Shop roku Slevy s AP+

Vélemények: Koopman tepsi 41 x 28 x 3 cm

Termékkatalógus
Koopman tepsi 41 x 28 x 3 cm - Tepsi

Vélemények: Koopman tepsi 41 x 28 x 3 cm

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Koopman tepsi 41 x 28 x 3 cm témával kapcsolatban? Nálunk 2 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,5-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Koopman tepsi 41 x 28 x 3 cm termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Koopman tepsi 41 x 28 x 3 cm megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Roman, Olomouc 9flag
Értékelve: 2023. 04. 18., változat: Koopman tepsi 41 x 28 x 3 cm
Hitelesített vásárlás
Kifejezetten zománcos lapot kerestem, mert nem akartam teflont, ami ha elkezd hámlani (és előbb-utóbb mindig hámlik), az egészségre ártalmas. Sajnos nem tudom meghatározni, hogy milyen anyagból készült ez a lap, de biztosan nem zománc (pehelykönnyű, és a felület nyilvánvalóan hajlamos lesz a karcolódásra). Az ára miatt sajnos nem éri meg az esetleges reklamációra fordított időt és energiát, így használni fogom (valószínűleg mindig sütőpapírral a legjobb), azonban a minősítésem megfelel a teljesen FÉLREVEZETŐ ÉS HAMIS LEÍRÁSNAK. ("Az Alza szerkesztőségének megjegyzése - köszönjük a figyelmeztetést, és elnézést kérünk. A hibát kijavítottuk. Szép napot")
Alacsony ár
Az anyag nem zománc, ezért aggódom a karcolások miatt.
A termék leírása szerint csak 230 °C-ig - feltételezem, hogy valójában 250 °C-ig bírja, de ez egy kicsit zavarba ejtett - a második helytelenül megadott adat a termék leírásában.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ