Shop roku 0% splátky mobily, notebooky

Vélemények: LAMAX InstaKid1 Blue

Termékkatalógus
LAMAX InstaKid1 Blue - Gyerek fényképezőgép

Vélemények: LAMAX InstaKid1 Blue

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) LAMAX InstaKid1 Blue témával kapcsolatban? Nálunk 16 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,9-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) LAMAX InstaKid1 Blue termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) LAMAX InstaKid1 Blue megvásárlása után te is írsz értékelést.
29 990 Ft
Raktáron > 5 db

Felhasználói vélemények

Jan, Jablonec nad Nisouflag
Értékelve: 2024. 04. 22., változat: LAMAX InstaKid1 Pink
Hitelesített vásárlás
nagyszerű a gyerekeknek, nem fogják kiengedni a kezükből
0 ×Jelentés
Pavel, Drásovflag
Értékelve: 2024. 04. 11., változat: LAMAX InstaKid1 Pink
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
szép képeket készít
0 ×Jelentés
Vásárlóflag
Értékelve: 2024. 01. 01., változat: LAMAX InstaKid1 Blue
Árösszehasonlítóból származó értékelés
Kisfiam nagyon örült neki. Elég jó képeket és videofelvételeket lehet vele készíteni.
Ki lehet nyomtatni a képeket. Van zenelejátszó funkciója.
A memóriakártya nem tartozék, külön kellett venni bele.
0 ×Jelentés
Petra, Tisovecflag
Értékelve: 2023. 12. 13., változat: LAMAX InstaKid1 Pink
Hitelesített vásárlás
Az Instakid bébi kamera szép pasztell színű, csak nehéz (könnyű) tartani, és nagy színes kijelzővel rendelkezik. Fotózhatunk vele, és azonnal kinyomtathatjuk a képeket hőpapírra vagy matricás papírra (3 tekercs van a csomagban), valamint fényképeket menthetünk, videót készíthetünk, és játszhatunk vagy zenét hallgathatunk. A fényképezőgép SD-kártya foglalattal rendelkezik. A fényképek különböző keretekkel és effektekkel szerkeszthetők. A nyomtatás néhány másodpercet vesz igénybe, és megfelelő minőségű. A képek fekete-fehérek, a gyerekek akár ki is színezhetik őket: ) A csomag tartalmaz egy C típusú töltőkábelt és egy nyakpántot is. Előnyei közé tartozik a cseh nyelv beállításának lehetősége, a kamera felbontása 1MP-től 8MP-ig. Minden megvan benne, amit egy gyerekkamerában el tudnék képzelni, ajánlom!
hőpapírok és öntapadós papír a csomagolásban történő nyomtatáshoz
nyomtatási sebesség
a nyomtatás minősége
cseh nyelv
semmi
0 ×Jelentés
Kristýna, Dívčiceflag
Értékelve: 2023. 12. 11., változat: LAMAX InstaKid1 Blue
Hitelesített vásárlás
A termolapirra való nyomtatás kissé csíkos, ha a fény nem jó. Szűrő, hatás, keret nagy választéka. Ha behelyezi az sd-kártyát, akkor a fényképeket a kártyára történő nyomtatás nélkül készítheti el. Videókat is rögzíthet, zenét hallgathat, játékokat játszhat, így remekül szórakoztathatja gyermekét a hosszú utazásokon. Nagyíthat vagy kicsinyíthet. A nyaklánc szintén szuper ötlet, amely levehető. A csomagban 3 tekercs hőpapírt kap 1 közülük hőpapír, amelyet bárhová ragaszthat, ahová csak akarja
Könnyedség
Könnyű használat
Fényképezőgép színe
Csak egy kicsit mozogjon, és a fotó elmosódott lesz.
0 ×Jelentés
Irena, Jinočanyflag
Értékelve: 2023. 12. 11., változat: LAMAX InstaKid1 Pink
Hitelesített vásárlás
A LAMAX InstaKid1 gyerekkamera nagyszerű. Szépen illeszkedik a kézbe, és gyönyörű a kialakítása. A kezelés nagyon egyszerű, és a nagyméretű színes kijelzőn minden könnyen érthető. A lány izgatott. A csomag tartalmaz klasszikus hőpapírokat és öntapadós papírokat is. Lehetőség van mind a szürkeárnyalatos, mind a tűnyomó nyomtatás beállítására. A fényképezőgép a fotó elkészítése után azonnal kinyomtat. Minden fényképet előre beállított keretekkel vagy más effektekkel lehet javítani. A fényképezés mellett a gyerekek nagyon jól fognak szórakozni a videók készítésén vagy az előre beállított játékokon. A fényképezőgép MP3-lejátszóként is használható, az SD-kártya behelyezése után elegendő hely áll rendelkezésre mindannak, amit a gyerekek élveznek.
Gyönyörű design
Intuitív vezérlés
Cseh menü
Nagy színes kijelző
Azonnali nyomtatás
Játékok
MP3 lejátszóként is használható
Videók készítésének lehetősége
Minden rendben van
0 ×Jelentés
Kateřina, Praha 10flag
Értékelve: 2023. 12. 11., változat: LAMAX InstaKid1 Blue
Hitelesített vásárlás
A gyerekek nagyon elégedettek a kamerával, játszanak vele, maguk jöttek rá a kezelőszervekre, könnyű használni. Nagyszerű első kamera. Az enyhén gumírozott felület megakadályozza a karcolásokat. Tetszik a design, a nagy színes kijelző, a fényképek azonnali kinyomtatásának lehetősége, effektek hozzáadása, videók rögzítésének képessége, játék, játékok, zeneszámok feltöltése és meghallgatása.
Sok-sok móka
Csinos design
Azonnali fotónyomtatás
Könnyű
Nagy színes kijelző
Játékok
Könnyen használható angol nyelven
Nyomtatott fényképek inkább szórakozásból, mint az emlékek megőrzéséért
Magasabb ár
Nincs mellékelt microSD kártya
0 ×Jelentés
Tereza, Praha 8flag
Értékelve: 2023. 12. 11., változat: LAMAX InstaKid1 Blue
Hitelesített vásárlás
Nagyon elégedettek vagyunk a fényképezőgéppel, a fiam nagyon örül, hogy az első igazi fényképezőgépe van, amely még a képeket is azonnal kinyomtatja. A képek szuper minőségűek, a csomagban klasszikus és matricás hőpapír található, így lehetőség van matricák készítésére, amelyeket a gyerekek papírra ragaszthatnak és rajzolhatnak. A fényképezőgéphez egy zsinór is tartozik, így a szülőknek nem kell aggódniuk amiatt, hogy a fényképezőgép a padlón összetörik. Számunkra csillagos ötösre értékeljük, a fiunk el van ragadtatva, és ez a fontos.
Tervezés és méret
Nyomtatási minőség
A csomagban található tartozékok mennyisége
Kamera funkciók
Az egyetlen dolog, amit negatívumként lehet venni, hogy a csomag nem tartalmaz microsd kártyát, amelyet meg kell vásárolni a fényképek tárolásához.
0 ×Jelentés
Martina, Praha 7flag
Értékelve: 2023. 12. 10., változat: LAMAX InstaKid1 Blue
Hitelesített vásárlás
A fényképezőgép nagyszerű ajándék azoknak a gyerekeknek, akik szeretnek fényképezni. A mieink értékelték az azonnali fotónyomtatást, a kreatív kereteket és a klasszikus digitális játékokat. Nagyon tetszett a design és a pasztellszínek, mi a kéket választottuk. Az USB töltőkábel is nagyszerű, így nem kell folyton elemeket vásárolnia.
azonnali fotónyomtatás
nagy színes kijelző
szórakoztató keretek és szűrők
négy digitális játék
töltés USB kábelen keresztül
videó és MP3 lejátszó
a készülék összes funkciójának teljes kihasználásához szükséges microSD kártya, nem tartozék
0 ×Jelentés
Michal, Bolešiny Kroměždiceflag
Értékelve: 2023. 12. 10., változat: LAMAX InstaKid1 Pink
Hitelesített vásárlás
Hosszú idő után valamit elsőre jól szállítottak. A fényképezőgépet gyermekek számára tervezték, és ezt a funkciót jól ellátja. Előnynek tekintem a működtetés egyszerűségét és az öntapadós papírra való nyomtatást. Mindenképpen jó ötlet jó fényviszonyok között fényképezni. A gyerekek szórakoztak, így jól betöltötte a funkcióját.
egyszerű működés
"zsebméret"
0 ×Jelentés
1 - 10 ebből 12
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ