0% splátky mobily, notebooky Effaclar

Vélemények: Klarfit Treado Active

Termékkatalógus
Klarfit Treado Active - Futópad

Vélemények: Klarfit Treado Active

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Klarfit Treado Active témával kapcsolatban? Nálunk 1 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Klarfit Treado Active termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Klarfit Treado Active megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Květoslava, Brno 35flag
Értékelve: 2021. 03. 11., változat: Klarfit Treado Active
Hitelesített vásárlás
Kis méret, szuper funkcionális alkalmazás, ez minden. Jó vezérlőpanel + edzésprogramok.
Kis szíjméret, botladozó, keskeny szíj, furcsa konstrukció, minden nyikorog, hajtogatni nem nagyon lehet, 2 csavar az első alján, amit ki kell lazítani, rossz az ujjaknak, az ember rögtön belecsikorgatja őket a fémkeretbe, kicsi szíj a futáshoz, max. járás, keskeny, így gyakran nekimegyek a fogantyúknak, + 10/15cm szélességet szeretnék.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ