Akvizice ApF HU Effaclar

Vélemények: JBL Wave 300TWS fehér

Termékkatalógus
JBL Wave 300TWS fehér - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató

Vélemények: JBL Wave 300TWS fehér

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) JBL Wave 300TWS fehér témával kapcsolatban? Nálunk 13 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,1-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) JBL Wave 300TWS fehér termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) JBL Wave 300TWS fehér megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Nela, Brnoflag
Értékelve: 2023. 01. 27., változat: JBL Wave 300TWS fehér
Hitelesített vásárlás
Kellemesen könnyű mind a töltődoboz, mind maguk a fejhallgatók. A fejhallgató nem esik ki a füléből, de folyamatosan érzi, hogy nem tapad. Közvetlenül a kézibeszélőn csak egy PLAY/STOP gomb van, a hangerőt vagy bármi mást nem lehet szabályozni. Sem a fejhallgatón, sem a csatlakoztatott eszközön nem lehet tudni, hogy mennyi akkumulátor van még hátra. Nemcsak, hogy nincs környezeti zajszűrő funkciójuk, de felerősítik a környezeti hangokat, így nem lehet hallgatni az utcán, a forgalomban, vagy akár pl. egy kávézóban, ahol valaki beszélget. Nem ajánlom!
Alacsony súly
Akkumulátor üzemidő
Dizájn
Kellemetlen érzés a fülben
ZERO környezeti zajszűrés
A hangerő szabályozása közvetlenül a kézibeszélőn nem lehetséges
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ