Slevy s AP+ Akvizice ApF HU

Vélemények: Kärcher SE 5.100

Termékkatalógus
Kärcher SE 5.100 - Porzsák nélküli porszívó

Vélemények: Kärcher SE 5.100

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Kärcher SE 5.100 témával kapcsolatban? Nálunk 39 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,1-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Kärcher SE 5.100 termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Kärcher SE 5.100 megvásárlása után te is írsz értékelést.
132 990 Ft
Szállításra kész > 5 db

Felhasználói vélemények

Vásárló, Kisújszállásflag
Értékelve: 2024. 02. 25., változat: Kärcher SE 5.100
Hitelesített vásárlás
Jó volt, ameddig működött...
Alza ügyfélszolgálat. +
Nem ajánlom. Szerintem hibás a konstrukció. Alkalomszerű használat mellett is 2x elromlott a vízpumpa... szerencsére mindig garanciaidőn belül. Alza cserélte, majd visszatérítést adott.
0 ×Jelentés
Radek, Prahaflag
Értékelve: 2023. 11. 19., változat: Kärcher SE 5.100
Hitelesített vásárlás
2020-ban vásároltam, az elején minden rendben volt. Elég kompakt és könnyen használható.
Használt max. 3 évente egy kisebb lakásban, használat után mindig megfelelő tisztítással. Három év után (kb. 9 használat után) a vízpumpa elromlott.
Nem ajánlom, kb. ugyanannyi ideig tartott, mint az előtte használt 2000-es "márkafüggetlen" darab.
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2023. 10. 06., változat: Kärcher SE 5.100
Hitelesített vásárlás
Párszor lehetett használni mielőtt tönkrement.
A tömítőgyűrű állandóan leesik, a vízszivattyú része mindig bajlódik.
Inkább a Puzzi gépeket ajánlom, ezen spórolni nem éri meg.
0 ×Jelentés
Milan, Pelhřimovflag
Értékelve: 2023. 05. 26., változat: Kärcher SE 5.100
Hitelesített vásárlás
Több mint egy éve használjuk az ablaktörlőt, és teljesen elégedettek vagyunk. Nagyon gyorsan megtisztíthatja szőnyegeit és autóját.
0 ×Jelentés
Martin, Praha 4 - Chodovflag
Értékelve: 2022. 09. 05., változat: Kärcher SE 5.100
Hitelesített vásárlás
többször használt, nekünk jó, semmi nem szivárog, itt még mindig nem értem a gyűlöletet
az a tény, hogy nincs rögzítés a kárpithoz, elég bukás
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2022. 08. 28., változat: Kärcher SE 5.100
Hitelesített vásárlás
Vásárlás után, első használatkor nem működött, visszavitték. Hiányzott a vödörből a víz szívására szolgáló tömítés. A csomag szándékosan nem tartalmaz fúvókát a kárpitozáshoz, hogy pénzt vonjanak ki tőlünk. A porzsák nélküli porszívóhoz száraz porzsák szükséges.
0 ×Jelentés
Michal, Čelákoviceflag
Értékelve: 2022. 08. 10., változat: Kärcher SE 5.100
Hitelesített vásárlás
Az itt található (nem csak) vélemények keveréke nem volt kifejezetten pozitív hatással rám, de a feleségemmel úgy gondoltuk, adunk neki egy esélyt. Első darab kicsomagolva, hiányzik a fúvóka tartója, visszavitt, újonnan vásárolt. Ha kiderül, hogy használhatatlan a tartó, nehéz oda rakni a fúvókákat, nem jól tart, a zsinórral együtt nem számít, katasztrófa. Menjünk tisztára. A porszívó összeszerelésekor nem lehet nem észrevenni, hogy az Eta for 2000 sokkal jobb minőségű anyagokat tartalmaz. Ok, lehet, hogy nem befolyásolja a funkciót. Az utasítás szerint bekapcsolom, és a víz permetezés helyett nyomás alatt csöpög. Szétszedem, összerakom, lehet, hogy valahol kényelmetlen, főleg a „fedél alatt”. Ellenőrizve, hogy van-e egyáltalán pecsét, amikor sokan írták ide, hogy vigyázni kell rá, szeret eltévedni. Igen, minden rendben van. Még mindig semmi. Kb. 10-szer ismételd, ráfújom az ablakra, hátha történik valami, és hogy néz ki, mert a sötétbarna padlón nem látsz semmit. Semmi, csöpög, folyik, a padló teljesen nedves. Fél óra motor- és szivattyúzúgás után, amikor a nyomás alatti permet helyett a folyó víz miatt minden nedves körülöttem, már nyomás alatt vagyok. „Miféle Mr. “- mondom magamban. A későbbi laboratóriumi munkák során rájöttem, hogy a vákuum bekapcsolása nélkül (amit az utasítások szerint mindig először, majd a szivattyút kell bekapcsolni) a víz permetez. Az ablak már teljesen elolvadt, a padló is, felcsillan a remény. Permetez, de inkább permetez. Oké, leporolom a szőnyeget, talán beindul. Így hát a porszívó fúvókájával együtt ügetem a szőnyegen és permetezek. Kíváncsi vagyok, miért nem vettük meg. Ugyanezt tenném egy kézi nyomópermetezővel és egy nedves vagy ideális esetben egy ipari porszívóval. A szőnyeg vizes, rajta hagyom, megyek porszívózni. Nem úgy néz ki, mint a videókon, de az első néhány mozdulatnál vizet és sok vizet szív magába. Ez biztosan nem olyan egyszerű, mint amilyennek mondják. Ahhoz, hogy a szőnyegből a lehető legtöbb víz és kosz kijöjjön, sokat kell nyomnom, ezért köhögök a csövön, nem hiszem el, hogy nem töröm el a fórum műanyagot és direkt ráteszem a tömlőt és a porszívót a térdemen. Csomagolóház. Szép, a szőnyeg szürke helyett ismét krémfehér. Sajnos a kutyavizelet szagát (eredeti Karcher tisztítószer) még akkor sem távolította el, amikor szódabikarbónát szórtam a nedves szőnyegre és száradás után kiporszívóztam. Két fárasztó tisztítás után sem tűnt el a szag. Mindenesetre visszatértem, valószínűleg a legrosszabb háztartási gépi élményem. Vagy vegyél egy sokkal drágábbat, vagy fizesd az olvasást annak, akinek a drágább van. Ez egy haszontalan eszköz, amely több gondot okoz, mint a tisztítás.
Szívás
Ha mártírhalált élsz át, elég sok szennyeződést takarít fel
Amikor bekapcsolod a porszívót, majd a szivattyút, ahogy a használati utasításban is szerepel, és ahogy a termékvideók alapján elvárnám, hogy működjön, akkor nem permetez ki vizet, hanem csorogva engedi - teljesen felesleges (talán hibás alkatrész)
Ha csak a szivattyú van bekapcsolva, akkor vizet permetez, de nyomás alatt biztosan nem, ahogy mindenhol írják - inkább szórja
Nagyon fórumszerűnek tűnnek az anyagok
A szájrésztartók a nevetésre valók
Nincs benne dob a zsinórhoz, így magadnak kell megküzdened vele - ez nekem totál bukás, már egy porszívó, ami a 90-es években volt 20 évig a nagymamámnál, volt benne automata zsinór tekercselés. porszívó és porszívó is volt 500-ért, amit 10 éve vettem egyetemi diákszobába
Ez egy hatalmas vadállat
0 ×Jelentés
Vásárló, Lentiflag
Értékelve: 2021. 12. 22., változat: Kärcher SE 5.100
Hitelesített vásárlás
Nagyjon jól felszívja a vizet műpadlóról, járólapról. Van kefe a műpadlós fején, meg gumicsík. Használható gép.
A gégecső anyaga valamilyen fényes műanyag, és nehéz is. Ahogy tőben hajlik el fog repedni. Főleg rendszeres használatnál, helytelen tárolásnál. Érdemes külön fektetve, vagy lógatva tárolni a gége csövet 10 fok felett. Csak kompletten vehető, és 40 ezerbforint. A víztartályok lehetnének nagyobbak. Kárpittisztításnál hamar kifogy.
0 ×Jelentés
Vásárlóflag
Értékelve: 2021. 10. 04., változat: Kärcher SE 5.100
Árösszehasonlítóból származó értékelés
Kellett egy takarítógép.
Szerintem erős, a hozzá való tisztítószerrel jó munkát végez.
A kárpit fejet külön kell megvásárolni. Tényleg hangos, én füldugóval használtam.
0 ×Jelentés
Barbora, Mělník 1flag
Értékelve: 2021. 08. 07., változat: Kärcher SE 5.100
Hitelesített vásárlás
nagyon erős
könnyen összeszerelhető (ha az ember megérti a rúdalkatrészek és a fejek összekapcsolásának rendszerét)
könnyen kezelhető (könnyű kerekeken közlekedni)
Úgy tisztítottam ki az összes ülést a kocsiban, mintha semmiség lenne.
tökéletes otthon szőnyegek és sima padló, nedves tisztítás szinte száraz
kissé zajos, ez azonban a jelentős szívóerőnek köszönhető.
szükséges egy kisebb fejet vásárolni a kárpitozáshoz, kb. 600, - de sajnos itt az Alza-n nem lehet megvásárolni.
0 ×Jelentés
1 - 10 ebből 17
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ