Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Vélemények: LAMAX W10.1

Termékkatalógus
LAMAX W10.1 - Kültéri kamera

Vélemények: LAMAX W10.1

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) LAMAX W10.1 témával kapcsolatban? Nálunk 7 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,7-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) LAMAX W10.1 termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) LAMAX W10.1 megvásárlása után te is írsz értékelést.
103 990 Ft
Kérés esetén megrendeljük

Felhasználói vélemények

LukasSzlaur.cz, Bystřice nad Olšíflag
Értékelve: 2023. 11. 26., változat: LAMAX W10.1
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Kicsi, kompakt, sok tartozék a csomagban
0 ×Jelentés
Radovan, Vyškovflag
Értékelve: 2023. 09. 18., változat: LAMAX W10.1
Hitelesített vásárlás
Javaslom, hogy olvassa el a szakmai recenziókat, és hasonlítsa össze a gyakorlattal. Tudom, hogy ez plusz idő, de segítettek nekem a kamera optimális beállításában, nem kellett a próbálgatás és hiba útját járnom.
Pozitívan meglepett a videó minősége. A kép realizmusa és a kamera képessége, hogy gyorsan kezeli a fényes nap és az árnyék közötti átmenetet.
A megfelelő beállításokkal az akkumulátor élettartama is nagyszerű. 4K60 stabilizátorral és mikrofonnal akár 90 percig. Kipróbált és tesztelt. Továbbra is ajánlok egy extra akkumulátort. Nem látom a hátrányát.
A képstabilizálás szerintem kiváló. A kamerát a kerékpárom kormányán használom, a kép mégis rendkívül stabil, még durva terepen is. Őszintén szólva ebben az árkategóriában nem is várnám el.
A távirányító egy plusz. Problémám van a fényképezőgép vázán vagy az érintőképernyőn lévő gombok vezetés közbeni működtetésével. Párszor "összezavarodtam", a karkötő megoldja a problémát.
Az akkumulátor HOT (piros) jelzést ad, de még fél órán keresztül képes ellátni a felvételt. Ez negatívum?
Egy kicsit részletesebb kézikönyv nem ártana.
0 ×Jelentés
Pavel, Brtniceflag
Értékelve: 2023. 07. 30., változat: LAMAX W10.1
Hitelesített vásárlás
Fotók és videók gyönyörűek. Stabilizálás tökéletes videó rázkódásmentes és éles
Sajnos a kamera gyakran lefagy, csak az akkumulátor eltávolítása segít. A panaszok és a rendszerfrissítések sem segítettek
A fényképezőgép teste repedezik, először a vízálló hdmi és töltőcsatlakozó ajtaja (meghirdetett - ismét repedezett), most pedig a díszítő műanyag a fényképezőgép objektívje körül, és a fényképezőgépet védő tokban használják, és soha nem esett le.
0 ×Jelentés
Jan, Chomutovflag
Értékelve: 2023. 01. 21., változat: LAMAX W10.1
Hitelesített vásárlás
Eddig azt mondhatom, hogy a fényképezőgép az én kategóriámban szinte kidobott pénz. Kipróbáltam mind az automatikus, mind a kézi beállításokat, és a fényképezőgép vizuális oldala nagyon nagyon átlagos, de alacsonyabb. A néhány éves GoPro úgy teszi a zsebedbe, mintha semmi sem lenne.
beállítási lehetőségek
távvezérlés wifin és alkalmazáson keresztül
2 stabilizálás
a képminőség megkérdőjelezhető
a kamerát reggel vagy este szeretné használni. felejtsd el. A kép pixeles, és a kamera általában vak, ha nincs erős fény.
a fogantyúk szinte használhatatlanok. alapvetően semmi sem tart. Mindent fel kellett oldanom, hogy meg tudjam húzni, hogy tartson.
Ezek a kamerák nem hangra készültek, így ez inkább csak egy megfigyelés. de a hang szinte használhatatlan
vízálló tok érkezett karcos
az akkumulátor élettartama 4k60 fps esetén körülbelül 30 perc
a képstabilizálás nem működik 1080p/120fps-ben
0 ×Jelentés
Pavel, Brandýs nad Labem-Stará Boleslav 1flag
Értékelve: 2022. 10. 21., változat: LAMAX W10.1
Árkategóriájában páratlan. Kiváló stabilizálás és kép jó fényviszonyok mellett. Kár, hogy csak egy akkumulátor és elavult micro-usb
Jó kép
Stabilizálás
tartozékok
H265
natív 4K/60sn // fhd/120sn
microUSB
Csak 1x akkumulátor
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ