Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Vélemények: Lauben Electric Pressure Cooker 5000AT

Termékkatalógus
Lauben Electric Pressure Cooker 5000AT - Kukta

Vélemények: Lauben Electric Pressure Cooker 5000AT

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Lauben Electric Pressure Cooker 5000AT témával kapcsolatban? Nálunk 10 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,7-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Lauben Electric Pressure Cooker 5000AT termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Lauben Electric Pressure Cooker 5000AT megvásárlása után te is írsz értékelést.
44 190 Ft 39 690 Ft
Raktáron

Felhasználói vélemények

Tereza, Vrané nad Vltavouflag
Értékelve: 2024. 05. 02., változat: Lauben Electric Pressure Cooker 5000AT
Hitelesített vásárlás
Ez a fazék tényleg nagy segítség számomra. Sok időt spórolok meg a konyhában, és azt a családommal tölthetem. Nagyra értékelem az edény által kínált funkciókat. Tetszik a modern dizájn is. Háromtagú család vagyunk, és jól megvagyunk. Ha hezitálsz vele kapcsolatban, nagyon ajánlom, hogy megvásárolja.
Design
Funkciók
Semelyik
0 ×Jelentés
Anna, Praha 4 - Kunraticeflag
Értékelve: 2024. 05. 01., változat: Lauben Electric Pressure Cooker 5000AT
Hitelesített vásárlás
Kissé vegyes érzéseim vannak az elektromos gyorsfőzővel kapcsolatban. Bár a design gyönyörű, van néhány dolog, ami zavar engem. Személy szerint én inkább rozsdamentes acélból készült edényt választanék, mivel a tapadásmentes felület potenciális veszélyt jelent, és sehol nem találtam meg, hogy ez a konkrét edény miből áll. Ha a felület megkarcolódik, a teljes gépet ki kell dobni, ami szerintem nagy kár. Az ideális az lenne, ha a tartály hordozható lenne az indukcióhoz, ahol az ember kihúzza a húst, majd papírozza. Ehhez kapcsolódóan hiányoltam egy fogantyút vagy fogantyút is, amivel kivehető a belső tartály, amikor ki akarja önteni a levest. Ami a funkcionalitást illeti, miért nincs marhahúsprogram, amikor van csirke és sertéshús? A nyomásszelep kimeneti nyílásának ragaszkodnia kell, én személy szerint jobban örülnék olyannak, ami magától meglazul és lefolyik. A szelep fröcsögött és fröcskölt, és sajnos nem csak a víz. A fazék időzítővel van felszerelve, de még mindig hozzá kell adnia a nyomástartó edényt, ami 15 perccel több lehet. A fedél fogantyúját nem érzem teljesen ergonomikusnak a kezemben, és nehéz volt tartani is. Egy elég nagy edényhez képest a belső térfogat elég kicsinek tűnik. Az edényhez tartozik egy műanyag mérőpohár és egyfajta mini kanál is - számomra ezek felesleges műanyagból készültek.
késleltetett indítás + melegen tartás
design
könnyen kezelhető
a hús jól átsült, csak a marhahúslevest kellett befejeznem.
tapadásmentes felület - a rozsdamentes acél jobb lenne
a kimeneti nyílásnak ragadnia kell és peregnie kell
az idő nem mutatja a valós időt még nyomás alatt sem
nem ergonomikus fedél és belső tartály
0 ×Jelentés
Tereza, Jindřichův Hradec 1flag
Értékelve: 2024. 05. 01., változat: Lauben Electric Pressure Cooker 5000AT
Hitelesített vásárlás
A Lauben Electric Pressure Cooker 5000AT egy csúcskategóriás gyorsfőző, amely ötvözi a modern technológiát az ételek egyszerű és hatékony elkészítésének módjával. 5 literes űrtartalmával elég tágas ahhoz, hogy az egész család számára főzzön. El vagyok ragadtatva a beépített időzítő funkciótól, amely lehetővé teszi a főzési idő pontos beállítását. Ez a funkció különösen hasznos azok számára, akik rohanó életmódot élnek, és szeretnék, hogy az ételük időben elkészüljön. További előnye a hőmérséklet-tartási funkció, amely lehetővé teszi az ételek melegen tartását a tálalásig. Ez remekül alkalmazható olyan helyzetekben, amikor a család többi tagjára várunk, mielőtt leülnénk az asztalhoz. Örömmel látom, hogy a gyorsfőző túlmelegedés elleni védelemmel rendelkezik, ami biztosítja a biztonságos használatot. Ezzel a funkcióval nem kell aggódnunk az esetleges túlmelegedés és annak nemkívánatos következményei miatt. A gyorsfőző kijelzője egyértelmű tájékoztatást nyújt a főzési állapotról, és lehetővé teszi a különböző funkciók egyszerű vezérlését. Ez azoknak a felhasználóknak hasznos, akik teljes mértékben kontrollálni szeretnék a főzési folyamatot. A gyorsfőző további előnyei közé tartozik az automatikus kikapcsolás és az előre beállított programok, amelyek megkönnyítik a főzést és kiváló eredményeket biztosítanak a főzési készségtől függetlenül. Összességében a Lauben Electric Pressure Cooker 5000AT készüléket minden olyan háztartásnak ajánlom, amely megbízható és hatékony főzési módot keres. Fejlett funkciói és könnyű kezelhetősége miatt kiváló választás mindenkinek, aki értékeli a minőségi és ízletes ételeket.
Túlmelegedés elleni védelem
Volumenes
Beépített időzítő
Melegen tartás funkció
Tömör
0 ×Jelentés
Veronika, Příborflag
Értékelve: 2024. 04. 30., változat: Lauben Electric Pressure Cooker 5000AT
Hitelesített vásárlás
Soha többé nem nyúlnék hagyományos gyorsfőzőhöz, ez gyorsabb, biztonságosabb, erősebb. Nagyszerű hőmérséklet-tartási funkció, reggel felteszem a húslevest forralni, és mehetünk ki a gyerekekkel ebédre, és csak tálaljuk. A hús gyönyörűen puha volt, a zöldségek pedig megtartották csodálatos ízüket, mindenképpen ajánlom! számomra 10-ből 10
Sebesség
Egyszerű használat
Biztonság
Hőmérséklet fenntartása
Hasznos lenne egy nagyobb tartály.
0 ×Jelentés
Kateřina, Kraloviceflag
Értékelve: 2024. 04. 29., változat: Lauben Electric Pressure Cooker 5000AT
Hitelesített vásárlás
A Lauben multifunkciós gyorsfőző elképesztő 😍 A legjobb dolog, amit kaphattam. Hogy ez lehet, hogy a hús, szósz kiváló, hanem a rizs, hogy én figyeltem, és előre beállított idő szuper😍, rizsfőző már nem kell. Van egy menő Kepp Warm funkciója. Fél a gyorsfőzőktől? Tehát ezzel a fazékkal nem kell többé aggódnia ☺️
Multifunkcionális
Egyszerű használat
Energiatakarékosság
Programok széles választéka
Az íz és a tápanyagok megőrzése
Időmegtakarítás
Nem találtam semmilyen
0 ×Jelentés
Jaroslav, Branticeflag
Értékelve: 2024. 04. 29., változat: Lauben Electric Pressure Cooker 5000AT
Hitelesített vásárlás
Az edény mérete inkább közepes. Műszaki feldolgozása egyszerű, a belső tartály könnyen mosható (sajnos pörög, lásd alább). Egy nagy gomb a gőz felszabadítására (vigyázzon a fröccsenő égési sérülésekkel! ) Elég nagy és jól olvasható (de egyszerű) kijelző. A használati utasítás nagyon rövid és egyszerű, csak túl sok és nem pontos. Az utasításban például. "amint a nyomás felgyülemlik, megszólal a jel." Soha nem érkezett válasz. A csomagban van egyfajta füzet több recepttel (különböző nyelveken, CZ nem hiányzik), de hogy ez mennyire hasznos számunkra, nehéz megmondani. Ahol azonban hiányzik a CZ támogatás, az a képernyő alatti előlap. Ezután egy mérőpohár + valamilyen műanyag főzőedény. Beállíthatod a különböző ételeket, amelyeket főzök. Húsfajták (miért nincs marhahús? ), rizs, levesek, krumplipüré, melegítés stb. Egy nagyon lényeges dolgot kell kifogásolnom, a belső edény forog, nincs rögzítve semmilyen módon. Hagymát, húst sütni és hozzávalókat hozzáadni nem, keverni pedig nem jó. A belső edény forró, és nincs fogantyúja. Tehát szükséged van valamire, amivel a belső edényt tarthatod. A külső "csomagolással" is óvatos lennék, ha kisgyerekek vannak. Valószínűleg nem fog égni, de a meleg több mint elég. Én nem ezt várnám ettől a típustól. Talán csak az én rossz benyomásom. Nem éreztem helyesnek, ahogyan a gőzt kieresztettem. Vagy hagyom kihűlni az ételt, és minden kienged, vagy a "fedél" gombját nyomva tartva. " Ez a tartás elég hosszú lehet, és az első kiadás mindig elég nagy gőzzel történik, illetve. Víz. Valószínűleg félnék, hogy leforráznak, ha a közelben lennék. Körös-körül permetezett (szerencsére tényleg csak gőz), azonban mi a helyzet a levest, amit szintén a fazékban lehet elkészíteni? (A kézikönyv szerint ezt nem szabad megtenni). Azonban az eredmény egy minőségi pörkölt, és nem mondhatom, hogy hamu. A hús nagyon puha volt (a keménységét is beállítottam, ami könnyen megoldható), minden gyönyörűen összeállt egy elképesztően erős és finom ízélménnyé. Az első benyomások alapján ajánlanám a potot, ha szemet hunyok a negatívumok felett.
Méret
Moshatóság
nagyobb kijelző
jól átsütve
az elv megértése után könnyen használható
Óvakodjon a fröccsenő víztől
A gombot nyomva kell tartanom, hogy a gőz távozhasson, méghozzá elég sokáig.
Rövid, és nem pontos utasítások
Forgó belső edény
0 ×Jelentés
Michaela, Ledečkoflag
Értékelve: 2024. 04. 25., változat: Lauben Electric Pressure Cooker 5000AT
Hitelesített vásárlás
Egy nagyszerű termék, amely megkönnyíti a négytagú családom számára az ételek elkészítésének mindennapi nyüzsgését. Mivel szeretjük a leveseket, az első étkezés egy olyan húsleves volt, amely illeszkedett a hosszan elhúzódó éjszakai levesekhez. Imádtuk a fazekat. Elég hosszú vezetékkel rendelkezik ahhoz, hogy csatlakoztatható legyen egy konnektorba, elég nagy főzőedénnyel és számos funkcióval. Ráadásul biztonságos főzést biztosít, ha nem áll fenn az edény túlnyomás veszélye, és a mérete még egy kisebb konyhában sem zavar, mivel szép kialakítású.
Biztonság
Időmegtakarítás
Számos funkció
Megfelelő méretű tartály
Nincs mit kifogásolni
0 ×Jelentés
Vásárlóflag
Értékelve: 2024. 04. 15., változat: Lauben Electric Pressure Cooker 5000AT
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
A Lauben elektromos gyorsfőző felbecsülhetetlen értékű eszköz számomra az otthoni főzésben. Fontos számomra, hogy képes megőrizni az ételek ízét, állagát és tápértékét. Biztos lehetek benne, hogy az étel mindig finom és egészséges lesz.
Multifunkcionalitás.
Könnyen használható.
Modern design.
Térfogat 5 liter.
0 ×Jelentés
Vásárlóflag
Értékelve: 2024. 04. 12., változat: Lauben Electric Pressure Cooker 5000AT
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Kicsi a konyhám, ezért kerestem egy kompakt és nagy teljesítményű gyorsfőzőt, amely megkönnyíti a főzést. A Lauben elektromos gyorsfőző minden elvárásomnak megfelelt. Modern kialakítása tökéletesen illeszkedik a helyiségembe, és különböző funkciói lehetővé teszik, hogy sokféle ételt főzzek a családomnak.
Kompakt méret
Automatikus programok
Könnyű karbantartás
0 ×Jelentés
Vásárló, Hájeflag
Értékelve: 2024. 04. 10., változat: Lauben Electric Pressure Cooker 5000AT
Hitelesített vásárlás
Lauben nagyszerű konyhai segítőm. A könnyen használható és gyors gyors gyorsfőző sok időt takarít meg az ételek elkészítésénél. Soha többé nem kell órákat várnom egy készételre!
A főzés stresszmentesítése
Professzionális eredmények
Elégedettség és kényelem otthon
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ