AD květen univerzal Akvizice ApF HU

Vélemények: KORES tubusban 12 ml 12 szín

Termékkatalógus
KORES tubusban 12 ml 12 szín - Temperafesték

Vélemények: KORES tubusban 12 ml 12 szín

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) KORES tubusban 12 ml 12 szín témával kapcsolatban? Nálunk 10 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,9-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) KORES tubusban 12 ml 12 szín termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) KORES tubusban 12 ml 12 szín megvásárlása után te is írsz értékelést.
2 590 Ft
Szállításra kész 1 db

Felhasználói vélemények

Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2024. 04. 28., változat: KORES tubusban 12 ml 12 szín
Hitelesített vásárlás
Nagyszerű csomagolás palettával
0 ×Jelentés
Lukáš, Brno 37flag
Értékelve: 2023. 12. 16., változat: KORES tubusban 12 ml 12 szín
Hitelesített vásárlás
Nagyon szép temérdek, a műanyag doboz elpattintható, és a temérdek nem (olyan könnyen) ömlik ki sehova, mintha csak abban a klasszikus papírdobozban lennének, amit még az iskolából ismerek. Ami a moshatóságot illeti: nem 100%-os. Egy régi pólón végeztem egy kísérletet. A színeket körülbelül egy órán át hagytam száradni, majd 40°C-on persil gélfestékkel kimostam. A tesztminták közül ez a tempera sikerült a legjobban, de a pólón még mindig látszik. Legenda a pólóhoz: K = ezek a Kores, M = mosható Maped vízfestékek, C = nagy csomag Creall tempera (állítólag szintén mosható), végül O = kohinoor vízfestékek (nem jelzik a moshatóságot = nem mosható). Fotók mosás előtt és után. Valószínűleg minden színből legalább 3 árnyalattal kellett volna tesztelnem, de őszintén szólva, akkor még nem számítottam arra, hogy mosás után is marad szín. Tehát összességében legyünk óvatosak a "mosható" festékekkel. Ha nem értékelném a moshatóságot, a minősítés 100%-os lenne.
Szép színek
Gazdag színek (sok pigment)
A moshatóság nem 100%-os
0 ×Jelentés
Vásárló, Kamenický Šenovflag
Értékelve: 2023. 04. 29., változat: KORES tubusban 12 ml 12 szín
Hitelesített vásárlás
kiváló minőség
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ