs a mikrofonon zajcsillapítás, így tömegközlekedésen használhatatlan telefonálásra
0 ×Jelentés
Vásárló, Budapestflag
Értékelve: 2023. 06. 02., változat: JBL Live Pro 2 TWS, ezüst
Hitelesített vásárlás
honapok ota hasznalom es elkepzelhetetlen enelkul az eletem
reg volt ilyen jo basszus fülhallgatóban
hozza az elvart minoseget
0 ×Jelentés
David, Měšice u Prahyflag
Értékelve: 2023. 04. 10., változat: JBL Live Pro 2 TWS, fekete
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Kellemes utazás - elég tisztességesen játszanak. Megpróbálok játszani az equalizerrel, de még van benne egy kis tartalék (ez nem Bose vagy hasonló márka). Hajlandó lennék fogadni, hogy egy ilyen árú overhead jobban fog játszani. Eddig tömegközlekedtem velük, és az ANC eléggé észrevehető. Ahogy a véleményekben is írták, nem 100%-os, de a nagy többséggel megbirkózik. Nem akarom ezt hátrányként írni, de minél tovább hordom őket, annál inkább érzem, hogy passzolnak, eleinte egyáltalán nem volt ilyen érzésem. Nem arról van szó, hogy maguktól kihullanak, azt hiszem, csak lazának érzem magam. Mindenesetre megpróbálom kicserélni a gyertyákat, hátha az segít: -) Kis doboz, LED-es akkumulátor állapotjelzővel, gyors töltés, kihangosítóként valószínűleg jó - negatív visszajelzésem nincs.
Gyönyörűen könnyű és kicsi
Akkumulátor-üzemidő
Az ANC valóban ismert
Tervezés - én akartam a csőrrel elöl: -)
Gyors párosítás
A környezeti üzemmód is továbbítja a zajt
0 ×Jelentés
Automatikus fordítás
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2023. 04. 01., változat: JBL Live Pro 2 TWS, kék
Hitelesített vásárlás
Attól tartok, túl sok a szuperlatívusz mindenütt. 4 év után, amikor az airpodsom elfogyott, azt mondtam, hogy adok egy esélyt más márkáknak, mint az Apple, mert azok biztosan messzebb vannak és kedvezőbb áron. Sajnos itt még az olyan teljesen triviális funkciók, mint a fülérzékelés is olyan furcsán működnek, hogy nem lehet a kezünkkel legyinteni rá, és bár hangzásilag rendben lévő fejhallgatókról van szó, a szoftver térdre kényszeríti őket, és mindenképpen van mit javítani rajtuk. Remélhetőleg valaki boldogabb lesz egy hónapos JBL-rel, mint én.
finom hangzás
jó állóképesség
nagyon szilárd ANC
jól megtervezett hangkimenetekkel rendelkeznek, amelyeket a spunt alatt egy fémrács fed, nem pedig egy szita, így tényleg nem áll fenn annak a veszélye, hogy zsír kerüljön beléjük. Mindössze annyit kell tennie, hogy eltávolítja a spuntot és letörli a bejáratot.
hol kezdjem. hatalmas hiányosságok vannak a szoftverekben. Szinte minden normális helyzetben furcsán viselkednek. Szinte minden a doboz kinyitásán múlik, ahogy itt már többször említették, jelentős késéssel jár.
nem állíthatod be a gesztusokat tetszés szerint. Ezek fixek, és legfeljebb azt választhatja ki, hogy jobbra vagy balra szeretné-e őket, a kisebbik rossz közül választva, amikor kiválasztja az aktiválni kívánt funkciókat. Egy nap után teljesen kikapcsoltam őket. Meglepő módon a fejhallgató "kattogott", amikor megérintettem, függetlenül attól, hogy semmilyen funkciót nem látott el.
elég gyakran "korpásodik" bennük, amikor hallgatják. Ez egy nagyon kellemetlen hang, amit egy fogtöréshez hasonlítanék. És merem állítani, hogy ezt nem akarod hallani.
Sajnos én azok közé tartozom, akiknek semmilyen méret nem passzol, még a különböző beállítások sem segítettek, hogy valahogy be tudjam zárni őket a fülembe a belső oldalon, csak akkor tartanak, ha nem mozgok, lélegzem. Számomra irreális, hogy velük éljek, állandóan a fülembe kellett nyomnom őket = állandóan kattogtak.
Rendszeresen kaptam tőlük hívást, és a telefon nem kapcsolt át rájuk, azaz a telefonon a hangszóró és a mikrofon volt bekapcsolva a headset helyett. A kézi hívásátirányítás működött.
A legtöbb problémás helyzet úgy oldódik meg, hogy mindent otthagyunk, betesszük a dobozba, ott hagyjuk egy ideig, kivesszük, felrakjuk és továbbállunk.
A fülérzékelő elhelyezése a "kő" alján van, így amikor a lábánál fogva megfogja, azonnal játszani kezd.
A töltési állapotot csak az alkalmazásban lehet megtudni, azzal a figyelmeztetéssel, hogy a helyes állapotot csak akkor lehet megtudni, ha a fejhallgató a dobozban van.
A fejhallgató-keresés csak akkor működik, ha a fejhallgató nyitott dobozban van, és csak akkor, ha maximális hangerőn kezd el játszani. Sajnálom JBL, de én szégyellném ezt a megoldást, és egyáltalán nem említeném.
0 ×Jelentés
Automatikus fordítás
Vállalatflag
Értékelve: 2023. 03. 01., változat: JBL Live Pro 2 TWS, fekete
Hitelesített vásárlás
Nagyszerű hangzás
párhuzamos kapcsolat a telefonhoz és a számítógéphez
Megbízható érintéses funkcionalitás
0 ×Jelentés
Automatikus fordítás
Jana, Bruntálflag
Értékelve: 2023. 02. 17., változat: JBL Live Pro 2 TWS, rózsaszín
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Minőségi hangzás
Jól illeszkedik a fülbe
Képes elnyomni a környezeti hangokat, vagy fordítva - biztonságosan használhatóak szabadtéri sportoláshoz
0 ×Jelentés
Automatikus fordítás
1 - 10 ebből 15
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ