Shop roku Effaclar

Vélemények: Kodak Astro Zoom AZ425 Black

Termékkatalógus
Kodak Astro Zoom AZ425 Black - Digitális fényképezőgép

Vélemények: Kodak Astro Zoom AZ425 Black

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Kodak Astro Zoom AZ425 Black témával kapcsolatban? Nálunk 1 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Kodak Astro Zoom AZ425 Black termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Kodak Astro Zoom AZ425 Black megvásárlása után te is írsz értékelést.
109 900 Ft
Raktáron 5 db

Felhasználói vélemények

Jakub, Děčín 2flag
Értékelve: 2024. 02. 03., változat: Kodak Astro Zoom AZ425 Black
Hitelesített vásárlás
A fényképezőgép körülbelül egy hónapja van nálam. Volt alkalmam kipróbálni mind világos napfényben, mind az éjszakai városban, és ha az ISO beállításokkal, a vakuval és egyebekkel játszol, akkor tényleg nagyon szép és éles képeket készíthetsz. A csomagban nem volt használati utasítás, de nem jelent gondot megtalálni a Kodak weboldalán, és letölteni az internetről. A fényképezőgép nagyon érzékeny a legkisebb kézremegésre is, ezért javaslom egy jó állvány beszerzését. Ami engem nagyon zavar, az a nagyon gyenge akkumulátor. Egy háromperces FullHD videó felvétele után a kamera azt jelzi, hogy az akkumulátor félig lemerült. És mivel sokat fogok utazni a kamerával, vettem egy power bankot. A csereakkumulátor nem kapható a tégla- és boltban lévő elektromos boltban, de az interneten könnyen beszerezhető a gyártótól. Az energiatakarékos üzemmód kikapcsolása után is a fényképezőgép mindig lehalványítja a képernyő fényerejét abban a pillanatban, amikor fényképet szeretne készíteni. Be kell ásnom magam a beállításokba, valószínűleg ez a bajom 😁 Bármilyen méretű sd kártyát betehetsz a fényképezőgépbe. Javaslom, hogy vásároljon egy hordtáskát a fényképezőgéphez, amely maga is nagyon könnyű és összecsukható. Egyébként családi vagy igazi amatőrök és kezdők számára egy nagyszerű választás számomra, hogy megtanulják, hogyan kell használni az alapvető funkciókat a kamera Összességében ajánlom a terméket
Kamera könnyű, nagyon kompakt
Rengeteg funkcióval és beállítással rendelkezik
Ha játszik a beállításokkal, nagyon szép fotókat készíthet mind világos napfényben, mind éjszaka.
Tartalmazza a nyak- vagy vállpántot, akkumulátort, USB kábelt és objektívsapkát.
Bármilyen méretű SD kártya behelyezésének lehetősége
Nagyon gyenge akkumulátor - csak 1100mAh.
A csomagban nincs kézikönyv, csak az első indításhoz szükséges utasítások.
A fényképezőgép nagyon érzékeny a kézremegésre. Szükséged van egy jó állványra
A fényképezőgép hajlamos kikapcsolni és aktiválni a takarékos üzemmódot, még nem sikerült kikapcsolnom.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ