Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Vélemények: Klarfit Workspace Go Light

Termékkatalógus
Klarfit Workspace Go Light - Sétáló pad

Vélemények: Klarfit Workspace Go Light

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Klarfit Workspace Go Light témával kapcsolatban? Nálunk 5 felhasználó egyelőre 5 csillagból 2,8-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Klarfit Workspace Go Light termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Klarfit Workspace Go Light megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Vásárló, Budapestflag
Értékelve: 2022. 07. 08., változat: Klarfit Workspace Go Light
Hitelesített vásárlás
A hátrányok nagyjából fedik a véleményem: A termék van olyan hangos mint egy futógép. Túl keskeny a sétafelület, amit nem értek, mert lehetne a kb 15-15cm keret két oldalt sokkal vékonyabb is, hogy nagyobb séta felületet adjon az eszköz - így túl könnyû véletlen a keretre lépni. A szalag meg-megcsúszik, úgy érzi az ember, hogy el fog esni (meg lehet szokni, nem ennyire sarkos, de kellemetlen). Végül de nem utolsó sorban nagyon pontatlanul mér az eszköz. Nagyjából 20%-ot csal felfelé a megtett távon - az óra pontos, így az idôt és a sebességet felszorozva sem nagyon jön ki. Mindent egybevetve borzalmas minôség, azt mondanám, ócska eszköz, pláne ezen az áron, nagyon nagy csalódás. 50e ft alatt azt mondanám, hogy korrekt.
Hangos
Keskeny
Csúszik a szalag
Pontatlanul mér
0 ×Jelentés
Jakub, Kysucký Lieskovecflag
Értékelve: 2022. 03. 20., változat: Klarfit Workspace Go Light
Hitelesített vásárlás
Nagyszerű termék.
0 ×Jelentés
Vásárló, Budapestflag
Értékelve: 2021. 12. 25., változat: Klarfit Workspace Go Light
Hitelesített vásárlás
Kis helyünk van otthon, így ez a gép tökéletes választás volt. Szép a design, csendesen működik, könnyen olvasható a kijelző is. Elől van két kis kerék is, így ha megemeled akkor könnyedén gurítható a földön, ennek köszönhetően egyáltalán nem macerás mozgatni. A távirányítója infrás, így érdemes mindig a kijelzők felé (lefele) irányítani, jól reagál és szépen teszi a dolgát. 4-4.5km/h sebességen, 20 perc alatt elég kellemesen meg lehet izzadni rajta. Abszolút elégedettek vagyunk vele, csak ajánlani tudjuk! Az AlzaExpress pedig egy csúcs szuper szolgáltatás. Tényleg pontosan érkeznek, és az előre jelzett időintervallumban. Köszönjük!
Kiváló minőségű
Kis helyen is elfér
Csendes
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ