0% splátky mobily, notebooky Alza Dny květen

Vélemények: LAMAX T4

Termékkatalógus
LAMAX T4 - Autós kamera

Vélemények: LAMAX T4

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) LAMAX T4 témával kapcsolatban? Nálunk 10 felhasználó egyelőre 5 csillagból 2,1-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) LAMAX T4 termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) LAMAX T4 megvásárlása után te is írsz értékelést.
23 650 Ft 21 990 Ft
Raktáron 2 db

Felhasználói vélemények

Tomáš, Pardubice 2flag
Értékelve: 2023. 03. 21., változat: LAMAX T4
Hitelesített vásárlás
Ára
ez nem a fényképezőgép pozitívuma, hanem az Alza - a panasz példás megoldása a fényképezőgéppel.
a mágneses tartó papíron jól néz ki, de végül használhatatlan. egyébként a kamera állandóan az autóban marad, és ellenkezőleg, nekem úgy tűnt, hogy a feszültség ingadozik az érintkezőn keresztül.
A második alkalommal vettem egy LAMAX terméket, és a második alkalommal elfogyott. Napközben rendben, ahogy sötétedik a felvétel, csíkok keletkeznek és a kép használhatatlan. Ez teljesen ellentmond annak, amivel a gyártó a promóciós videóban büszkélkedik.
ha a kamera USB-ről kap áramot, akkor probléma van a gyorsindítással, amikor először bekapcsolja az áramot a gyújtás első állásában, és a kamera bekapcsol és elkezd rögzíteni. Abban a pillanatban, ha nem vársz néhány másodpercet, és nem indítod el az autót, az áramellátás megszakad, és a kamera újraindul - de néha nem rögzíti magát. és azt jelenti, hogy nem találja a kártyát, és formázni kell a kártyát.
a régi MiniUSB csatlakozó. manapság egy kicsit szokatlan, a kísérlet, hogy egy csatlakozó a tükör, a kábel feleslegesen hosszú
Alsa lévén, ki fogom ütni a LAMAX termékeket az ajtón. Csak tönkreteszik a nevüket. Szerencsére Alza megközelítése szinte tökéletes, függetlenül attól, hogy mit mondanak a "kettesek". a második követelés alapján visszatérített pénz.
0 ×Jelentés
Petr, Bohdíkovflag
Értékelve: 2023. 03. 17., változat: LAMAX T4
Hitelesített vásárlás
a második memóriakártya a fényképezőgépben már elfogyott.
0 ×Jelentés
Vásárlóflag
Értékelve: 2023. 02. 06., változat: LAMAX T4
Hitelesített vásárlás
Megfelelő áron kap egy jó kamerát FDH felbontással. Nekem ez elég jó.
Ára
FHD kép
0 ×Jelentés
Dominik, Nový Bydžovflag
Értékelve: 2023. 01. 12., változat: LAMAX T4
Hitelesített vásárlás
Nem értem, hogy egy olyan minőségi bolt, mint az alza, ilyen terméket árul. A tartozékként kínált 64 GB-os kártya nem működik, bonyolult módon kellett FAT32 formátumba juttatnom, aztán a kamera legalább betöltötte a memóriakártyát, de a kamera újraformázása után azonnal leáll. Tehát kipróbáltam a 8 GB-os memóriakártyát, jól működött, de a PC-hez csatlakoztatva nem lehet betölteni, és formázást igényel(így ez is használhatatlan). Egyszerűen ostobaság, egyáltalán nem ajánlott. Ez az első alkalom, hogy ilyen "minőségi" termékkel találkoztam. Egy hét múlva visszajövök.
Szép megjelenés, de haszontalan
Nem funkcionális
Nem támogatja az SD-kártyát
0 ×Jelentés
Vojtěch, Liberecflag
Értékelve: 2022. 08. 14., változat: LAMAX T4
Hitelesített vásárlás
Mágneses tartó Szuperkondenzátor
Kis méret
FullHD csak 30 fps-ben
A kép nem dicsőség, és a Max 64 GB-os kártya használhatatlan éjszaka
0 ×Jelentés
Petr, Kolín 2flag
Értékelve: 2022. 05. 30., változat: LAMAX T4
Hitelesített vásárlás
A kamerát VW Passat B8-hoz vettem. Eleinte minden problémamentesnek tűnt, amíg nem csatlakoztattam a kamerát és elhajtottam. Menet közben a jármű a járműkulccsal kapcsolatos problémát kezdett jelezni, amikor is folyamatosan megjelent a „kulcs nincs a járműben” üzenet (bár természetesen az volt). Vezetés közben folyamatosan felhangzott a berregő. Ezt követően még üzenetet is kezdtem kapni átviteli hibáról. Az összes problémaüzenet a fényképezőgép csatlakoztatása után jelent meg, és a kapcsolat leválasztása után ismét eltűnt. Szóval visszavittem a fényképezőgépet. Fogalmam sincs, hogy rossz darab volt-e, a fenti tapasztalatok után nem próbáltam ki másodjára.
A kamera teljesen működőképes
Probléma a VW Passat B8-hoz való csatlakozás után
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ