Shop roku Alza Dny květen

Vélemények: JOYO MA-10B

Termékkatalógus
JOYO MA-10B - Gitárkombó

Vélemények: JOYO MA-10B

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) JOYO MA-10B témával kapcsolatban? Nálunk 11 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,4-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) JOYO MA-10B termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) JOYO MA-10B megvásárlása után te is írsz értékelést.
15 890 Ft
Kérés esetén megrendeljük

Felhasználói vélemények

Karel, Plzeňflag
Értékelve: 2024. 03. 27., változat: JOYO MA-10B
Hitelesített vásárlás
Azt mondanám, hogy a hosszabb működés nagy hangerőn hatással volt a belső hangszóróra, egyre gyengébb, már nem olyan hangos.
az elemekre
nem hangzik rosszul, amikor új.
egy idő után a hangosabb reprodukció után a kimenet elhalványul
0 ×Jelentés
Martin, Praha 6 - Dejviceflag
Értékelve: 2023. 12. 11., változat: JOYO MA-10B
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Az áruk öltönye
0 ×Jelentés
Ladislav, Králův Dvůrflag
Értékelve: 2023. 10. 27., változat: JOYO MA-10B
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Sajnos visszamegyek, és sajátot fogok készíteni, mert a vélemények szerint az általánosan kapható "mikro" kombók hasonlóak: -)
Olcsó, és az árához képest elég jó mechanikai kialakítású.
20%-os erősítéssel és 60%-os hangerővel a húrok még mindig hangosabbak voltak, mint a kombó hangja. Tehát ha tiszta hangzást akarok túlhajtás nélkül, akkor a kombó használhatatlan, mert még akkor is, ha a hangszórók max. 1 méterre a fejtől a kombó és a gitár hangereje nagyjából azonos volt. Egyébként egy 50W-os fejet használok Hoecke-tól, és otthoni gyakorlás közben gyakran csak kb. 1/5-ön (10W), de ez határozottan nem felel meg a 10W-nak, amit ez a kombó állít.
0 ×Jelentés
Roman, Kroměříž 1flag
Értékelve: 2022. 12. 28., változat: JOYO MA-10B
Hitelesített vásárlás
Nem túl rossz, lásd rövid személyes értékelésemet.
Kompakt műanyag kombó, amely alkalmas a basszushúrok hangos reprodukálására, különösen a gyakorlás közbeni személyes hallgatás céljára. Nem kell mindig fejhallgatót használni fejhallgató-erősítővel vagy hangkártyával. Természetesen ne képzeld el, hogy próbára, kocsmába vagy akusztikus gitárok kísérőjeként viszed. Itt az alacsony teljesítmény miatt, ami defacto nem is fogja használni a 10W-ot, még akusztikus gitárhoz sem lesz elég. Ezek mindig "basszus" hangok lesznek a hang felett, a basszus csak eltűnik bennük. Hacsak nem tekered az erősítést és a hangerőt MAX-ra. És itt van a buktató. Ahogy ezzel a kombóval mindkét szelektorral fél teljesítmény fölé megy, a hangzás túlhajtásba kerül. Így a tiszta basszushang eltűnik, és csak ez a zúgás marad. Az ezzel a kombóval bekapcsolható torzítás egyáltalán nem hallgatható. Brr.
Maga a hangzás fel lehet kurblizni a hangerővel, az erősítéssel, és ahogy már említettem, a tiszta és meglepő módon a basszus elég szépen hangzik. Még ezzel a beállítással is játszottam rajta egy Ibanez K5 5-húros basszusgitárral drop és Gis, Cis, Gis, Cis, Cis, Fis hangolásban. Igen, jól olvassa: ) Nemcsak ez a basszus teszi ezt, hanem meglepő módon ez a kis hangszóró is. A 6 x AAA alkáli elemmel történő áramellátás lehetősége miatt a kombó bárhová magával vihető. Így a múzsa csókjának hódolhatsz, talán egy réten vagy az erdőben, miközben saját ötleteidet komponálod. Végül is minden művész vagy zenekedvelő magával visz egy utazó basszusgitárt a nyaralásra vagy csak szórakozásból. Bármilyen hátizsákban vagy táskában elfér, a ceruzaelemek bármelyik benzinkúton megvásárolhatók. Ne keress szuper hangzást, keress kombókat egy másik árkategóriában, személy szerint én a Markbass micromark 801-et szeretem, de az egy másik liga, plusz lehetőséget kínál az akkumulátoros üzemre. Ami csalódást okoz, az a hiányzó szíj, de akkor is van egy 9V-os tápegység a csomagban, ami sokkal praktikusabb. Könnyen készíthetsz egy övhurkot, például egy régi bőrövből, aminek a túlnyúlását levágod, és mindkét végén kb. 10 mm átmérőjű lyukakat fúrsz, és ezeken keresztül műanyag csavarokat helyezel el, amelyek a kombó esetében vannak, vagy fémekre cseréled. A jelenlegi áron (749 CZK) ez egy nagyszerű ajánlat, és ajánlom.
Természetesen mindkét fejhallgatót csatlakoztathatja, és az AUX bemeneten keresztül küldhet néhány mp3-at a telefonjára. Azért adok 4 *-ot, mert nem lehet a teljes 10W-ot használni, hanem max 5W-ot. Egyébként a hangzás már nem tiszta, de sokkal, sokkal jobban használható, mint a BLACKSTAR drágább és márkásabb riválisa, a Fly Bass. Ráadásul nem sokáig bírtam a Pack verzióval, csak egy túlárazott katasztrófa és hangzás, mint a ****.
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2022. 04. 27., változat: JOYO MA-10B
Hitelesített vásárlás
Olcsó
Házi feladatra sem használható
0 ×Jelentés
Peter, Bratislavaflag
Értékelve: 2021. 11. 11., változat: JOYO MA-10B
Hitelesített vásárlás
kicsi, nagyon kompakt
elemmel működik - vigye magával az íjra, az autóba
nagyon szép egy panelhez, hogy más felszerelés nélkül gyakorolhassunk,
könnyű, jó egy gyermeknek
Aux-on keresztül csatlakoztathatja mobilját/laptopját, én hallókészülékkel használom.
a hangszóró dübörög a basszus hangoknál (ezt természetes adónak veszem, figyelembe véve az árat, a méretet, a súlyt)
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ