Slevy s AP+ Akvizice ApF HU

Vélemények: LEGO® City Egyedi autók szerelőműhelye 60389

Termékkatalógus
LEGO® City Egyedi autók szerelőműhelye 60389 - LEGO

Vélemények: LEGO® City Egyedi autók szerelőműhelye 60389

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) LEGO® City Egyedi autók szerelőműhelye 60389 témával kapcsolatban? Nálunk 3 felhasználó egyelőre 5 csillagból 5,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) LEGO® City Egyedi autók szerelőműhelye 60389 termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) LEGO® City Egyedi autók szerelőműhelye 60389 megvásárlása után te is írsz értékelést.
17 290 Ft
Szállításra kész 4 db

Felhasználói vélemények

Marek, Dřítečflag
Értékelve: 2024. 04. 04., változat: LEGO® City Egyedi autók szerelőműhelye 60389
Hitelesített vásárlás
Összességében a LEGO City 60389 Tuning Autóműhely rengeteg szórakozást és oktatási értéket kínál, bár költségesebb és helyigényesebb lehet. Tökéletes az autókat és a mechanikát kedvelő LEGO-rajongók számára, és remek lehetőséget nyújt a családi építkezésre.
Különböző modellek: A készlet több különböző járműmodellt tartalmaz, köztük egy sportkocsit, egy vontatót és egy egyedi motorkerékpárt, amelyek órákon át tartó építési és játékélményt nyújtanak.
Interaktív elemek, rengeteg eszköz, ami növeli a realizmust és az interaktivitást.
A kreativitás ösztönzése: A gyerekek (és a felnőttek) kedvükre módosíthatják és "tuningolhatják" a járműveket, ezzel is ösztönözve a kreatív gondolkodást és az innovációt.
Oktatási érték: Az utasítások szerinti építés fejleszti a térbeli képzelőerőt, a finommotorikus készségeket és a problémamegoldást.
Minőség és tartósság: A LEGO-tól megszokott módon az anyagok minősége és a kivitelezés pontossága magas színvonalú, ami garantálja a modellek hosszú élettartamát.
Ár: Egyesek számára a készlet ára meglehetősen magas lehet, ami a nagyobb LEGO-készleteknél megszokott, de ez egyes vásárlók számára akadályt jelenthet.
Komplexitás: A fiatalabb gyermekek számára a készlet néhány összetettebb része kihívást jelenthet, ezért felnőtt segítségére van szükségük.
Helyigény: A nagy készlet elég sok helyet foglal el mind az építés, mind a bemutatás során. Kisebb helyiségekben ez korlátot jelenthet.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ